Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
U pitanju je yebeni boing!
Uglavnom sumnjivo je ovo pravo... Mozda ponovo neka spojunska igrica... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ajd kauc se izgubio pa nadjes ga kod komsije, al avion
Nesto tu smrdi debelo.
Nesto tu smrdi debelo.
Ne treba se saliti na tu temu. Hiljade ljudi iscekuje neku vijest o svojoj rodbini.
Kazu da je moguce da je se avion okrenuo da se vrati na aerodrom sa kojeg je poletio, ali ne znaju zasto bi to uradio i da jeste tako bilo. Nakon 50 minuta su izgubili kontakt sa avionom, ali meni nije jasno kako im transponder nije i dalje slao signal. Bilo je slucajeva prije gdje su instrumenti zakazali + lose vrijeme, pilot bude zbunjen i udari u planinu/brdo, ali opet je pitanje kako se nisu javili. I u slucaju vatre, u stanju su da ako nista kazu sta se dogadja. Neko spomenu crnu kutiju.... to samo snima sta se desava u kabini (audio komunikaciju) i prikuplja informacije o raznim sistemima u avionu, lokacije, brzine itd. i samo moze pomoci da se razumije sta se desilo u slucaju nesrece. Znaci pomaze samo ako se avion moze locirati, nije tu da se avion nadje uz pomoc toga. Opet mi nije jasno kako radari nisu mogli da prate avion.
Nadati se da ce naci te ljude, hajd sad znaj sta se desilo.
Kazu da je moguce da je se avion okrenuo da se vrati na aerodrom sa kojeg je poletio, ali ne znaju zasto bi to uradio i da jeste tako bilo. Nakon 50 minuta su izgubili kontakt sa avionom, ali meni nije jasno kako im transponder nije i dalje slao signal. Bilo je slucajeva prije gdje su instrumenti zakazali + lose vrijeme, pilot bude zbunjen i udari u planinu/brdo, ali opet je pitanje kako se nisu javili. I u slucaju vatre, u stanju su da ako nista kazu sta se dogadja. Neko spomenu crnu kutiju.... to samo snima sta se desava u kabini (audio komunikaciju) i prikuplja informacije o raznim sistemima u avionu, lokacije, brzine itd. i samo moze pomoci da se razumije sta se desilo u slucaju nesrece. Znaci pomaze samo ako se avion moze locirati, nije tu da se avion nadje uz pomoc toga. Opet mi nije jasno kako radari nisu mogli da prate avion.
Nadati se da ce naci te ljude, hajd sad znaj sta se desilo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
nedim93 je napisao/la:Toliko božijih satelita, radara , i njima kao avion se izgubio.
Hajde molim vas gospodo...
Pa uživo može obični čovjek pratit putanju aviona, a ovaj eto izgubio se
šta ti misliš da se dogodilo?
jedva cekam pravo objasnjenje kad nadju avion i kad sve bude tako fino, normalno i logicno na kraju a predvidjali se neki vanzemaljci i slicno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Al to je yebeni Boing, ne moze samo nestati.
Ja ne kazem da su to izvanzemaljci, ali su izvanzemaljci.
Ja ne kazem da su to izvanzemaljci, ali su izvanzemaljci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vjerovatno ce smisliti odlicno obrazlozenje nestanka kad ga nadju ali do tad se ja drzim svoje teorije sa ovim rupama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa do tog trenutka se mozes drzati i teorije da se avion pretvorio u dinosaura i odletio na planetu evoksa, takva je situacija sto potvrdjuju razne teorije i teoreticari
Pao u more i sirene ga pojele. Uzele mobitele da mogu ulazit' na fb.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa nije golub da ga ne mogu naci, znaš ti koliku su oni teritoriju pretražili, plus koliko ima toga da pluta od dijelova aviona do ličnih stvari, onda kerozin... Da je pao, našli bi ga 10x do sadaLenBias je napisao/la:nema tu previse misterije, slupani negdje i to je to, nazalost
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ne znam, pojasni mi tiBosniacum Lilium je napisao/la:Pa nije golub da ga ne mogu naci, znaš ti koliku su oni teritoriju pretražili, plus koliko ima toga da pluta od dijelova aviona do ličnih stvari, onda kerozin... Da je pao, našli bi ga 10x do sadaLenBias je napisao/la:nema tu previse misterije, slupani negdje i to je to, nazalost
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pojasnio sam ti, hoćeš da ti još napravim audio snimak pa da ti upload? Posto vidim da nisi najbolji s čitanjemLenBias je napisao/la:ne znam, pojasni mi tiBosniacum Lilium je napisao/la:Pa nije golub da ga ne mogu naci, znaš ti koliku su oni teritoriju pretražili, plus koliko ima toga da pluta od dijelova aviona do ličnih stvari, onda kerozin... Da je pao, našli bi ga 10x do sadaLenBias je napisao/la:nema tu previse misterije, slupani negdje i to je to, nazalost
http://www.jutarnji.hr/misterij-nestank ... -/1172519/" onclick="window.open(this.href);return false;
ali zamisli nije golub pa da ne mogu pronaci, kakav sjajan zakljucak
nemoj zivota ti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Limitiran si frajeru, da ne kažem nešto drugo, nisi vrijedan bana. I ovo sad sto si uradio je klasični obrambeni mehanizam jednog ranog poubertetlije, mada ne kažem da imaš toliko godina, a upravo me ta činjenica zabrinjavaLenBias je napisao/la:ali zamisli nije golub pa da ne mogu pronaci, kakav sjajan zakljucaknemoj zivota ti
eto vanzemaljci su, zalutao avion u drugu dimenziju, da li ti je sad lakse?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne vjerujem u te price i E.T. Vodim se činjenicama, a ne bih ni da nagdjam sta se desilo s avionom, sigurno ima neki razuman odg.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako može biti moguće da su im mobiteli i dalje aktivni 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
i kako se ovo sto si napisao razlikuje od ovih komentara koje sam ja napisao prethodno da bi uzeo za shodno da me kao napadas ili nesto covjece bozijiBosniacum Lilium je napisao/la:Ne vjerujem u te price i E.T. Vodim se činjenicama, a ne bih ni da nagdjam sta se desilo s avionom, sigurno ima neki razuman odg.
LenBias je napisao/la:jedva cekam pravo objasnjenje kad nadju avion i kad sve bude tako fino, normalno i logicno na kraju a predvidjali se neki vanzemaljci i slicno
unormali se, ne dira mene kada pametujes onako ljudima ali nemoj pametovat meni zivota ti, nema smislaLenBias je napisao/la:pa do tog trenutka se mozes drzati i teorije da se avion pretvorio u dinosaura i odletio na planetu evoksa, takva je situacija sto potvrdjuju razne teorije i teoreticari
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 12 gostiju.