Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
space je napisao/la:aj prvo da provjerim jesil bio medju njima,sta ste trazili od mene kad se utakmica zavrsila ispred stadiona :DDOmerbavarac je napisao/la:@space: hajde poruci.
FKR_1987 je napisao/la:space je napisao/la:aj prvo da provjerim jesil bio medju njima,sta ste trazili od mene kad se utakmica zavrsila ispred stadiona :DDOmerbavarac je napisao/la:@space: hajde poruci.
![]()
![]()
![]()
![]()
jel za kacket ??? aaaa?? ako si ti taj lik
Odakle ti ta informacija ?harry_90 je napisao/la:Nakon sto su nas napustili Mujic i Bekic,a Tosunovic dogovorio ugovorne uslove sa Celikom,na meti rukovodstva Slobode je bivsi igrac Rudar Prijedora Mirza Dzafic,koji se nalazi na probi u Dresdenu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pare nisu problem za nas, moze on potpisat ugovor i na milijardu al ce dobit koliko mu Adem da, a to je plafon 10.000 za godinu
... tako da za Slobodu plata igraca nije problem
![]()
a sto se tice Sulje zna se dobro ko je bio protiv njega, mislila djeca da je lako autoritet bit , da je lako grupu vodit, da se sami mogu proglasit za vodje i prvu ekipu i eto vidi Fukara gdje su sad , ali jbg sta ces Suljo " ne konta furku". "Vodje" koje imaju postovanje samo svoje grupe ljudi i djecice koja dolaze na tekme, koliki respekt imaju medju ostalim ljudima u Tuzli dovoljno pokazuje stanje na tribini i misljenje o ovim "novim" Fukarama kod raje.
Da ne mislis mozda na Mesanovica ako ne koje onda Memisevic taj?SaltCityAttack je napisao/la:hahaha Dzafic da dodje nama, a da ne ode negdje drugo ko ce se borit za euro takmicenja ili ih vec igraju ?... svasta i to da cujem, ali da vam iskreno kazem ne slazem se da dodje uopste kod nas...kad je vec otisao Bekic vala i ne treba nam niko ni dolaziti ...pa pustite onda nasu djecu neka igraju barem potpisite sa njima ugovore, jer imamo Memisevica djete dalo 35 golova , pa treba pustiti vidjeti sta moze napraviti ovdje i ako nece mozd amoci prve godine pokazati mnogo, jer pored neiskustva ima i ona bojka zvana PL liga gdje pare cine cuda ...uglavnom ja nikako ne vjerujem da bi mogli uzeti Dzafica...eto dokle su nam klub dogurali da cak i ja mislim da nemamo sanse dovesti jednog prosjecnog igraca ebiga.
Pa ovo sto se nama desava nije se desavalo ni u OFK Tuzli dok sam igrao... i u ono vrijeme imali smo haman vise nego ovi danas u Slobodi sramota stvarno sramota
...daj boze da nesto se promjeni, ali nemam neke velike nade, barem dok se ponovo pojavi novi val onih pravih istinskih navijaca naseg kluba....danas su amo tu ljudi kad se treba nafurat da se sta pali lupa udara kad je rijec o protivnickim navijacima, a kada treba traziti promjene u klubu, onda nigdje tih istih nema ebiga....to dovoljno govori da vise nema onih starih navijaca koje je Sloboda imala....mnogi balavci su pljuvali po nasoj legendi Sulji kako je krezav, kako nema ovaj danasnji navijacki mentalitet da fura danasnji fazon, ali ja se bogami istim takvim koji to misle naserem takodjer usta... prvo LjOSU je ponos nase grupe, naseg kluba i covjek koji je iskreno pola svog zivota dao za klub i grupu, pa kakav god da je on bio... on je iskreni i samo vjerni navijac Slobode bio i ostao...uvjek je bio on tu ranije pomagao grupu kad je sta trebalo, a danas kad su ga otjerali ti isti nemaju muda da rade ono sto je to mogao on da uradi... jednostavno imao je autoritet, iz klubova RSD Sloboda svi su ga postovali... dok god se ne vrate takvi i dok god bude vam bilo vaznije ko ce vise se navuci na nesto i dok god budu bila im preca kamenjanja drugih navijaca, a ne borba protiv lopova koja vodi nas klub, onda cemo biti osudjeni na ovo sto evo dugi niz godina trpimo u nasem klubu...na zalost mnogi stari navijaci nisu vise tu, ali ebiga na vama je zato treba se pokusati nesto i ne vrijedi vise ona ebena pisanja po FB
Ne čini ti se gori smo od vas vjerujbagra je napisao/la:Smijesno je da Sloboda koja unazad 10 godina ima najbolje omladince tako malo paznje posvecuje svojim klincima, cini se da ste gori i od nas, Sabovici ce vam glave doci kao i nama Šabic
Pozdrr iz Zeniceee
Sa portala koji sve saznaje prije drugih.fukara87 je napisao/la:Odakle ti ta informacija ?harry_90 je napisao/la:Nakon sto su nas napustili Mujic i Bekic,a Tosunovic dogovorio ugovorne uslove sa Celikom,na meti rukovodstva Slobode je bivsi igrac Rudar Prijedora Mirza Dzafic,koji se nalazi na probi u Dresdenu.
ma i mislio sam na Mesanovica ne znam sta mi bi da napisem MemisevicMartex je napisao/la:Da ne mislis mozda na Mesanovica ako ne koje onda Memisevic taj?SaltCityAttack je napisao/la:hahaha Dzafic da dodje nama, a da ne ode negdje drugo ko ce se borit za euro takmicenja ili ih vec igraju ?... svasta i to da cujem, ali da vam iskreno kazem ne slazem se da dodje uopste kod nas...kad je vec otisao Bekic vala i ne treba nam niko ni dolaziti ...pa pustite onda nasu djecu neka igraju barem potpisite sa njima ugovore, jer imamo Memisevica djete dalo 35 golova , pa treba pustiti vidjeti sta moze napraviti ovdje i ako nece mozd amoci prve godine pokazati mnogo, jer pored neiskustva ima i ona bojka zvana PL liga gdje pare cine cuda ...uglavnom ja nikako ne vjerujem da bi mogli uzeti Dzafica...eto dokle su nam klub dogurali da cak i ja mislim da nemamo sanse dovesti jednog prosjecnog igraca ebiga.
Pa ovo sto se nama desava nije se desavalo ni u OFK Tuzli dok sam igrao... i u ono vrijeme imali smo haman vise nego ovi danas u Slobodi sramota stvarno sramota
...daj boze da nesto se promjeni, ali nemam neke velike nade, barem dok se ponovo pojavi novi val onih pravih istinskih navijaca naseg kluba....danas su amo tu ljudi kad se treba nafurat da se sta pali lupa udara kad je rijec o protivnickim navijacima, a kada treba traziti promjene u klubu, onda nigdje tih istih nema ebiga....to dovoljno govori da vise nema onih starih navijaca koje je Sloboda imala....mnogi balavci su pljuvali po nasoj legendi Sulji kako je krezav, kako nema ovaj danasnji navijacki mentalitet da fura danasnji fazon, ali ja se bogami istim takvim koji to misle naserem takodjer usta... prvo LjOSU je ponos nase grupe, naseg kluba i covjek koji je iskreno pola svog zivota dao za klub i grupu, pa kakav god da je on bio... on je iskreni i samo vjerni navijac Slobode bio i ostao...uvjek je bio on tu ranije pomagao grupu kad je sta trebalo, a danas kad su ga otjerali ti isti nemaju muda da rade ono sto je to mogao on da uradi... jednostavno imao je autoritet, iz klubova RSD Sloboda svi su ga postovali... dok god se ne vrate takvi i dok god bude vam bilo vaznije ko ce vise se navuci na nesto i dok god budu bila im preca kamenjanja drugih navijaca, a ne borba protiv lopova koja vodi nas klub, onda cemo biti osudjeni na ovo sto evo dugi niz godina trpimo u nasem klubu...na zalost mnogi stari navijaci nisu vise tu, ali ebiga na vama je zato treba se pokusati nesto i ne vrijedi vise ona ebena pisanja po FB
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.