Sto put sam to reko i eo ponovicu: Jedino na ovim EX YU prostorima moze nac da ti od 5 ljudi makar 3 nece rec da je najbolji igrac danasnjice Lebron, a kamol da se raspravlja o hist
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2015
Rasprava je glupa i prezvakana sto puta...jedino o cemu bi se moglo raspravljati je to da kako pojedini toliko osporavaju Lebrona i pokusavaju ga predstaviti kao nekog obicnog ALL STAR igraca i nista vise
Sto put sam to reko i eo ponovicu: Jedino na ovim EX YU prostorima moze nac da ti od 5 ljudi makar 3 nece rec da je najbolji igrac danasnjice Lebron, a kamol da se raspravlja o hist
=\_1921_/=
-
Nerminovic
- Kontakt:
malo nas ima nije valjda da svi misle da je tekma u 3 sata
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
dajte te linkove..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovu ili iduću tekmu očekujem bolesnu partiju Lebrona o kojoj će se pričati generacijama poslije nas. Svjestan je da je jedini način da Cavsi osvoje titulu taj da on igra historijski dobro i vidjet ćemo hoće li odmah večeras poluditi.
Inače kako je sam on rekao ovaj dodatni dan odmora im je 'lifeline' i tako i jest zbog "širine" klupe Cavsa. Očekujem dosta slabiju partiju Iggyja, a vjerovatno još bolju Stepha.. O Klayu sam već iznio mišljenje, a to je da mi je jedan od najmržih igrača u ligi, iz razloga što ne pokazuje tu strast i ljubav prema košarci kao ostali. Možda je takav, da to krije, ali mi smeta užasno.. Game 5!
Inače kako je sam on rekao ovaj dodatni dan odmora im je 'lifeline' i tako i jest zbog "širine" klupe Cavsa. Očekujem dosta slabiju partiju Iggyja, a vjerovatno još bolju Stepha.. O Klayu sam već iznio mišljenje, a to je da mi je jedan od najmržih igrača u ligi, iz razloga što ne pokazuje tu strast i ljubav prema košarci kao ostali. Možda je takav, da to krije, ali mi smeta užasno.. Game 5!
- Donnie Darko
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:dajte te linkove..
Donnie Darko je napisao/la:topnik1 je napisao/la:dajte te linkove..
Ludacris je uvijek znao! Ovu pjesmu cak znam napamet
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Metallica 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ja mislio bice Ekrem JevricBernardBarnjak je napisao/la:Metallica
Kakva izvedba himne 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
samirr je napisao/la:ja mislio bice Ekrem JevricBernardBarnjak je napisao/la:Metallica
Kakva je to seljacka doskocica?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
realno nisu neki bend al dobro svako voli sto voli....BernardBarnjak je napisao/la:Metallica
pa covjek zivi i radi u New York graduBernardBarnjak je napisao/la:samirr je napisao/la:ja mislio bice Ekrem JevricBernardBarnjak je napisao/la:Metallica
Kakva je to seljacka doskocica?
Idemo Cavsi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
U pravu si. Ne postoje dugo i jako malo prodatih albuma. Los izbor izvodjaca za himnu. Biber je bolji izbor.andro234 je napisao/la:realno nisu neki bend al dobro svako voli sto voli....BernardBarnjak je napisao/la:Metallica
E hajmo utakmicu gledati...
ekremu bliže doć u sarajevo na ćevape nego otić goldenu na utakmicu..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Efikasan start
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.