Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bordobijeli
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la bordobijeli » 06 jan 2015, 13:51

arius je napisao/la:jesmo li spomenuli da bazdarevic radi za vise nego duplo manju platu od onog ... a jos covjek i stvarno radi

logicno je i da se raspravlja jos uvijek o bivsem selektoru jer sta je zivaca pocupao ljudima spominjace ga jos dvadeset godina kad se god bisera iz krivaje sjete.

cirkuse s misketom i rafalima , begovicem i neputovanjem u ameriku, halilovicem i milovanjem po glavi ,seferovicem i logikom da igra za svicu , kolasincem i gledanjem milana i barse umjesto salkea , zukom i zajebancijama oko vize i sp,lulicem i zalaganjem, kasnjenjem na avione , negledanjem protivnika , nebuloznim taktikama , nemanjem kondicionog trenera , treniranjem po parkovima i jos morem bisera iz krivaje hvala Bogu vise nikada necemo gledati.....

ali dugo cemo ih pamtiti
opet o Safetu :rol: :rol: :rol: :rol:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 jan 2015, 15:17

Arius gospodine :tokralju:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 jan 2015, 15:47

arius je napisao/la:
harixs je napisao/la:
arius je napisao/la:jesmo li spomenuli da bazdarevic radi za vise nego duplo manju platu od onog ... a jos covjek i stvarno radi

logicno je i da se raspravlja jos uvijek o bivsem selektoru jer sta je zivaca pocupao ljudima spominjace ga jos dvadeset godina kad se god bisera iz krivaje sjete.

cirkuse s misketom i rafalima , begovicem i neputovanjem u ameriku, halilovicem i milovanjem po glavi ,seferovicem i logikom da igra za svicu , kolasincem i gledanjem milana i barse umjesto salkea , zukom i zajebancijama oko vize i sp,lulicem i zalaganjem, kasnjenjem na avione , negledanjem protivnika , nebuloznim taktikama , nemanjem kondicionog trenera , treniranjem po parkovima i jos morem bisera iz krivaje hvala Bogu vise nikada necemo gledati.....

ali dugo cemo ih pamtiti
Sta mislis da pocnemo Ciri prevrtat po krvnim zrncima, trebalo bi par stranica za ispisat.
Cak bi mogao i Mesi prisit par stvari a covjek nije ni poceo obavljat posao kako treba. 80% stvari su gluposti.

kako gluposti prijatelju dragi ... ne pratis i odbacujes potencijalne , ne znas sloziti ni pripremiti postojece , pa sta ti je posao onda ? da naciji kopas zivce za 75 000 km mjesecno ?
Nema sta, jaka nacija u pm. A potencijala inace imamo na bacanje, sve talent do talenta...ovi postojeci povracaju po terenu...itd. presipanje iz supljeg u prazno.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 jan 2015, 17:21

Zašto je trn u oku to što čovjek nastoji da radi svoj posao i zaradi tu platu koja mu se daje? Možda zato što se ovdje još uvijek gaji ideal rada bivšeg selektora, pa se teško naviknuti na činjenicu da neko ne sjedi u kancelariji po čitav dan gledajući odakle se vedri, a odakle oblači, i čeka da u novinama pročita kako je igrao neko od naših reprezentativaca. Zašto se sada balavcima nazivaju svi oni igrači koji bi nam možda mogli koristiti u budućnosti? Niko nije vidovit pa da zna da hoće, ili neće, ali to se može utvrditi samo ako čovjek ustane iz stolice, ode i vidi ih na djelu. Ja znam da naš glavni grad pruža prelijepe prirodne prizore, ali nekako sam sigurna da se sa sarajevskog prozora ne vide ni tereni u Engleskoj, ni u Njemačkoj, ni u Belgiji itd. Ovdje neki tastature izlizaše ponavljajući kako smo mi ispodprosječna ili tanka ekipa, a onda je problem kada se nastoji proširiti tim i napraviti što veći izbor igrača. Nikada ne znamo ko nam može zatrebati ili valjati u određenom trenutku. Naši su, i zašto ih ne pokušati iskoristiti i riješiti se konačno tog poroka da olako puštamo igrače baš kao da sebi možemo dozvoliti taj luksuz. U svakom slučaju, bolje je npr. imati i prosječnog napadača kao rezervu u timu, nego nemati ga nikako. Svi smo vidjeli na šta to liči i jednom nam je bilo stvarno i više nego dosta.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 jan 2015, 17:48

Vi objasnjavate nesto devetogodisnjaku? On da se jos i potrudi, ne bi mogo razumit da je njegov idol srozo repku i da je taj isti teski panj.
Svaka cast novom selektoru, vec se uveliko razlika primijeti sto se tice strucnosti njega i njegovog predhodnika. Nastavi Mehmede.

Superkup - 1996/1997

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 jan 2015, 17:52

kae mozda poziv dobije i Senad Husic iz Madjarskg DTK inace LB.. :D Čini mi se ovo će biti iz jedne krajnosti u drugu onaj Safet nije zvao nikoga ,a ovaj će zvat sve e sad pitanje koliko ćemo profitirati stim jer po meni ako imaš Zukanovića Kolašinca pa i salihovića ne treba ti više LB,ali nam treba RB kao naprimjer Martić i slično..

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 jan 2015, 17:53

DragonGirl je napisao/la:Zašto je trn u oku to što čovjek nastoji da radi svoj posao i zaradi tu platu koja mu se daje? Možda zato što se ovdje još uvijek gaji ideal rada bivšeg selektora, pa se teško naviknuti na činjenicu da neko ne sjedi u kancelariji po čitav dan gledajući odakle se vedri, a odakle oblači, i čeka da u novinama pročita kako je igrao neko od naših reprezentativaca. Zašto se sada balavcima nazivaju svi oni igrači koji bi nam možda mogli koristiti u budućnosti? Niko nije vidovit pa da zna da hoće, ili neće, ali to se može utvrditi samo ako čovjek ustane iz stolice, ode i vidi ih na djelu. Ja znam da naš glavni grad pruža prelijepe prirodne prizore, ali nekako sam sigurna da se sa sarajevskog prozora ne vide ni tereni u Engleskoj, ni u Njemačkoj, ni u Belgiji itd. Ovdje neki tastature izlizaše ponavljajući kako smo mi ispodprosječna ili tanka ekipa, a onda je problem kada se nastoji proširiti tim i napraviti što veći izbor igrača. Nikada ne znamo ko nam može zatrebati ili valjati u određenom trenutku. Naši su, i zašto ih ne pokušati iskoristiti i riješiti se konačno tog poroka da olako puštamo igrače baš kao da sebi možemo dozvoliti taj luksuz. U svakom slučaju, bolje je npr. imati i prosječnog napadača kao rezervu u timu, nego nemati ga nikako. Svi smo vidjeli na šta to liči i jednom nam je bilo stvarno i više nego dosta.
Eh ovako, haj da zanemramio cinjenicu da je Pape bio selektor i recimo da je umjesto njega bio Ivica Osim, a ovaj je ucio od tog trenerskog maga i cini mi se dosta puta pokusao ga oponasati. Cak ga je i zvao da ide sa njim na svjetsko, ali Osimovo zdravstveno stanje mu nije dozvoljavalo.

Mislis li stvarno da bi Osim isao da gleda Tankovica i da bi pozvao Dzurica poslije jednog gola u Ceseni? Ne budi smijesna..
Nemam stvarno vremena da ti odgovaram na svaku tacku ali u svijetu postoje treneri tipa Villas Boas koji skace po out liniji, ambiciozan, izgleda kao da analizira svaku tacku fudbalske igre, ali postoje i oni poput Ancelotija koji mirno sjedi na klupi i izgleda kao da sve to diriguje ocima i onom jednom obrvom. Nadam se da si skontala. pozdrav

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 jan 2015, 17:56

amorovski je napisao/la:Vi objasnjavate nesto devetogodisnjaku? On da se jos i potrudi, ne bi mogo razumit da je njegov idol srozo repku i da je taj isti teski panj.
Svaka cast novom selektoru, vec se uveliko razlika primijeti sto se tice strucnosti njega i njegovog predhodnika. Nastavi Mehmede.

pokusaj se uRazumit ;)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 jan 2015, 18:39

harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Zašto je trn u oku to što čovjek nastoji da radi svoj posao i zaradi tu platu koja mu se daje? Možda zato što se ovdje još uvijek gaji ideal rada bivšeg selektora, pa se teško naviknuti na činjenicu da neko ne sjedi u kancelariji po čitav dan gledajući odakle se vedri, a odakle oblači, i čeka da u novinama pročita kako je igrao neko od naših reprezentativaca. Zašto se sada balavcima nazivaju svi oni igrači koji bi nam možda mogli koristiti u budućnosti? Niko nije vidovit pa da zna da hoće, ili neće, ali to se može utvrditi samo ako čovjek ustane iz stolice, ode i vidi ih na djelu. Ja znam da naš glavni grad pruža prelijepe prirodne prizore, ali nekako sam sigurna da se sa sarajevskog prozora ne vide ni tereni u Engleskoj, ni u Njemačkoj, ni u Belgiji itd. Ovdje neki tastature izlizaše ponavljajući kako smo mi ispodprosječna ili tanka ekipa, a onda je problem kada se nastoji proširiti tim i napraviti što veći izbor igrača. Nikada ne znamo ko nam može zatrebati ili valjati u određenom trenutku. Naši su, i zašto ih ne pokušati iskoristiti i riješiti se konačno tog poroka da olako puštamo igrače baš kao da sebi možemo dozvoliti taj luksuz. U svakom slučaju, bolje je npr. imati i prosječnog napadača kao rezervu u timu, nego nemati ga nikako. Svi smo vidjeli na šta to liči i jednom nam je bilo stvarno i više nego dosta.
Eh ovako, haj da zanemramio cinjenicu da je Pape bio selektor i recimo da je umjesto njega bio Ivica Osim, a ovaj je ucio od tog trenerskog maga i cini mi se dosta puta pokusao ga oponasati. Cak ga je i zvao da ide sa njim na svjetsko, ali Osimovo zdravstveno stanje mu nije dozvoljavalo.

Mislis li stvarno da bi Osim isao da gleda Tankovica i da bi pozvao Dzurica poslije jednog gola u Ceseni? Ne budi smijesna..
Nemam stvarno vremena da ti odgovaram na svaku tacku ali u svijetu postoje treneri tipa Villas Boas koji skace po out liniji, ambiciozan, izgleda kao da analizira svaku tacku fudbalske igre, ali postoje i oni poput Ancelotija koji mirno sjedi na klupi i izgleda kao da sve to diriguje ocima i onom jednom obrvom. Nadam se da si skontala. pozdrav
Smiješan je svaki onaj koji misli da u trenutku kada smo deficitarni sa napadačima, kada nam, da ne kažem, krvavo treba rezerva za Džeku i Ibiševića, bilo koji trener ne bi učinio nešto po tom pitanju, pa bilo to pozivanje Đurića, pokušavanje pridobijanja Tankovića ili nešto treće, jer, kao što sam već rekla, bolje je imati i jedan prosjek u ekipi, nego nemati ništa. Kad nemaš ništa, onda ništa ne možeš ni dobiti.
Drugo, svaki trener je individua na svoj način, ali jedno je ažurnost na utakmicama, koja može a i ne mora biti prisutna, a nešto sasvim drugo je ažurnost u radu van terena što itekako spada u domenu posla koji obavljaš kao trener. Kada posao van terena obaviš kako treba, pripremiš ekipu na najbolji mogući način, onda nije nikakav problem zavaliti se u fotelju i gledati rezultate svog rada, baš kao što to radi Ancelotti. Ali, ako to ne učiniš, i ako vidiš da ekipa nema ni glavu ni rep, a ti i dalje mirno sjediš, a ne pokušavaš spasiti što se spasiti da, e to je onda nerad i lijenost. Uostalom rezultati to nabolje potvrđuju. Nadam se da si ti mene shvatio, pozdrav i tebi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jan 2015, 18:48

DragonGirl je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Smiješan je svaki onaj koji misli da u trenutku kada smo deficitarni sa napadačima, kada nam, da ne kažem, krvavo treba rezerva za Džeku i Ibiševića, bilo koji trener ne bi učinio nešto po tom pitanju, pa bilo to pozivanje Đurića, pokušavanje pridobijanja Tankovića ili nešto treće, jer, kao što sam već rekla, bolje je imati i jedan prosjek u ekipi, nego nemati ništa. Kad nemaš ništa, onda ništa ne možeš ni dobiti.
Drugo, svaki trener je individua na svoj način, ali jedno je ažurnost na utakmicama, koja može a i ne mora biti prisutna, a nešto sasvim drugo je ažurnost u radu van terena što itekako spada u domenu posla koji obavljaš kao trener. Kada posao van terena obaviš kako treba, pripremiš ekipu na najbolji mogući način, onda nije nikakav problem zavaliti se u fotelju i gledati rezultate svog rada, baš kao što to radi Ancelotti. Ali, ako to ne učiniš, i ako vidiš da ekipa nema ni glavu ni rep, a ti i dalje mirno sjediš, a ne pokušavaš spasiti što se spasiti da, e to je onda nerad i lijenost. Uostalom rezultati to nabolje potvrđuju. Nadam se da si ti mene shvatio, pozdrav i tebi.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: I vise nego tocno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jan 2015, 19:00

harixs je napisao/la: Eh ovako, haj da zanemramio cinjenicu da je Pape bio selektor i recimo da je umjesto njega bio Ivica Osim, a ovaj je ucio od tog trenerskog maga i cini mi se dosta puta pokusao ga oponasati. Cak ga je i zvao da ide sa njim na svjetsko, ali Osimovo zdravstveno stanje mu nije dozvoljavalo.

Nije tacno.

- Gdje je to Pape mogao uciti od Osima u tih par utakmica u selekciji Jugoslavije kao igrac ?? Hajde da mu je bar bio pomocnik godinu dana. I sam Osim je izjavio puno puta da je fudbal jako napredovao u zadnjih 20 godina znaci da nije isti kao onaj kada je Pape upijao znanje od Ivice.
- Pape je morao kao 99.99% selektora da vidi koje su pozicije najtanje
- Onda je morao da bas na tim pozicijama porazgovara i maksimalno se potrudi da nagovori par najboljih igraca. Znaci ne sve igrace na svim pozicijama ( sto je laz i namjerno se tako pise kao i to da imamo samo 15 igraca sto isto nije istina ) nego samo ciljana pojacanja.
- On licno je morao da nagovori te igrace kao selektori iz komsiluka i da ulozi svoj maksimum nebi li ih nagovorio a ne da salje neke igrace ili neke druge ljude u njegovo ime koji ne mogu obecati igracu sta selektor moze a to je jedino njima i bilo bitno. ( minutaza, kakvo misljenje ima on o njima kao igracima i te stvari )
- Tek ako bi on tako stvarno uradio i igraci ga odbili zbog svog bezobrazluka ili cega kod tek onda bi se moglo kazati da probao da uradi svoj posao kako treba i nema mu se sta za prigovoriti.
- Nikada pa ni tada se nije smijelo desiti da ostane bez igraca na nekoj poziciji a posebno ne napadaca jer je to najteze nadokanditi drugim profilom igraca. Ne postoji nijedno moguce opravdanje zasto nije imao tog treceg i cetvrtog napadaca ( koji jesu losijeg kvaliteta ) u rezervi baz za takve slucajeve. Ni jedan jedini razlog nemoze postojati da za pet godina nije stvorio rezervnog napadaca i da nije imao po dvojicu igraca na svakoj poziciji pa makar oni bili losiji. Znaci 23 igraca = 4 napadaca; 30 igraca = bar 5 napadaca. Napadaca a ne krila.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jan 2015, 19:05

Jeli bolji selektor vidjecemo ali je bolji covjek od onog papucara garant.Kad se sjetim Mese kad uzme loptu pa kad Bahtica pogodi u trepavicu.Mesa radi za duplo manju platu od papcica.Sto li .

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la amorovski » 06 jan 2015, 20:18

Alipasino je napisao/la:Jeli bolji selektor vidjecemo ali je bolji covjek od onog papucara garant.Kad se sjetim Mese kad uzme loptu pa kad Bahtica pogodi u trepavicu.Mesa radi za duplo manju platu od papcica.Sto li .
Sad ce te Virtual, Harisx, Calcio i Sabinho razapet. Jesil normalan to da napises?? :urnebes:
MESA CARE IDEMO U FRANCUSKU S TOBOM ABD

Superkup - 1996/1997

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jan 2015, 21:53

Ajax je napisao/la:
harixs je napisao/la: Eh ovako, haj da zanemramio cinjenicu da je Pape bio selektor i recimo da je umjesto njega bio Ivica Osim, a ovaj je ucio od tog trenerskog maga i cini mi se dosta puta pokusao ga oponasati. Cak ga je i zvao da ide sa njim na svjetsko, ali Osimovo zdravstveno stanje mu nije dozvoljavalo.

Nije tacno.

- Gdje je to Pape mogao uciti od Osima u tih par utakmica u selekciji Jugoslavije kao igrac ?? Hajde da mu je bar bio pomocnik godinu dana. I sam Osim je izjavio puno puta da je fudbal jako napredovao u zadnjih 20 godina znaci da nije isti kao onaj kada je Pape upijao znanje od Ivice.
- Pape je morao kao 99.99% selektora da vidi koje su pozicije najtanje
- Onda je morao da bas na tim pozicijama porazgovara i maksimalno se potrudi da nagovori par najboljih igraca. Znaci ne sve igrace na svim pozicijama ( sto je laz i namjerno se tako pise kao i to da imamo samo 15 igraca sto isto nije istina ) nego samo ciljana pojacanja.
- On licno je morao da nagovori te igrace kao selektori iz komsiluka i da ulozi svoj maksimum nebi li ih nagovorio a ne da salje neke igrace ili neke druge ljude u njegovo ime koji ne mogu obecati igracu sta selektor moze a to je jedino njima i bilo bitno. ( minutaza, kakvo misljenje ima on o njima kao igracima i te stvari )
- Tek ako bi on tako stvarno uradio i igraci ga odbili zbog svog bezobrazluka ili cega kod tek onda bi se moglo kazati da probao da uradi svoj posao kako treba i nema mu se sta za prigovoriti.
- Nikada pa ni tada se nije smijelo desiti da ostane bez igraca na nekoj poziciji a posebno ne napadaca jer je to najteze nadokanditi drugim profilom igraca. Ne postoji nijedno moguce opravdanje zasto nije imao tog treceg i cetvrtog napadaca ( koji jesu losijeg kvaliteta ) u rezervi baz za takve slucajeve. Ni jedan jedini razlog nemoze postojati da za pet godina nije stvorio rezervnog napadaca i da nije imao po dvojicu igraca na svakoj poziciji pa makar oni bili losiji. Znaci 23 igraca = 4 napadaca; 30 igraca = bar 5 napadaca. Napadaca a ne krila.
On je Ajax bio toliko ogranicen da bi ti na ovu tezu o napadacima postavio protupitanje i to sa izrazenim cudjenjem na licu. A sto su Ibricic ili Visca? Oni su napadaci. Antologijski je i intervew suo.... kada dileja rasclanjiva igru Barcelone. Ja nisam mogao vjerovati koji amater nam sjedi na klupi. Kada prica o defanzivnim igracima Barce i nemoze se sjetit ni jednog imena. Onda bubne za novinarom Buske. Kao da moj susjed zidar koji pogleda mjesecno tekmu pocne analizirat igru nekog od najvecih klubova. Tu je pokazao svu besmislenost svoga lika na klupi bilo koje momcadi na svijetu. Parodija od trenera i izbornika. Uz to ogranicena, sujetna i bezobrazna da bi saslusao pametnije od sebe. Nepotrebno ga uzimamo usta ali da bi se stvorio odmak i Bazdarevica mogli tretirati ikoliko posteno i ne praviti nikakave usporedne sa onom niskoristi potrebno je ljude koji vec negoduju protiv Mese svako malo suocit sa cinjenicama. Jer Mesa sada izgleda kao potpuni genije i izvanvremenski mislioc kad ga stavimo na ravan sa dilejom. Mesa naprijed palac gore za pocetak.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jan 2015, 23:03

Alipasino je napisao/la:Jeli bolji selektor vidjecemo ali je bolji covjek od onog papucara garant.Kad se sjetim Mese kad uzme loptu pa kad Bahtica pogodi u trepavicu.Mesa radi za duplo manju platu od papcica.Sto li .
Pape nas je odveo na SP sa 5 puta manjom platom od Bazdarevica. On je dobio veliku povisicu tek nakon produzenja ugovora. Prije toga je bio najslabije placeni selektor u Evropi.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 jan 2015, 23:35

calcio je napisao/la:
Pape nas je odveo na SP sa 5 puta manjom platom od Bazdarevica. On je dobio veliku povisicu tek nakon produzenja ugovora. Prije toga je bio najslabije placeni selektor u Evropi.
Ova usporedba Pape - Mesa bas nema smisla, jedan je po prvi put odveo reprezentaciju na veliko takmicenje, dogurao do 13 mjesta na listi, a drugi je tek startovao. Kao i svakom sledecem selektoru zelim mu da nadmasi prethodnika, samo brate nisam znao da je onako ruzan. Ako se bude biralo po tome, ne dacemo biti bolji od 13 pozicije, mislim da nam prvih pet nece izmaci.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jan 2015, 23:42

calcio je napisao/la:
Sve sto je dobro uradio do SP pokvario je sa utakmicom protiv Nigerije i poslje u ove cetiri kvalifikacijske od kojih su bile bar dvije katastrofalne i vidjeli su se svi minusi odnosno greske koje je mogao izbjeci. Od nepostojecih rezervnih napadaca, podcijenjivanja Kipra, do forsiranja nekih pogresnih igraca u prvih 11 i diskutabilno najbolje moguce taktike. Od tri ciklusa jednom nije uspio, drugi put jeste a treci put je smanjio sanse za prolaz na minimum za nasljednika. To i nije neki uspjeh sa ovom grupom igraca. Sveukupno ne moze dobiti dobru ocjenu po meni nikako.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 jan 2015, 23:52

Mislim da ce 17 bodova biti dovoljno za baraz, a 18 cak i plasman direktno. Realno u pitanju su dvije utakmice protiv Izraela i Velsa kuci. Ako smo bili nezadovoljni sa bodom u gostima protiv tih protivnika ne vidim zasto tolika panika da ih necemo pobjediti kuci???? Bod u Belgiji bi mogao biti bonus za direktan plasman.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2015, 23:54

Idemo mi u baraž ako osvojimo 15 bodova iz ovih 6 utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 06 jan 2015, 23:58

Virtu4l je napisao/la:Idemo mi u baraž ako osvojimo 15 bodova iz ovih 6 utakmica.
Pa to sam i rekao, valjda imamo 2 ili se sve Papetovo brise :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baboon i 17 gostiju.