FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Kako se frcaju milionima!
J.be se njima, milion gore-dole....
Ipak, pri kraju teksta stoji da je ukupna vrijednost 6,5 miliona.
Moram naglasiti da mi je drago sto se neko sjetio da uzme izjavu od Komica. Covjek je veliki borcevac i isao je na utakmice i kada smo bili na dnu. Nisam ga vidio dugo i ne znam da li se prolopovio otkad je postao potpredsjednik, tj. zamjenik gradonacelnika.

Ipak, pri kraju teksta stoji da je ukupna vrijednost 6,5 miliona.
Moram naglasiti da mi je drago sto se neko sjetio da uzme izjavu od Komica. Covjek je veliki borcevac i isao je na utakmice i kada smo bili na dnu. Nisam ga vidio dugo i ne znam da li se prolopovio otkad je postao potpredsjednik, tj. zamjenik gradonacelnika.

Garaza gdje ostavlja auto mu je pored moje zgrade tako da ga vidim skoro svaki dan...isti je stalno,gospodin covjek.
E moram vas nesto pitat' uvijek forget a zanima me ...
sta vam znaci " AJ BORAC " moze odg na pp
hvala ,;)
hvala ,;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- Simpatizer
- Kontakt:
"Aj" je skraceno "hajde" ili "ajde".LudLo je napisao/la:E moram vas nesto pitat' uvijek forget a zanima me ...
hvala ,;)

Počela rekonstrukcija Gradskog stadionaPiše: O. Škundrić
Ponedjeljak, 07.06.10. 19:53.
Ministar za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske Proko Dragosavljević prisustvovao je danas početku rekonstrukcije prvog lota Gradskog stadiona u Banjaluci za koji je Vlada RS izdvojila dva miliona KM.
"Rekonstrukcijom prvog lota koji podrazumijeva obnovu tribina i mokrog čvora, te prostora za gostujuće i domaće ekipe, ovaj stadion ispuniće uslove za održavanje međunarodnih sportskih susreta", rekao je Dragosavljević za Srnu i dodao da će obnova biti izvršena u tri ciklusa.
On je istakao da bi rekonstrukcija prvog lota trebalo da bude završena za mjesec dana.
"Za ovakve radove potrebno je i do 60 dana, ali s obzirom na to da je Fudbalski klub `Borac`, koji igra na ovom stadionu, ušao u takmičenja Lige Evrope, jer je pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine, uvjeren sam da će radovi biti ubrzani i da će sve biti na vrijeme urađeno", dodao je Dragosavljević.
Evo i Proko obecao da ce biti gotovo za 30 dana.

Ne upitah danas da li je krov na istoku u ovoj cijeni,ali bojim se da nije jer onda cubicu ne bi ostalo nista od tih 2 mil
.....

- Simpatizer
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Ne upitah danas da li je krov na istoku u ovoj cijeni,ali bojim se da nije jer onda cubicu ne bi ostalo nista od tih 2 mil.....

" ? & у &
Monday, 07 June 2010
? $ " " овог / ? $ " у & је " $ све -, & $ је гужва на ? " ? " ? ? '. " се ' $ " " " " ? $ " на $ $, ? " $ % " '. " се $ је $ ' % $ - / у " стварање " $ & ".
Управа ? са ? & је на ? " јер ' " ' за " " $. " " " " ? $ " у $ ? ? Европе, 15. " 22. ?, ' " " у $ UEFA & ?, а ' " ", " $ ' $ $ $ $ 9. ?.
" $ & $ " $ је $ се $ " са " ", ? " " $ " " ".
- ¥ је $ $ $ " & $ разговоре са " ". Ја ' ? $ " на ? путу по & $ " " $ ' не ' " " ". Сутра " ? $ " " $ – & ".
$ је " $ - ? " " & ", " $ ? $, " на $ $. За овог $ " су ? ", " " &, ? он, & $, не ? $ " $.
- $ ' $ ' јер је & ' ?. " уговор " - $ ' $ ' у $ ". " Европу " не $ ? % " " $. $ се " " се на " 21. јуна. ? $ ', наравно ? управа ' & $ ? – & је ".
$ је " о ? $ " се ? на ? /, " " је ? ' " / $ $ на $ $. " ? & Регоје $ је $ је " са $ " &.
- Тренутно се $ у " Сарајеву " ' ' " $ " ? $. ¥ је $ ' " & & са $ " &, ? за $ % " " " & $. $ у $ ? $ % - се $ " & - се " $. " " $ Сарајева, ? & је у $ – $ Регоје.
" $ " је на $ у ", $ & ? &. $ $ " " $ терена у " ? " & " $ је " & са $ " &.
- ¥ је $ су ' ? " &, ? " & " $. У & је ? $ $ % " ? сезона, ? тај трансфер се " ?. $ $ ? - овог / " $ ? " ?. & " ", ? " $ $ у ", ? не ' $ ? - то $ $ – & ".
" " је - $ $ у " ?. $ сезоне је " $ ?, а ? пет $ у $ " овај $ је " " " '. Тренутно се $ у $ $.
- " ? $ " ", " свега " &, ? " ". Узео ' " " " " ' $ о својој $. $ је " о &, ' " $ " " са ' ", $ ' " ' ¥ " $ је & " – " ".
На ? / је " $ $ $ ", & " " Сарајева ? " " " ? $ $ ? " % се $ " " - у $. У & су " $ ? ? са ? " $ ".
Fiseru, ostavi se rakije i pocni da radis ono sto ti funkcija nalaze!
- Simpatizer
- Kontakt:
Slazem se. Momak je branio sve zivo protiv nas i trebace nam takav golman, posto cemo mi igrati ulogu Travnika u Evropi.EastStand je napisao/la:& "! Ух $ " $ овог ", ја " " " & " $ ' ? ".

2 miliona, mašAllah, nadam se da će stadion lijepo izgledati.
kada ste se vec toliko razmahali sa radovima
,nadam se da ce ostati desetak hiljada KM da sredite i onu tribinicu za nas gostujuce

- Simpatizer
- Kontakt:
Udarnici na djelu:
Dogovor kucu gradi...

Prelistaj malo...

Busi majstore!

Dogovor kucu gradi...

Prelistaj malo...

Busi majstore!

-
- Kontakt:
Stevanovic skoro sigurno ostaje u borcu, sad pod kojim modalitetom ne zna se jos
Vidim zelji se rasipa igracki kadar, ne bi bilo dobro da se nama desi slicno , zato prvo cuvaj ono sto imas, pa onda brini o pojacanjima
Vidim zelji se rasipa igracki kadar, ne bi bilo dobro da se nama desi slicno , zato prvo cuvaj ono sto imas, pa onda brini o pojacanjima
TREĆI PUT ČASTIMO !
otkud ti to za Stevanovica svagdje se prica i pise da se on skoro sigurno se vraca u Vojvodinu,uh kada bi osto bilo bi odlicno.borcev_navijac je napisao/la:Stevanovic skoro sigurno ostaje u borcu, sad pod kojim modalitetom ne zna se jos
-
- Kontakt:
cujem tako, a moji izvori su prilicno pouzdani& ? je napisao/la:otkud ti to za Stevanovica svagdje se prica i pise da se on skoro sigurno se vraca u Vojvodinu,uh kada bi osto bilo bi odlicno.borcev_navijac je napisao/la:Stevanovic skoro sigurno ostaje u borcu, sad pod kojim modalitetom ne zna se jos

TREĆI PUT ČASTIMO !
ma nije sad ni toliko bitno hoce li oni otkupiti ugovor ili ce ga dovesti na pozajmicu,naravno ja bih volio da otkupe ugovor ali je sad najvaznije da on ostaje,stvarno si me obradovao sa ovom vijestiborcev_navijac je napisao/la:cujem tako, a moji izvori su prilicno pouzdani& ? je napisao/la:otkud ti to za Stevanovica svagdje se prica i pise da se on skoro sigurno se vraca u Vojvodinu,uh kada bi osto bilo bi odlicno.borcev_navijac je napisao/la:Stevanovic skoro sigurno ostaje u borcu, sad pod kojim modalitetom ne zna se jos
Vidim zelji se rasipa igracki kadar, ne bi bilo dobro da se nama desi slicno , zato prvo cuvaj ono sto imas, pa onda brini o pojacanjimapitanje je samo da li ce biti nastavljena pozajmica ili ce vojvodina pristati da ga proda borcu i na taj nacin smanji dugovanje koje ima prema borcu na ime bilbijinog transfera, a sam ostanak stevanovica skoro pa i nije upitan
Kad pocinje prelazni rok?
-
- Kontakt:
14.06-30.07. ljetnji prelazni rokSchlager je napisao/la:Kad pocinje prelazni rok?
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Samo ti nastavi sa pozitivnim vijestima i nece biti problema.borcev_navijac je napisao/la:cujem tako, a moji izvori su prilicno pouzdani& ? je napisao/la:otkud ti to za Stevanovica svagdje se prica i pise da se on skoro sigurno se vraca u Vojvodinu,uh kada bi osto bilo bi odlicno.borcev_navijac je napisao/la:Stevanovic skoro sigurno ostaje u borcu, sad pod kojim modalitetom ne zna se jos
Vidim zelji se rasipa igracki kadar, ne bi bilo dobro da se nama desi slicno , zato prvo cuvaj ono sto imas, pa onda brini o pojacanjimapitanje je samo da li ce biti nastavljena pozajmica ili ce vojvodina pristati da ga proda borcu i na taj nacin smanji dugovanje koje ima prema borcu na ime bilbijinog transfera, a sam ostanak stevanovica skoro pa i nije upitan

-
- Kontakt:
hahahaha ok
znaci da ne donosim lose vijesti
da ne bi bilo ubi glasnika 

TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.