FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TZ_BoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TZ_BoY » 17 jul 2011, 18:54

Evo kako stadion napreduje

slika
slika
slika
slika
slika
:)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2011, 22:30

Sta je to bilo,vidim o necemu se prica,a ja ne znam sta je u pitanju ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 18 jul 2011, 00:47

space je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:@space: hajde poruci.
aj prvo da provjerim jesil bio medju njima,sta ste trazili od mene kad se utakmica zavrsila ispred stadiona :DD

:lol: :lol: :lol: :lol:
jel za kacket ??? aaaa?? ako si ti taj lik :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 jul 2011, 01:01

FKR_1987 je napisao/la:
space je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:@space: hajde poruci.
aj prvo da provjerim jesil bio medju njima,sta ste trazili od mene kad se utakmica zavrsila ispred stadiona :DD

:lol: :lol: :lol: :lol:
jel za kacket ??? aaaa?? ako si ti taj lik :)

heheh, jeste on je :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2011, 10:39

Nakon sto su nas napustili Mujic i Bekic,a Tosunovic dogovorio ugovorne uslove sa Celikom,na meti rukovodstva Slobode je bivsi igrac Rudar Prijedora Mirza Dzafic,koji se nalazi na probi u Dresdenu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 jul 2011, 10:40

harry_90 je napisao/la:Nakon sto su nas napustili Mujic i Bekic,a Tosunovic dogovorio ugovorne uslove sa Celikom,na meti rukovodstva Slobode je bivsi igrac Rudar Prijedora Mirza Dzafic,koji se nalazi na probi u Dresdenu.
Odakle ti ta informacija ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2011, 12:00

hahaha Dzafic da dodje nama, a da ne ode negdje drugo ko ce se borit za euro takmicenja ili ih vec igraju ?... svasta i to da cujem, ali da vam iskreno kazem ne slazem se da dodje uopste kod nas...kad je vec otisao Bekic vala i ne treba nam niko ni dolaziti ...pa pustite onda nasu djecu neka igraju barem potpisite sa njima ugovore, jer imamo Memisevica djete dalo 35 golova , pa treba pustiti vidjeti sta moze napraviti ovdje i ako nece mozd amoci prve godine pokazati mnogo, jer pored neiskustva ima i ona bojka zvana PL liga gdje pare cine cuda ...uglavnom ja nikako ne vjerujem da bi mogli uzeti Dzafica...eto dokle su nam klub dogurali da cak i ja mislim da nemamo sanse dovesti jednog prosjecnog igraca ebiga.

Pa ovo sto se nama desava nije se desavalo ni u OFK Tuzli dok sam igrao :)... i u ono vrijeme imali smo haman vise nego ovi danas u Slobodi sramota stvarno sramota :(...daj boze da nesto se promjeni, ali nemam neke velike nade, barem dok se ponovo pojavi novi val onih pravih istinskih navijaca naseg kluba....danas su amo tu ljudi kad se treba nafurat da se sta pali lupa udara kad je rijec o protivnickim navijacima, a kada treba traziti promjene u klubu, onda nigdje tih istih nema ebiga....to dovoljno govori da vise nema onih starih navijaca koje je Sloboda imala....mnogi balavci su pljuvali po nasoj legendi Sulji kako je krezav, kako nema ovaj danasnji navijacki mentalitet da fura danasnji fazon, ali ja se bogami istim takvim koji to misle naserem takodjer usta... prvo LjOSU je ponos nase grupe, naseg kluba i covjek koji je iskreno pola svog zivota dao za klub i grupu, pa kakav god da je on bio... on je iskreni i samo vjerni navijac Slobode bio i ostao...uvjek je bio on tu ranije pomagao grupu kad je sta trebalo, a danas kad su ga otjerali ti isti nemaju muda da rade ono sto je to mogao on da uradi... jednostavno imao je autoritet, iz klubova RSD Sloboda svi su ga postovali... dok god se ne vrate takvi i dok god bude vam bilo vaznije ko ce vise se navuci na nesto i dok god budu bila im preca kamenjanja drugih navijaca, a ne borba protiv lopova koja vodi nas klub, onda cemo biti osudjeni na ovo sto evo dugi niz godina trpimo u nasem klubu...na zalost mnogi stari navijaci nisu vise tu, ali ebiga na vama je zato treba se pokusati nesto i ne vrijedi vise ona ebena pisanja po FB
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 jul 2011, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jul 2011, 12:04

Drug, Dzaficu je njegov menadzer tako digao cijenu da to nije dobro. Sestocifrene iznose trazi lik po sezoni, mislim, hej..
Support Velez, It's logical! ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jul 2011, 13:30

ma pare nisu problem za nas, moze on potpisat ugovor i na milijardu al ce dobit koliko mu Adem da :mrgreen: , a to je plafon 10.000 za godinu :P ... tako da za Slobodu plata igraca nije problem :mrgreen:

a sto se tice Sulje zna se dobro ko je bio protiv njega, mislila djeca da je lako autoritet bit , da je lako grupu vodit, da se sami mogu proglasit za vodje i prvu ekipu i eto vidi Fukara gdje su sad , ali jbg sta ces Suljo " ne konta furku". "Vodje" koje imaju postovanje samo svoje grupe ljudi i djecice koja dolaze na tekme, koliki respekt imaju medju ostalim ljudima u Tuzli dovoljno pokazuje stanje na tribini i misljenje o ovim "novim" Fukarama kod raje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 18 jul 2011, 14:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pare nisu problem za nas, moze on potpisat ugovor i na milijardu al ce dobit koliko mu Adem da :mrgreen: , a to je plafon 10.000 za godinu :P ... tako da za Slobodu plata igraca nije problem :mrgreen:

a sto se tice Sulje zna se dobro ko je bio protiv njega, mislila djeca da je lako autoritet bit , da je lako grupu vodit, da se sami mogu proglasit za vodje i prvu ekipu i eto vidi Fukara gdje su sad , ali jbg sta ces Suljo " ne konta furku". "Vodje" koje imaju postovanje samo svoje grupe ljudi i djecice koja dolaze na tekme, koliki respekt imaju medju ostalim ljudima u Tuzli dovoljno pokazuje stanje na tribini i misljenje o ovim "novim" Fukarama kod raje.

:lol: :lol: :lol: Potpis potpis potpis :lol: :lol: :lol: Tako i oni radnici u Gipromu imaju platu po 1.5k KM ili 2 k KM ali na papiru a dobivaju po 700, 800 stoja :lol: :lol: :lol: :lol:

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 18 jul 2011, 14:17

SaltCityAttack je napisao/la:hahaha Dzafic da dodje nama, a da ne ode negdje drugo ko ce se borit za euro takmicenja ili ih vec igraju ?... svasta i to da cujem, ali da vam iskreno kazem ne slazem se da dodje uopste kod nas...kad je vec otisao Bekic vala i ne treba nam niko ni dolaziti ...pa pustite onda nasu djecu neka igraju barem potpisite sa njima ugovore, jer imamo Memisevica djete dalo 35 golova , pa treba pustiti vidjeti sta moze napraviti ovdje i ako nece mozd amoci prve godine pokazati mnogo, jer pored neiskustva ima i ona bojka zvana PL liga gdje pare cine cuda ...uglavnom ja nikako ne vjerujem da bi mogli uzeti Dzafica...eto dokle su nam klub dogurali da cak i ja mislim da nemamo sanse dovesti jednog prosjecnog igraca ebiga.

Pa ovo sto se nama desava nije se desavalo ni u OFK Tuzli dok sam igrao :)... i u ono vrijeme imali smo haman vise nego ovi danas u Slobodi sramota stvarno sramota :(...daj boze da nesto se promjeni, ali nemam neke velike nade, barem dok se ponovo pojavi novi val onih pravih istinskih navijaca naseg kluba....danas su amo tu ljudi kad se treba nafurat da se sta pali lupa udara kad je rijec o protivnickim navijacima, a kada treba traziti promjene u klubu, onda nigdje tih istih nema ebiga....to dovoljno govori da vise nema onih starih navijaca koje je Sloboda imala....mnogi balavci su pljuvali po nasoj legendi Sulji kako je krezav, kako nema ovaj danasnji navijacki mentalitet da fura danasnji fazon, ali ja se bogami istim takvim koji to misle naserem takodjer usta... prvo LjOSU je ponos nase grupe, naseg kluba i covjek koji je iskreno pola svog zivota dao za klub i grupu, pa kakav god da je on bio... on je iskreni i samo vjerni navijac Slobode bio i ostao...uvjek je bio on tu ranije pomagao grupu kad je sta trebalo, a danas kad su ga otjerali ti isti nemaju muda da rade ono sto je to mogao on da uradi... jednostavno imao je autoritet, iz klubova RSD Sloboda svi su ga postovali... dok god se ne vrate takvi i dok god bude vam bilo vaznije ko ce vise se navuci na nesto i dok god budu bila im preca kamenjanja drugih navijaca, a ne borba protiv lopova koja vodi nas klub, onda cemo biti osudjeni na ovo sto evo dugi niz godina trpimo u nasem klubu...na zalost mnogi stari navijaci nisu vise tu, ali ebiga na vama je zato treba se pokusati nesto i ne vrijedi vise ona ebena pisanja po FB
Da ne mislis mozda na Mesanovica ako ne koje onda Memisevic taj? :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 jul 2011, 14:25

Smijesno je da Sloboda koja unazad 10 godina ima najbolje omladince tako malo paznje posvecuje svojim klincima, cini se da ste gori i od nas, Sabovici ce vam glave doci kao i nama Šabic

Pozdrr iz Zeniceee
Limvo Likce

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 18 jul 2011, 14:35

bagra je napisao/la:Smijesno je da Sloboda koja unazad 10 godina ima najbolje omladince tako malo paznje posvecuje svojim klincima, cini se da ste gori i od nas, Sabovici ce vam glave doci kao i nama Šabic

Pozdrr iz Zeniceee
Ne čini ti se gori smo od vas vjeruj ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2011, 14:39

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nakon sto su nas napustili Mujic i Bekic,a Tosunovic dogovorio ugovorne uslove sa Celikom,na meti rukovodstva Slobode je bivsi igrac Rudar Prijedora Mirza Dzafic,koji se nalazi na probi u Dresdenu.
Odakle ti ta informacija ?
Sa portala koji sve saznaje prije drugih. ;) Ne smijem pisat ime portala,admin ce me banovati.

Sa nama se dosad povezivali koliko ja zna Nikic,Zrnanovic i Dzafic,a niko nije doveden, igraci samo odlaze,znaju li ovi radit svoj posao kako treba ? I kad ce sjednica kluba,da se Zahirovic proglasi predsjednikom kluba ?

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 18 jul 2011, 17:01

pare nisu problem para nema :P to je Slobodin moto ....ee da mi je neko prico da ce se ovo desit ne bi mu vjerovao ...all ettt jbg bice bolje :roll: valjda
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 18 jul 2011, 18:43

Prijateljska utakmica između FK ''Sloboda'' i FK ''Crvena zvezda'' bit će odigrana 23. jula 2011. godine. Posljednji put oni su igrali u martu 1992. na Tušnju, kada je Zvezda sa dva gola Darka Pančeva i jednim Elvira Bolića pobijedila 3:0.

to je sad u subotu :? kakva je sad situacija u klubi nesto se skoz utisalo :?: :?: :?: Jell kriticno ili je sve OK :?:

evo ovo sad procita

Mediji u BiH objavili su informaciju da će Crvena zvezda 23. jula odigrati prijateljski meč sa Slobodom u Tuzli. Međutim, do ovog duela neće doći.

- Vest da će Crvena zvezda gostovati u Tuzli je netačna i za nju smo saznali iz medija. Naša ekipa će posle subotnje, poslednje provere na pripremama, odigrati još 21. jula zatvorenu utakmicu sa Sopotom i to će biti jedine provere do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Veoma cenimo Slobodu kao našeg velikog rivala iz perioda kada smo igrali zajedničku jugoslovensku ligu. Znamo da u Tuzli imamo veliki broj pristalica, tako da će verovatno u budućnosti biti prilike da odigramo zvaničnu ili prijateljsku utakmicu - rekao je za ****.RS portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

:? :? :? :? :? :? :?

<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 jul 2011, 19:36

Sumnjo sam od početka s obzirom da nije ništa pisalo na stranici FK CZ ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2011, 19:36

Martex je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:hahaha Dzafic da dodje nama, a da ne ode negdje drugo ko ce se borit za euro takmicenja ili ih vec igraju ?... svasta i to da cujem, ali da vam iskreno kazem ne slazem se da dodje uopste kod nas...kad je vec otisao Bekic vala i ne treba nam niko ni dolaziti ...pa pustite onda nasu djecu neka igraju barem potpisite sa njima ugovore, jer imamo Memisevica djete dalo 35 golova , pa treba pustiti vidjeti sta moze napraviti ovdje i ako nece mozd amoci prve godine pokazati mnogo, jer pored neiskustva ima i ona bojka zvana PL liga gdje pare cine cuda ...uglavnom ja nikako ne vjerujem da bi mogli uzeti Dzafica...eto dokle su nam klub dogurali da cak i ja mislim da nemamo sanse dovesti jednog prosjecnog igraca ebiga.

Da ne mislis mozda na Mesanovica ako ne koje onda Memisevic taj? :)
ma i mislio sam na Mesanovica ne znam sta mi bi da napisem Memisevic :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 18 jul 2011, 20:34

Sad će lova za Šmigija ,pa Bekića i malo podmazati igrače.Vjerujem u našu ekipu i našu djecu pa makar svi ovi iskusni otišli jer naša su djeca najbolja.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2011, 00:53

Dobro ce nam doci provjera protiv Zvezde na Marakani 23 jula. Beogradjani su poslali dopis Slobodi o tome da zele da obnove davno raskidane veze koje su imali prije rata u BiH.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.