U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rule_hz
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Rule_hz » 12 maj 2014, 10:45

moj decko ja ne pricam o ligi nego o potezu koji je napravio ovaj momak sta si se uhvatio FKS? i lige jesi li to slijeep ili sta? sta si to dobro vidio u NHL? osim mameta kojeg tjera cijela hrvatska iz nogometa? korumpirao citav savez i sve zivo pored toga dovodi igrace u svoju ekipu i opet meda ne moze samo je rijeka izuzetak sto ih onaj milijarder preuzeo a ostalo? sta je to hajduk postigao u evropi split i ostali klubovi lokomotiva? o cemu ti pricas ba?
kako si to ti vidio da ce gojak napredovat pored Husejinovica i ostalih mladica koji igraju njegovu poziciju?? negdje na posudbi u sesvete i tako te sabansko treceligase iz okolice zagreba?? veze ti nemas sa sportom pasa ocito da ne zelis citat to sto pisem ako ga je trazio neki klub iz vrha svjetskog nogometa liga petice i ove uredjene zemlje sto tamo nije otisao? da igra tamo po omladinskim ligama i slicno? nego izabra dinamo gdje nece lopte vidjet sem na treningu... ili je pak to bilo prodavanje preko novina za nekih 200 milja eura ili 150 hiljada eura olimpicu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 12 maj 2014, 11:22

dobar je izbor dinamo. nemogu se porediti ostali izgraci iz bosne sa gojakom. u dinamu ima super uslove, forsiraju se mladi(coric, brodic, isto 17 godina vec igraju pomalo za prvu ekipu), moze skupiti iskustva u euro takmicenjima. ako se tu probije, a hoce ako je stvarno talentovan i nije lijen, sljedeci transfer mu nece biti u cesku ili tursku, nego direktno u neki stabilan klub iz liga petice.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 12 maj 2014, 11:41

Mamic rekao u Restoranu nekom prije nego sto se uopste sastao sa momkom , da je veci talenat od Alena Halilovica. Tako sam informaciju dobio... Znaci da ga cijeni i da ce koristit maksimalno , kud se radi o finoj svoti novca za igraca iz BIH!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 maj 2014, 12:33

još jedno balavče koje je poletilo za parama i na kojem roditelji žele da zarade :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 12:51

Špikić navodno na ljeto seli u Italiju...

za koliko je Gojak prešao u Dinamo? koja lova je u pitanju?

što se tiče Gojaka i Želje..zar je trebao uvjet u ugovoru da dečko igra? Marić je za Široki počeo sa 17 god..bez nekih posebnih točaka u ugovoru i minutaže..takve igrače se stavlja u prvi tim i daje max minutaza..mora se razlikovat prosjek igrac od talenta i mozda jednog od jacih u generaciji, ako ne i najajceg sto ima BiH trenutno..isto kao sto ni svaki igrac u ekipi nema istu placu, tako ni svaki kadet ili junior ne moze imati iste uvjete..

po meni velika greska želje[/quote]

Potpis 100% si u pravu.Cuj potpisali drugi juniori mora i on, znaci Pjanic i Tadei moraju imat iste uvjete. Svasta

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 maj 2014, 13:07

legenda reala je napisao/la:još jedno balavče koje je poletilo za parama i na kojem roditelji žele da zarade :thumbdown:
potpis

dosao sam da napisem nesto slicno, ali vidim da nema potrebe pored moje pametnice :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 maj 2014, 13:14

Samo da ne zavrsi ko Dalibor Pandza

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2014, 13:20

Kevin je napisao/la:
Špikić navodno na ljeto seli u Italiju...
Zna li se klub ili liga?

A vjerujem da ce se Gojak dokazat u Dinamu, sta ste pesimisti. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 12 maj 2014, 13:42

Ako je neki robovlasnicki ugovor na 8 godina i vise, najebo je ko zuti. Bice mamiceva kuja citav zivot. Ako pisne, htjedne u neki jaci klub, ovaj ce se izivljavat na njemu jer mu to robovlasnicki ugovor omogucuje.

Zato bi volio znati na koliko je potpisao Amer, tj babo mu koji prodaje dijete u roblje radi sitne nafake...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 maj 2014, 14:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:još jedno balavče koje je poletilo za parama i na kojem roditelji žele da zarade :thumbdown:
potpis

dosao sam da napisem nesto slicno, ali vidim da nema potrebe pored moje pametnice :D
nije to lagana ni situacija ni odluka da bi je vi komentirali sa potpis, kuja, balavac itd...
morate se staviti u njegovu kozu...dečko ima priliku da pređe u veliki klub što je i učinio i za to će dobiti lovu..sad je sve na njemu, ako je to to, ako će ga itko prodat onda je to mamić..ako to nije to, kao i u mnogim slucajevima, onda neka igra na nekom prosjeku..decko je morao razmisljati o svojoj buducnosti..zamislite vi situaciju da je ostao tipa u olimpicu jos godinu, igra ovu nasu ligu koja je bezvezna totalno, kvalitet katastrofalan..i ode eno tipa u prijedor tamo i polomi ga netko..di ce on sutra? ni skole, ni zanata? propast i gotovo..

isto tako, ne mora znaciti da bi uspio da je sacekao jos godinu i otisao tipa u austriju ili češku ili njemacku negdje..

da sam na njegovu mjestu isto bih učinio.. :salut:
a i svaki od vas bi, samo sad laprdate..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2014, 14:13

odličan potez mu je prelazak u Dinamo ;) ima sve uslove da uspije, a niko osim Dinama i Partizana s ovih prostora ne zna prodat' igrača u lige petice :D Mamić uzme ono što poslije može prodati i zaraditi na njemu, Gojak ako ne uspije, biti će do njega, ne do nekog drugog .. pa nemojte da sad ovdje pišemo koje igrače je Dinamo prodao u lige petice i za koliko para

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 14:17

floyd je napisao/la:Ako je neki robovlasnicki ugovor na 8 godina i vise, najebo je ko zuti. Bice mamiceva kuja citav zivot. Ako pisne, htjedne u neki jaci klub, ovaj ce se izivljavat na njemu jer mu to robovlasnicki ugovor omogucuje.

Zato bi volio znati na koliko je potpisao Amer, tj babo mu koji prodaje dijete u roblje radi sitne nafake...
Nece biti 8 nego 10 godina plus privatni gradjanski ugovor o isplacivanju Mamica do kraja karijere. Tako to sa ludjakom ide ali ako zaigra kako se od njega ocekuje za par godina je u jakom klubu iz liga petice. Ali sta je tu je neka se potrudi samo me strah da ga ne nagovori na promjenu drzavljanstva jer tu lezi najveca opasnost. Vidite li da se Mamic razletio po Bosni zna da ce igraci iz BIH nakon SP vrijediti puno vise. Star je to lopovcina.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 maj 2014, 15:16

Rule_hz je napisao/la:moj decko ja ne pricam o ligi nego o potezu koji je napravio ovaj momak sta si se uhvatio FKS? i lige jesi li to slijeep ili sta? sta si to dobro vidio u NHL? osim mameta kojeg tjera cijela hrvatska iz nogometa? korumpirao citav savez i sve zivo pored toga dovodi igrace u svoju ekipu i opet meda ne moze samo je rijeka izuzetak sto ih onaj milijarder preuzeo a ostalo? sta je to hajduk postigao u evropi split i ostali klubovi lokomotiva? o cemu ti pricas ba?
kako si to ti vidio da ce gojak napredovat pored Husejinovica i ostalih mladica koji igraju njegovu poziciju?? negdje na posudbi u sesvete i tako te sabansko treceligase iz okolice zagreba?? veze ti nemas sa sportom pasa ocito da ne zelis citat to sto pisem ako ga je trazio neki klub iz vrha svjetskog nogometa liga petice i ove uredjene zemlje sto tamo nije otisao? da igra tamo po omladinskim ligama i slicno? nego izabra dinamo gdje nece lopte vidjet sem na treningu... ili je pak to bilo prodavanje preko novina za nekih 200 milja eura ili 150 hiljada eura olimpicu
:crazy: :lolno: :nene:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 maj 2014, 15:52

Nema on šta razmišljati, trebao je ostati u Željezničaru i za dvije godine biti najbolji igrač lige i A reprezentativac, ovako je otišo u bijelo roblje kod Mamića i neka ga, samo još nek zaigra za Hrvatsku i sve će biti na mjestu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 maj 2014, 16:29

Kevin je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
potpis

nije to lagana ni situacija ni odluka da bi je vi komentirali sa potpis, kuja, balavac itd...
morate se staviti u njegovu kozu...dečko ima priliku da pređe u veliki klub što je i učinio i za to će dobiti lovu..sad je sve na njemu, ako je to to, ako će ga itko prodat onda je to mamić..ako to nije to, kao i u mnogim slucajevima, onda neka igra na nekom prosjeku..decko je morao razmisljati o svojoj buducnosti..zamislite vi situaciju da je ostao tipa u olimpicu jos godinu, igra ovu nasu ligu koja je bezvezna totalno, kvalitet katastrofalan..i ode eno tipa u prijedor tamo i polomi ga netko..di ce on sutra? ni skole, ni zanata? propast i gotovo..

isto tako, ne mora znaciti da bi uspio da je sacekao jos godinu i otisao tipa u austriju ili češku ili njemacku negdje..

da sam na njegovu mjestu isto bih učinio.. :salut:
a i svaki od vas bi, samo sad laprdate..
nije problem hrvatska liga, problem je Maminho i njegova politika ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 16:32

Problemi su negdje drugdje pa ova djeca da i ne zaigraju nijednu ozbiljnu utakmicu odu ovim vampirima pod noz

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 12 maj 2014, 16:44

Šta serete protiv Mamića ?! Koji vam je **** ?" Ko ste vi uopće ?!
Odličan potez Gojaka.Nije mogao izabrati bolji klub i vrijeme za prijelaz.Za 2-3 godine Gojak će vrijediti 10 miliona eura.Mandžukić,Kovačić,Halilović...,on slijedi taj put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 16:49

Realist je napisao/la:Šta serete protiv Mamića ?! Koji vam je **** ?" Ko ste vi uopće ?!
Odličan potez Gojaka.Nije mogao izabrati bolji klub i vrijeme za prijelaz.Za 2-3 godine Gojak će vrijediti 10 miliona eura.Mandžukić,Kovačić,Halilović...,on slijedi taj put.
Mandzukic, Kovacic, Halilovic svi sa Bosnom imaju veze pa kao i sa Hrvatskom. Ako bude slijedio put.....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 maj 2014, 16:49

U Olimpicu igra u prvoj ekipi, u Dinamu tesko da ce zaigrati u skorom vremenu. Mozda ako ga posalju negdje na posudbu. Ako ga vrate u podmladak onda se tek zajebao. Ako mu je ugovor standardni Mamicev, onaj da mu mora do kraja karijere placati 20% od plate, onda je idiot, nemam drugih rijeci da opisem osobu koja bi na to pristala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 maj 2014, 16:53

calcio je napisao/la:U Olimpicu igra u prvoj ekipi, u Dinamu tesko da ce zaigrati u skorom vremenu. Mozda ako ga posalju negdje na posudbu. Ako ga vrate u podmladak onda se tek zajebao. Ako mu je ugovor standardni Mamicev, onaj da mu mora do kraja karijere placati 20% od plate, onda je idiot, nemam drugih rijeci da opisem osobu koja bi na to pristala.
Tako se i Sivsic zayebo, kuburio po Sesvetama i sl. u 2. HNL, a bio je dobar talenat. Mislim da mu je i SS.BA na onoj njihovi dodjeli tada dodijelio nagradu kao najboljem igracu do 19 godina...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.