Pa naravno da je bitno ako si tražio argumente na temu nezakonitosti u Dinamu.BigBigBang je napisao/la:Zasto je bitno jesam li rekao da je menadzer ili nisam? Jesam ja sud? Ti si se previse ufurao u ulogu tuzitelja i sudije pa sam prezentiras nesto i presudjujes hvatas se jesam li ja rekao da li je menadzer ili nije kao to je jako bitno![]()
Ako ti tvrdiš da se u klubu radi nezakonito, a tvrdiš, šta onda od mene tražiš?
Zdravko Mamić je prodavao igrače kojima je on bio menadžer, što si i ti sam rekao. To nije smio raditi, odnosno, ako je menadžer nije smio obnašati funkciju predsjednika:
Zakon o sportu, član 27, stav 3.:

To što (još uvijek) Glavati debil nije osuđen ili kažnjen, ne znači da je u klubu sve čisto nego da hrvatko pravosuđe ne radi svoj posao.
Ali to ne znači da ti i ja kao svjedoci ubojstva, moramo čekati privođenje, istragu, ročišta, procesuiranja, suđenja i konačnu presudu na koju se čeka i po par godina, da bismo mogli za tog čovjeka reći da je ubojica.
Ne lupaj.BigBigBang je napisao/la:cist klub ovde nikad neces imati...a i kada budete imali vi fanovi i huligani cete naci novi nacin da glumite zrtve i pokrecete bojkote i pravite sranja jer je to takvim likovima stil zivota.
NIje ti dovoljno što si za nekog rekao da krši zakon pa kasnije tražio argumente da taj čovjek krši zakon

Da, 50 000 potpisnika peticije ima stil života pokretati bojkote