GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

bazero
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 12 sep 2016, 18:47

BigBigBang je napisao/la:Zasto je bitno jesam li rekao da je menadzer ili nisam? Jesam ja sud? Ti si se previse ufurao u ulogu tuzitelja i sudije pa sam prezentiras nesto i presudjujes hvatas se jesam li ja rekao da li je menadzer ili nije kao to je jako bitno :rol:
Pa naravno da je bitno ako si tražio argumente na temu nezakonitosti u Dinamu.

Ako ti tvrdiš da se u klubu radi nezakonito, a tvrdiš, šta onda od mene tražiš?

Zdravko Mamić je prodavao igrače kojima je on bio menadžer, što si i ti sam rekao. To nije smio raditi, odnosno, ako je menadžer nije smio obnašati funkciju predsjednika:

Zakon o sportu, član 27, stav 3.:
slika

To što (još uvijek) Glavati debil nije osuđen ili kažnjen, ne znači da je u klubu sve čisto nego da hrvatko pravosuđe ne radi svoj posao.

Ali to ne znači da ti i ja kao svjedoci ubojstva, moramo čekati privođenje, istragu, ročišta, procesuiranja, suđenja i konačnu presudu na koju se čeka i po par godina, da bismo mogli za tog čovjeka reći da je ubojica.
BigBigBang je napisao/la:cist klub ovde nikad neces imati...a i kada budete imali vi fanovi i huligani cete naci novi nacin da glumite zrtve i pokrecete bojkote i pravite sranja jer je to takvim likovima stil zivota.
Ne lupaj.

NIje ti dovoljno što si za nekog rekao da krši zakon pa kasnije tražio argumente da taj čovjek krši zakon :rol: , nego nastavljaš pisati ovakve gluposti.

Da, 50 000 potpisnika peticije ima stil života pokretati bojkote :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2016, 18:53

Rosicky je napisao/la:Eto u Dinamu ne znaju kako ce bez ove trojice sa ove teme sto misle da su popili svu pamet svijeta...
Na tribine idu navijači i simpatizeri ovog kluba, a oni kojima je osnovna skola maksimum ostvaren u zivotu utvaraju sebi da su bitni tom klubu pa pokusaju bit zamijeceni pa makar to bilo neki bunt protiv mamica koji nikom nije smetao pola svojeg mandata..

Tovari
Prilog sa Šalate neki dan na tv-u...intervjuiraju Boyse...inžinjer građevine,inžinjer elektrotehnike ili čega je već bilo itd. :wave:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 sep 2016, 12:26

@signore koji bi sastav mogo bit trasu ?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 sep 2016, 12:46

KpbKaka22 je napisao/la:@signore koji bi sastav mogo bit trasu ?
Pobjednicki :mrgreen:

Semper ce braniti, to je Cico i potvrdio. Lijevo ce igrati Pivaric, Stojanovic desno, a na stoperima ocekujem Benkovica i Sigalija. Ako se Cico malo uplasi stavit ce Schifu umjesto Benkovica. Schifo je iskusniji i vjerojatno misli da bi vise doprinjeo, ali mislim da je Benkovic trenutno najbolji stoper u Dinamu i da mu treba pruzati priliku u najvecim utakmicama. Neka i pogrijesi, ima vremena za njega. Cico neka razbija glavu dali prije poslati Sigalija ili Schifu na teren, ali mislim da on vise vjeruje Sigaliju, jer je Sigali igrao vise od njega do sad, mada razlog za manju minutazu moze biti i cinjenica da je Schifo pregovarao s PAO-om pa se nije racunalo da ce biti tu.

Na veznim ocekujem Jonasa i Machada. Antolic nece igrati zbog ozljede i to je trenutno najvece pojacanje Dinama ovo ljeto. Lijevo Fernandes, desno Soudani, Coric kao ofanzivni vezni, a za spica ne bih znao reci, svi su katastrofalni. Prije bih stavio Schifu u napad nego Hodzica i Henriqueza. Ipak, mislim da ce Cico dati sansu Henriquezu.

I da malo likujemo. Lyonu fali 'pola ekipe'. Fekir, Grenier, Gonalons, Jallet, Lacazette i Valbuena, svih sest pod ozljedom i sutra nece igrati. Zanimljivo da njih sest ozlijedjenih vrijedi vise nego kompletan Dinamo, pa cak i ovih pet bez Lacazetta.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 sep 2016, 13:35

Ja bi ubacio i sifu i benkovica..sifu na stopera a benkovica na zadnjeg veznog al onda bi tu neko ispo i igralo bi se bez napadaca..haj ne cini se los sastav kakav s si spomeno..imas machada i jonasa dva zadnja beton dobra krila i dobar amf..a za spicu gurnut henriqueza ako ene bude konkretan ubacit Hodzica ,kakav je ostatak klupe ?

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 13 sep 2016, 14:06

1,60 kvota na Lyon. Šta mi promiče?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 sep 2016, 16:43

Klupa je tanka. Tu ce vjerojatno biti Sosa koji ce moci mijenjati Pivarica u slucaju da se baksuz jos jednom ozlijedi. Bit ce Hodzic kojeg bi ja ubacio odmah nakon 45 minuta ako Henriquez ne bude dobar. Isto vrijedi i obratno, tj. ako Hodzic bude igrao od prve.

Schifo, Sigali i Benkovic, jedan ce biti na klupi. Matel je ozlijedjen. Bit ce tu jos Pavicic i Knezevic, a od napadaca Situm. Ocekivao sam malog Olma, ali je on na put otisao s juniorima.

Kvota na Lyon raste, ali zanimljivo da na Dinamo ne pada. Nadam se da ce se sutra drzati iznad pet, da stavim cenera pa kud koji :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2016, 18:21

Pa dogro ako je to sve kako si ti naveo tacno kako ga onda ne osude jer ga vec terete za isto i zato su ga i privodili. Ako je sve tako kako tvrdis ti pa da mu sudi brat Zoki licno neko bi ga vec osudio. Nemate jake dkoaze protiv njega zato ga i ne mozete maknuti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 sep 2016, 18:58

Ima li tko iz BiH da ce ići gledati tekmu protiv Juventusa..da preporuči neku agenciju ili sl. Koja nudi najbolje uvjete.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 13 sep 2016, 20:30

Ja idem u privatnom aranžmanu jer imam gdje spavati u zagrebu... ali sam vidio na faceu da ima neka agencija sto daje ponudu od 105KM... s tim sto se odmah vracas poslije utakmice... po meni to uopće nije skupo... s obzirom i kad ideš ovako busem iz sarajeva ne možes proci jeftinije za autobudku kartu od 55KM... msm da je u centrotransu tolika cijena...
Ali iskreno ne znam koja je agencija... ako mi opet je izbaci na faceu ovdje cu napisati...
Jedan forumas je ovdje reklamirao neku agenciju, vjerojatno on tu radi ili sta, ali dosta skupo po meni... dobro skuplje od ovih 105KM... jos i kartu za ne bas najbolju tribinu... a ovamo je msm zapad u pitanju ili bolji i "luksuzniji" dio istoka...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 sep 2016, 09:32

Schifo u startnih 11, Sigali ce biti na klupi zbog propusta u posljednjih par utakmica. Moguce da zaigra i Fiolic (jucer mi covjek ni u kraj pameti), Cico se dvoumi izmedju njega i Corica, a takodjer postoji mogucnost da zaigraju obojica. Mislim da je to mozda cak i bolje, pa igrati bez klasicnog napadaca.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 14 sep 2016, 14:26

Signore je napisao/la:Schifo u startnih 11, Sigali ce biti na klupi zbog propusta u posljednjih par utakmica. Moguce da zaigra i Fiolic (jucer mi covjek ni u kraj pameti), Cico se dvoumi izmedju njega i Corica, a takodjer postoji mogucnost da zaigraju obojica. Mislim da je to mozda cak i bolje, pa igrati bez klasicnog napadaca.
i ja sam to danas nešto mislio, bolje Ćorića gurnuti da igra nego nekoga napadača
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 14 sep 2016, 14:58

Sta igra fiolic eto sta san ja prico ako ode rog,praksas sw i uigravas u ligi prvaka..dao Bog da grijesim pa da Fiolic odigra utakmicu zivota

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 sep 2016, 15:28

Peace je napisao/la:Ja idem u privatnom aranžmanu jer imam gdje spavati u zagrebu... ali sam vidio na faceu da ima neka agencija sto daje ponudu od 105KM... s tim sto se odmah vracas poslije utakmice... po meni to uopće nije skupo... s obzirom i kad ideš ovako busem iz sarajeva ne možes proci jeftinije za autobudku kartu od 55KM... msm da je u centrotransu tolika cijena...
Ali iskreno ne znam koja je agencija... ako mi opet je izbaci na faceu ovdje cu napisati...
Jedan forumas je ovdje reklamirao neku agenciju, vjerojatno on tu radi ili sta, ali dosta skupo po meni... dobro skuplje od ovih 105KM... jos i kartu za ne bas najbolju tribinu... a ovamo je msm zapad u pitanju ili bolji i "luksuzniji" dio istoka...
drug i ja idemo Centrotoursom 145KM i karta za zapad, bila je ponuda od 125KM za istok i 105KM za sjever ali već su sve 'pukle'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 sep 2016, 15:45

Najisplativije i najprakticnije je otici autom ako se moze skupiti pet osoba, cak je i za cetiri isplativo dok za tri dodje od prilike kao preko agencija pa je opet bolje autom zbog prakticnosti.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 14 sep 2016, 16:22

Nije u pitanju centrotrans koliko se sjećam, nego neka sarajevska agencija... uglavnom ako mi izbaci napisati cu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 sep 2016, 17:26

Poraz juniora u Lyonu. Domaci su bili bolji s 2-0

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2016, 19:18

EL 2010: Villarreal - Dinamo 3-0
CL 2011: Lyon - Dinamo 2-0
CL 2011: Ajax - Dinamo 4-0
CL 2011: Real Madrid - Dinamo 6-2
CL 2012: Dynamo Kyiv - Dinamo 2-0
CL 2012: PSG - Dinamo 4-0
CL 2012: Porto - Dinamo 3-0
EL 2013: Ludogorets - Dinamo 3-0
EL 2013: PSV - Dinamo 2-0
EL 2013: Chornomorets - Dinamo 2-1
EL 2014: Celtic - Dinamo 1-0
EL 2014: Salzburg - Dinamo 4-2
EL 2014: Astra - Dinamo 1-0
CL 2015: Bayern - Dinamo 5-0
CL 2015: Olympiacos - Dinamo 2-1
CL 2015: Arsenal - Dinamo 3-0

0-0-16
gol razlika: 6-47
Tradicije su da se čuvaju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 19:38

purgeru, vracas li se na Maksimir

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2016, 20:04

Chinaglia je napisao/la:purgeru, vracas li se na Maksimir
Ne.Već dulje sam mišljenja da u životu više neću krocit na taj stadion.Osim što se moraju početi provoditi izbori da se to dogodi mora se odstraniti i apsolutno sav GNK šljam koji se nakotio oko kluba.Od ovaca/kunaša...promjena cijelog mentalnog sklopa je potrebna.Ili kao što je netko napisao neki kataklizmicki događaj koji vodi promjenama na bolje.Do tada samo futsal.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.