BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Je l' igro Salanović za Lihtenštajn? Je l' ičemu? Nisam mogo gledati tekmu zbog yebenog ispita..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nadam se da si dobro uradio ispit nisi nista posebno propustio, nista momak se 4-5 puta sastao sa loptom.Clutch je napisao/la:Je l' igro Salanović za Lihtenštajn? Je l' ičemu? Nisam mogo gledati tekmu zbog yebenog ispita..
Ima vremena za njega tek je "otkriven".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo sam čitao reakcije nakon utakmice Hrvatska - Kipar. Izgleda da su ih susjedi baš razbili, što rezultat ne pokazuje. Kontrolisali su utakmicu svih 90 minuta, a kiprani su prvi put zaprijetili pred kraj utakmice. Dakle, ista taktika kao danas, zgusnut vezni red, lopta u našem posjedu, a Vedad i Edin će nadam se uraditi ostalo. Ofanziva od prve minute, nema nam druge.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledao sam ja utakmicu, i rezultat je mogao biti znatno veci. 2 puta precka, i pored toga par jako dobrih prilika su imali. Realno, 3-0 ili 4-0 trebalo zavrsiti.Virtu4l je napisao/la:Malo sam čitao reakcije nakon utakmice Hrvatska - Kipar. Izgleda da su ih susjedi baš razbili, što rezultat ne pokazuje. Kontrolisali su utakmicu svih 90 minuta, a kiprani su prvi put zaprijetili pred kraj utakmice. Dakle, ista taktika kao danas, zgusnut vezni red, lopta u našem posjedu, a Vedad i Edin će nadam se uraditi ostalo. Ofanziva od prve minute, nema nam druge.
Biće prolaz nadam seElegant je napisao/la:Nadam se da si dobro uradio ispit nisi nista posebno propustio, nista momak se 4-5 puta sastao sa loptom.Clutch je napisao/la:Je l' igro Salanović za Lihtenštajn? Je l' ičemu? Nisam mogo gledati tekmu zbog yebenog ispita..
Ima vremena za njega tek je "otkriven".
Znači ništa posebno, jbg malo ko bi se i istakao u tako lošoj ekipi. Ali kao što kažeš, ima vremena.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
imal se gdje skinut,pogledat utakmica..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Može li nas Kipar ugroziti? Kakva im je kontra, polukontra? Jesu li klasični bunkeraši (izbij, nabij) ili imaju disciplinu, glavu i rep?Goalgetter je napisao/la:Gledao sam ja utakmicu, i rezultat je mogao biti znatno veci. 2 puta precka, i pored toga par jako dobrih prilika su imali. Realno, 3-0 ili 4-0 trebalo zavrsiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije se mogao dokazati. Imao sve skupa 3 driblinga.Clutch je napisao/la:Je l' igro Salanović za Lihtenštajn? Je l' ičemu? Nisam mogo gledati tekmu zbog yebenog ispita..
Uglavnom se odlucio da zaigra za nas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije ništa pokazao nit je mogao s obzirom na igru i sposobnost njegove ekipe danas.Clutch je napisao/la:Je l' igro Salanović za Lihtenštajn? Je l' ičemu? Nisam mogo gledati tekmu zbog yebenog ispita..
Al seljacine na tribini u po frke poveli onu cuvenu "hajmo plavi aleee pusite qrcine" hahaha
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ono što su prikazali, ne mogu ih smatrati ozbiljnim protivnikom. Baš nekako Grčka broj 2. Mada, imaju neke pojedince koji bi mogli ugroziti naš gol, ali vjerujem da za našu odbranu neće biti problema. Igraju defanzivno, u početku su i pokušavali nešto spojiti, ali ugl je to izbij nabij..
Msm da sa pravim pristupom Kipar pada u Zenici
Msm da sa pravim pristupom Kipar pada u Zenici
- Goalgetter
- Kontakt:
Primjetio sam da kad su u fazi odbrane, igrali su u sistemu 4-1-4-1, sa dva bloka prakticno su se branili. Jako disciplinovana odbrana, mada su malo visoko stojali, sto ne lici na tipicni bunker, ali su ih Hrvati elegantno razvlacili preko krila, posebno preko desne strane gdje su bili Halilovic i Srna. Kramaric takodjer odigrao jako dobru partiju.Virtu4l je napisao/la:Može li nas Kipar ugroziti? Kakva im je kontra, polukontra? Jesu li klasični bunkeraši (izbij, nabij) ili imaju disciplinu, glavu i rep?Goalgetter je napisao/la:Gledao sam ja utakmicu, i rezultat je mogao biti znatno veci. 2 puta precka, i pored toga par jako dobrih prilika su imali. Realno, 3-0 ili 4-0 trebalo zavrsiti.
Sto se tice kontri i polukontri, imali su jednu jako dobru kontru, gdje su isli sa 3 igraca na 2 Hrvatska stopera, ali je ''10ka'' cipra amaterski upropastila akciju. Ostatak, nije nesto vrijedno pomena. Pokusavaju brzo saltati iz odbrane u napad, zato mislim da ne stoje onako duboko, ali im vecinom ne uspjeva. Mora se i reci da su Hrvati odigrali odlicnu utakmicu, te im nisu dopustali puno.
Ne bi trebalo biti po mom misljenju, ako igramo onako kako mi znamo. Obavezno u 4-4-2 nastupiti, samo sto ne bih volio da bude prenatrpan vezni red za kreativcima, nego da ubaci Lulica umjesto Prcica. Ostatak, po meni moze ostati isto, s tim da Mujdza nesto ofanzivnije bude igrao desno.
Kipar cemo pobjediti lase od ocekivanog, bez primjenog gola jos bolje. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nama ovo igranje sa 4 u sredini ne ide. Pjanic, Besic, Medo i Prcic. Jedan mora van. Treba nam lijevo krilo, znaci Lulic unutra Prcic van. Mujdza moze sam sa desne strane protiv ovih slabijih ekipa, kad igramo sa dva napadaca. Jes da se trosi. Al ako hocemo desno krilo(Izet) onda mora jedan napadac van ili jos jedan iz sredine.
Kipar je od čvrste i neugodne reprezentacije postao jedna jako loša reprezentacija. Nekad su manjak kvaliteta (što je i sad slučaj) nadoknađivali čvrstom i disciplinovanom igrom, najčešće na nulu. Danas je puno lakše doći do gola protiv njih. Istina, gostovanje na Kipru često zna biti neugodno ali o tom ćemo kad za to dođe vrijeme. U utorak bi trebalo da se lako obračunamo s njima, s obzirom na ogromnu razliku u kvaliteti, te domaći teren.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
to je bila proba pred punim stadionom....da se vidi kako ce da grmi za 15 dananormalaba je napisao/la:Al seljacine na tribini u po frke poveli onu cuvenu "hajmo plavi aleee pusite qrcine" hahaha
mozda ti se pjesma ne svidza al nije lijepo sabancino da vrijedzas ljude sa tuzlaskog kantona zbog toga....ono se pjevalo igracima lihtenstajna....za mumijeve se sprema specijalni program
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Dujkovic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne vrijeđa ljude iz (ne 'sa') TK nego vrijeđa kockaste glave koje su to pjevale. Ne laskaj si.staragarda je napisao/la:to je bila proba pred punim stadionom....da se vidi kako ce da grmi za 15 dananormalaba je napisao/la:Al seljacine na tribini u po frke poveli onu cuvenu "hajmo plavi aleee pusite qrcine" hahaha![]()
![]()
mozda ti se pjesma ne svidza al nije lijepo sabancino da vrijedzas ljude sa tuzlaskog kantona zbog toga....ono se pjevalo igracima lihtenstajna....za mumijeve se sprema specijalni program![]()
..hajd u zdravlje i da opametnis malo,znas
![]()
![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cyprus nije nikome zabio gola zadnjih iha ha utakmicaElegant je napisao/la:Kipar cemo pobjediti lase od ocekivanog, bez primjenog gola jos bolje.

U zadnjih vise od 10 god. samo su dva susreta vani dobili, na San Marinu i F Ostrvima, prije toga i na Malti.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 04 sep 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Takođe nisu primili više od dva gola isto toliko vremena. Rani gol zlata vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter, Vaya i 35 gostiju.