Pa ne mislim bukvalno al prica raje na ovom forumu je: "On igra u klubu koji ce ispast iz druge lige, ali realna kvaliteta mu je top 7/8 ekipa prve lige, medjutim to niko ne vidi svi su slijepi"HankMoody je napisao/la:Bristol City nikako u ovom kontekstu ne može biti magarac u odnosu na Cesenu.invincible1921 je napisao/la:E jbg sad ok zabio go, al opet pocela prica ko da je kalibar za lige 5 u najgorem slucaju gornju polovicu tabele... Ponovon nasa standardna "svi budale mi pametni." Da je bio vrhunski igrac ne bi iso s konja na magarca...Mada mogo bi se probit u engleksoj zbog nacina svoje igre. Glavom je zaista fantastican
Milan Đurić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Milan Đurić
=\_1921_/=
pinoglavi je napisao/la:7 lasta u 576min cini proljece
- JohnCleese
- Kontakt:
Zabijaj Milane boli te qrc 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko to prica? Ja ga prvi ovdje hvalim pa nisam to rekao. Ne morate vi pojedinci biti totalni bukvalci pa da mora biti ili crno skroz i da je ko kanta ili najbolji igrac svijeta. Ima tu i dosta mjesta izmedju. Covjek ako zabija pokazuje da je u formi. Ja ti opet kazem, nije isto igrati u barseloni i u bristolu. On je tip napadaca koji ceka loptu i koji se otkriva i kojeg treba pronaci i da on sutira i zabije, nije on neka ptica trkacica i dribler da ce predriblati 3 igraca i zabiti gol.invincible1921 je napisao/la:Pa ne mislim bukvalno al prica raje na ovom forumu je: "On igra u klubu koji ce ispast iz druge lige, ali realna kvaliteta mu je top 7/8 ekipa prve lige, medjutim to niko ne vidi svi su slijepi"HankMoody je napisao/la:Bristol City nikako u ovom kontekstu ne može biti magarac u odnosu na Cesenu.invincible1921 je napisao/la:E jbg sad ok zabio go, al opet pocela prica ko da je kalibar za lige 5 u najgorem slucaju gornju polovicu tabele... Ponovon nasa standardna "svi budale mi pametni." Da je bio vrhunski igrac ne bi iso s konja na magarca...Mada mogo bi se probit u engleksoj zbog nacina svoje igre. Glavom je zaista fantastican
On u velikoj, ogromnoj mjeri ovisi o kvaliteti suigraca a s obzirom da konstantno igra i u ceseni a sada i u bristolu sa bukvalnim amaterima, ovo sto on radi je super. Ja ne znam kako bi se snasao u nekom od najboljih klubova, nisam nikada rekao da bi bio starter u celziju, ali niko i nije rekao da je on bolji igrac od dzeke iako je u repki nekada se cak i vise trudio od njega, nije sigurno bolji igrac od dzeke. Ali covjek koji ovisi od amatera jako solidan score ima. Covjek nece nikada biti starter kod nas, i ako i dobije neke minute to bude od 5 do 10 minuta, u vrh glave 15 i ne vidim razlog za bunjenje a i to je rijetkost. A ako zabije u ovakvoj kanti od ekipe (u kojoj je samo 2 igraca dalo do sada 5 ili vise golova) jos barem 5 golova do kraja sezone ja ti kazem da ce sigurno naredne sezone igrati u boljem klubu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Oni ti ga... Miiii Laaa NEEEEE...
Klupa danas.
Nesreca u nesreci je da su obojica napadaca postigli golove u prvih pola sata...i Abraham i Taylor.
Vode 2:0 u gostima protiv Derbyija.
Nesreca u nesreci je da su obojica napadaca postigli golove u prvih pola sata...i Abraham i Taylor.
Vode 2:0 u gostima protiv Derbyija.
Znači ni sljedeću neće početi, ali dobro, ipak su se udaljili od zone ispadanja, možda i počne nekad 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Prokockase 3 gola prednosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Milanu svaka cast Ali trenutno Bajic ima prednost.
- firefirefirely
- Kontakt:
Opet pogodak !!!!!
Bravo Milane !!!!
Lizite ga
Lizite ga
Dade Milan gol u 90+7. Bravo legendo 
djura nastavlja tresti mreze 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Milanu svaka cast Ali trenutno Bajic ima prednost.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- JohnCleese
- Kontakt:
Trpaj Milane, ali ostavi malo i za Gibraltar 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ovako i za repku igra, udje i zabijeRokoko87 je napisao/la:Znači ni sljedeću neće početi, ali dobro, ipak su se udaljili od zone ispadanja, možda i počne nekad
- Goalgetter
- Kontakt:
Đur đur 
Svaka momku cast,sve je bolji i bolji.
Ali trener im je pusiona ziva vec drugi put gledam utakmicu kako je Milan kod njih ybt zivot ala Pape tvrdoglav i staromodan drzi se rutine iako ga ona dovela na rub ispadanja.
Napravice Milan dobre stvari u Engleskoj ostao u Bristolu ili ne.
Ali trener im je pusiona ziva vec drugi put gledam utakmicu kako je Milan kod njih ybt zivot ala Pape tvrdoglav i staromodan drzi se rutine iako ga ona dovela na rub ispadanja.
Napravice Milan dobre stvari u Engleskoj ostao u Bristolu ili ne.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, MiranGlasnic i 18 gostiju.