FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam ja ovo uradio, nego neko sa našeg foruma 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ne treba zapostaviti ove armence uopste.Ja ne dajem trnavi uopste prednost,jer mi je ostala utakmica u sjecanju izmedju intera i partizana.ZOI1984 je napisao/la:zagor dobra ova!
al kako dani prolaze ovaj inter baku mi sve ozbiljniji izgleda......
Dalibor Pandža potpisao za Dinamo
Nadareni napadač tima sa Koševa Dalibor Pandža potpisao je sedmogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, ekskluzivno saznaje Sarajevo-x.com.
Reprezentativac BiH (U-19) prve dvije godine provešće na posudbi u podružnici "Modrih", Lokomotivi.
Cjelokupan transfer iznosi 1.300.000 KM, od čega će Sarajevu pripasti 300.000 KM. Ovim potezom nastavljeno je rasipanje igračkog kadra bordo tima koji pred evropske utakmice nije doveo nijedno pojačanje.
Osamnaestogodišnji Pandža, kojeg nazivaju i "novi Edin Džeko", jedan je od najtalentovanijih mladih igrača u našoj ligi. Sa Fudbalskim klubom Sarajevo u januaru prošle godine potpisao je profesionalni ugovor.
---------
hajd bar nije otišao za 10k
Nadareni napadač tima sa Koševa Dalibor Pandža potpisao je sedmogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, ekskluzivno saznaje Sarajevo-x.com.
Reprezentativac BiH (U-19) prve dvije godine provešće na posudbi u podružnici "Modrih", Lokomotivi.
Cjelokupan transfer iznosi 1.300.000 KM, od čega će Sarajevu pripasti 300.000 KM. Ovim potezom nastavljeno je rasipanje igračkog kadra bordo tima koji pred evropske utakmice nije doveo nijedno pojačanje.
Osamnaestogodišnji Pandža, kojeg nazivaju i "novi Edin Džeko", jedan je od najtalentovanijih mladih igrača u našoj ligi. Sa Fudbalskim klubom Sarajevo u januaru prošle godine potpisao je profesionalni ugovor.
---------
hajd bar nije otišao za 10k
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ode Dalibor Pandza u Lokomotivu,jebote igraci nam odlaze a da ih nikad ili skoro nikad nismo ni vidjeli na seniorskom nivou:Dzena Durak,Eldar Hasanovic,sad i Pandza...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19554.htm
Filijala hahahahahha e niste nikad ni bili klub hahahahahh

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Čuj filijala dinama, pa vi niste normalni. Na kakve grane su nas ovi dovel. Nekada 5-ti klub Juge a sad filijala
Znači što ne valja Dinamu, hajde u Sarajevo, koja degradacija čovječe.FCS je napisao/la:Čuj filijala dinama, pa vi niste normalni. Na kakve grane su nas ovi dovel. Nekada 5-ti klub Juge a sad filijala
A sto valja u Sarajevu ce otici u Dinamo za par hiljada, a sto nevalja u Dinamu nek igra u Sarajevu ... Jadna ova nasa liga i ovi ljudi iz upraveatko je napisao/la:Znači što ne valja Dinamu, hajde u Sarajevo, koja degradacija čovječe.FCS je napisao/la:Čuj filijala dinama, pa vi niste normalni. Na kakve grane su nas ovi dovel. Nekada 5-ti klub Juge a sad filijala

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Nema Ljeka bez Palije
A sve dok kukamo i gledamo ostat če ovako ili još gore

A sve dok kukamo i gledamo ostat če ovako ili još gore

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Stvarno nema riječi više za ovu upravu. Oni njega Dinamu tj. Lokomotivi prodaju za 300.000 maraka, a hoće li isplatiti igračima plate - neće, ili će možda 2-3 i to je to
Treba više ovu upravu izubijati. umjesto da smo zadržali Pandžu još 1-2 sezone pa ga fino prodali nekom klubu iz Slovačke, Češke, Poljske ili gdje već za veće pare, oni ga tamo nekoj Lokomotivi daju. UPRAVA NAPOLJE !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
FUJ, oni 4 titule u Jugi vi dvije i sad ste im filijala, pa propali ste načisto, oguliće vas Mamić za svakog igrača koji vrijedi, gadi mi se što nosite ime mog grada...
Pusti ti štrumfove, ove godine si u euroligi, šta do godine? Zar ne bi trebali gledati dugorošno u budučnost? Ovo možda i jeste gledanje u budučnost, ali nije onakav kakav bi većina željela. Da su dogovorili sa Manchesterom da budu njihova filijala, to ok, ali nekog Dinama koji prođe kolo-dva više od Sarajeva u Europi, pa to je srozavanje imena kluba i pišanje po istoriji.Gerrard je napisao/la:Jedva cekam da ti vidim strumfovsku facu na dan prve evropske utakmice na Kosevu123456 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19554.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu te zamisliti , zamisljen , pokunjen , jadan i slicno , a svuda se cuje pjesme bordo nacije
Ti imas nekome reci nesto za klub ,nas klub igra Ligu uefa , a tvoj![]()
Ma ja bih radije da se ugase i Željo i Sarajevo nego na ove grane da spadnemo krv im **** sitnu...atko je napisao/la:Pusti ti štrumfove, ove godine si u euroligi, šta do godine? Zar ne bi trebali gledati dugorošno u budučnost? Ovo možda i jeste gledanje u budučnost, ali nije onakav kakav bi većina željela. Da su dogovorili sa Manchesterom da budu njihova filijala, to ok, ali nekog Dinama koji prođe kolo-dva više od Sarajeva u Europi, pa to je srozavanje imena kluba i pišanje po istoriji.Gerrard je napisao/la:Jedva cekam da ti vidim strumfovsku facu na dan prve evropske utakmice na Kosevu123456 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-19554.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu te zamisliti , zamisljen , pokunjen , jadan i slicno , a svuda se cuje pjesme bordo nacije
Ti imas nekome reci nesto za klub ,nas klub igra Ligu uefa , a tvoj![]()
Od velikog državnog projekta do zagrebačko-livanjske filijale, moj grad moj klub...Gerrard je napisao/la:Cuj ove godine si u Liga Uefa sta sljedece , ja se ne brinem FKS vec godinama je stalni ucesnik evropskih takmicenja , a oni navijaci poput tebe sto evropske utakmice nisu vidjeli 4-5 godina , pisu neke gluposti !

Hebo vas hljeb pa ovaj Dinamo je miljama iznas nas u svakom pogledu,pa viditel vi koga oni dovode,daju igracu godisnju platu milion Eura, nasi imaju platu 300 maraka,prodaju igrace za 30 mil...za 5 godina je kod njih prosla kompletna Hrvatska reprezentacija koja trenutno igra...sad sto smo mi filijala njima to je stvar uprave i **** ih,ali u ovom trenutku Dinamo je za sve nase klubove Mancester...realno je da je sramotno sto smo im filijala kad se pogledaju prosla vremena,ali sadasnja vremena su drugo i nasi klubovi su u odnosu na Dinamo amaterski,i sa tom cinjenicom se treba pomiriti...proslost je proslost tako je kako je...doce valjda nekad i bolja vremena,gore ne moze biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam navijac zelje,ali stvarno zar nije sramota da fk sarajevo klub sa tradicijom i z glavnog grada bih klub sa velikim brojem navijaca bude filijala dinamu
stvarno nisko , horde pobunite se
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
FKStax je napisao/la:ja sam navijac zelje,ali stvarno zar nije sramota da fk sarajevo klub sa tradicijom i z glavnog grada bih klub sa velikim brojem navijaca bude filijala dinamu
Filijala Katoličke Svetinje

Nemam niš protiv katolika, ovo je na račun Dinama

-
- Kontakt:
buraz moj,taj isti dinamo je nekoliko godina uzastopno prvak hrvatske,stalni ucesnik lige prvaka i kupa uefa i ima para ko nasa citava liga zajedno.tax je napisao/la:ja sam navijac zelje,ali stvarno zar nije sramota da fk sarajevo klub sa tradicijom i z glavnog grada bih klub sa velikim brojem navijaca bude filijala dinamu
mislim da bi se vi trebali baviti svojim klubom jer vam je na celo kluba opet dosao najveci lopov koji je svojim potezima upropastio zelju.cak se i udruzenje navijaca zelje bunilo za dolazak zuje i brkovica na rukovodece funkcije al se to nekako vjesto prikrilo.
nismo mi manijaci koji bojkotuju i bune se na svakoj drugoj utakmici,mi smo horde koje srcem bodre svoje Sarajevo
ma he..bem mu hljeb vise....treba se ba dici vise i ove lopatare iz uprave nogaama istjerati, al NOGAMA...tako i za savez, treba **** te i murija i sve vise ode nam ponos u pm, moje Sarajevo da bude filijala Dinamu koji nikada nije nesh posebno bio ispred nas..ma hoce ****.......a picke preko neta nesh swe govore nesh treba ovo treba ono, pa hajde je.o vas hljeb, hajde da vide da hocemo i da idemo do kraja, nek padnem i u muriju i nek pisu nek prebijaju al stvarno je vise dosta, ne samo za sport za sve ova omladina u Bosni je u velikom Kurcu
;)
pozz

pozz
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
suti spicoamel korman je napisao/la:buraz moj,taj isti dinamo je nekoliko godina uzastopno prvak hrvatske,stalni ucesnik lige prvaka i kupa uefa i ima para ko nasa citava liga zajedno.tax je napisao/la:ja sam navijac zelje,ali stvarno zar nije sramota da fk sarajevo klub sa tradicijom i z glavnog grada bih klub sa velikim brojem navijaca bude filijala dinamu
mislim da bi se vi trebali baviti svojim klubom jer vam je na celo kluba opet dosao najveci lopov koji je svojim potezima upropastio zelju.cak se i udruzenje navijaca zelje bunilo za dolazak zuje i brkovica na rukovodece funkcije al se to nekako vjesto prikrilo.
nismo mi manijaci koji bojkotuju i bune se na svakoj drugoj utakmici,mi smo horde koje srcem bodre svoje Sarajevo

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dadox, Hajdeee, misstianopenaldo, mma_hz, Pena, rimljanin90, Rule_hz, VolimoSarajevo i 106 gostiju.