Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Gunner4
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la Gunner4 » 11 mar 2014, 00:48

U pitanju je yebeni boing! :lol: :lol: Uglavnom sumnjivo je ovo pravo... Mozda ponovo neka spojunska igrica... ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 mar 2014, 01:51

Ajd kauc se izgubio pa nadjes ga kod komsije, al avion :o

Nesto tu smrdi debelo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 mar 2014, 04:17

Ne treba se saliti na tu temu. Hiljade ljudi iscekuje neku vijest o svojoj rodbini.

Kazu da je moguce da je se avion okrenuo da se vrati na aerodrom sa kojeg je poletio, ali ne znaju zasto bi to uradio i da jeste tako bilo. Nakon 50 minuta su izgubili kontakt sa avionom, ali meni nije jasno kako im transponder nije i dalje slao signal. Bilo je slucajeva prije gdje su instrumenti zakazali + lose vrijeme, pilot bude zbunjen i udari u planinu/brdo, ali opet je pitanje kako se nisu javili. I u slucaju vatre, u stanju su da ako nista kazu sta se dogadja. Neko spomenu crnu kutiju.... to samo snima sta se desava u kabini (audio komunikaciju) i prikuplja informacije o raznim sistemima u avionu, lokacije, brzine itd. i samo moze pomoci da se razumije sta se desilo u slucaju nesrece. Znaci pomaze samo ako se avion moze locirati, nije tu da se avion nadje uz pomoc toga. Opet mi nije jasno kako radari nisu mogli da prate avion.

Nadati se da ce naci te ljude, hajd sad znaj sta se desilo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 mar 2014, 07:57

nedim93 je napisao/la:Toliko božijih satelita, radara , i njima kao avion se izgubio :lol: .

Hajde molim vas gospodo...

Pa uživo može obični čovjek pratit putanju aviona, a ovaj eto izgubio se :geek:

šta ti misliš da se dogodilo?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 08:07

jedva cekam pravo objasnjenje kad nadju avion i kad sve bude tako fino, normalno i logicno na kraju a predvidjali se neki vanzemaljci i slicno :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 mar 2014, 08:35

Al to je yebeni Boing, ne moze samo nestati.

Ja ne kazem da su to izvanzemaljci, ali su izvanzemaljci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 08:39

viditi ces da moze

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 mar 2014, 08:42

Vjerovatno ce smisliti odlicno obrazlozenje nestanka kad ga nadju ali do tad se ja drzim svoje teorije sa ovim rupama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 08:48

pa do tog trenutka se mozes drzati i teorije da se avion pretvorio u dinosaura i odletio na planetu evoksa, takva je situacija sto potvrdjuju razne teorije i teoreticari

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 13:28

Pao u more i sirene ga pojele. Uzele mobitele da mogu ulazit' na fb.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 13:34

LenBias je napisao/la:nema tu previse misterije, slupani negdje i to je to, nazalost
Pa nije golub da ga ne mogu naci, znaš ti koliku su oni teritoriju pretražili, plus koliko ima toga da pluta od dijelova aviona do ličnih stvari, onda kerozin... Da je pao, našli bi ga 10x do sada
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 13:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nema tu previse misterije, slupani negdje i to je to, nazalost
Pa nije golub da ga ne mogu naci, znaš ti koliku su oni teritoriju pretražili, plus koliko ima toga da pluta od dijelova aviona do ličnih stvari, onda kerozin... Da je pao, našli bi ga 10x do sada
ne znam, pojasni mi ti

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 13:44

LenBias je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
ne znam, pojasni mi ti
Pojasnio sam ti, hoćeš da ti još napravim audio snimak pa da ti upload? Posto vidim da nisi najbolji s čitanjem

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 mar 2014, 13:48

http://www.jutarnji.hr/misterij-nestank ... -/1172519/" onclick="window.open(this.href);return false;

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 13:53

ali zamisli nije golub pa da ne mogu pronaci, kakav sjajan zakljucak :lol: nemoj zivota ti

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 13:56

LenBias je napisao/la:ali zamisli nije golub pa da ne mogu pronaci, kakav sjajan zakljucak :lol: nemoj zivota ti
Limitiran si frajeru, da ne kažem nešto drugo, nisi vrijedan bana. I ovo sad sto si uradio je klasični obrambeni mehanizam jednog ranog poubertetlije, mada ne kažem da imaš toliko godina, a upravo me ta činjenica zabrinjava :cry:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 13:58

eto vanzemaljci su, zalutao avion u drugu dimenziju, da li ti je sad lakse?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 14:03

Ne vjerujem u te price i E.T. Vodim se činjenicama, a ne bih ni da nagdjam sta se desilo s avionom, sigurno ima neki razuman odg.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 mar 2014, 14:03

Kako može biti moguće da su im mobiteli i dalje aktivni :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 14:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne vjerujem u te price i E.T. Vodim se činjenicama, a ne bih ni da nagdjam sta se desilo s avionom, sigurno ima neki razuman odg.
i kako se ovo sto si napisao razlikuje od ovih komentara koje sam ja napisao prethodno da bi uzeo za shodno da me kao napadas ili nesto covjece boziji
LenBias je napisao/la:jedva cekam pravo objasnjenje kad nadju avion i kad sve bude tako fino, normalno i logicno na kraju a predvidjali se neki vanzemaljci i slicno :lol:
LenBias je napisao/la:pa do tog trenutka se mozes drzati i teorije da se avion pretvorio u dinosaura i odletio na planetu evoksa, takva je situacija sto potvrdjuju razne teorije i teoreticari
unormali se, ne dira mene kada pametujes onako ljudima ali nemoj pametovat meni zivota ti, nema smisla ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 12 gostiju.