FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za to ti ne treba klauzula,svaki ugovor koji raskines prije vremena isplacujes do kraja,osim ako ti igrac kaze halal osun
znaci evo nam sedmice ide ima da nas nema na poslu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
Ostaje Baric. Sigurno je samo da Kostic ide.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: FK Sarajevo
I treba. Definitivno nas najbolji desni bek.Evolution87 je napisao/la:Ostaje Baric. Sigurno je samo da Kostic ide.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U nedostatku boljeg. Katastrofa defanzivno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma baric je smijesan, kallasi ce biti prvi bek samo dok jos malo jezik savlada, taman do pocetka prvenstva..:
trazi se stoper, rdi se na sve strane, pregovar, dogovoraa...... bit ce ovo luda sedmica pred nama braco
trazi se stoper, rdi se na sve strane, pregovar, dogovoraa...... bit ce ovo luda sedmica pred nama braco
- Burberry46
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bilo bi dobro da do pocetka priprema kompletiramo igracki kadar,dovedemo igrace koji nam trebaju i raskinuti ugovor sa igracima koji nam ne trebaju! Kelava,Alispahic,Benko...jos jedan dobar stoper i eventualno jedan dobar bek bi bio pun pogodak! uprava Sarajeva,generalno radi sjajno,po prvi put evropske utakmice mozemo docekati maximalno spremni,a ne da nam uoci svakog prelaznog roka ode po 4-5 najboljih igraca...
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Benko je napisao/la:kako vidim, mogli bi mi koju milju ustediti na Mehi, jer isti taj Meho kaze da je Protic jedan do boljih bekova koje je vidio ... cudno zar ne .... al dobro, vjerovatno je meho poslije zavrsetka karijere zivot posvetio košarci
U jednom trenutku moj Benko@ sam te stvarno smatrao za ozbiljnog poznavaoca fudbla i covjeka od informacije ali prijatelju izgleda da si ti najveca ubleha ovdje medju nama, jer sa ovakvom izjavom da je Protic najbolji sto je Meho vidio nemogu te nikako drugacije okarakterisati a i konstantno nesto mudrujes isto kao da iza tog nika Benko@ se krije licno Dino S.
Ja sam bio uvjeren da se radi o dobrom igracu, ali on nije ni priblizno tome, jer prvenstveno nema taj mentalittet...
A da me demantujes molim te daj tu izjavu sto je Meho rekao, pa da izgubiim i u njega vjeru!!!
Protic = **** od igraca
na tvoju zalost, pored toga sto sam ja ubleha, i Mehu mozes proglasiti ublehom jer protic nece nigdje jer je meho striktno trazio da ovaj ostanepepgvardiola je napisao/la:Benko je napisao/la:kako vidim, mogli bi mi koju milju ustediti na Mehi, jer isti taj Meho kaze da je Protic jedan do boljih bekova koje je vidio ... cudno zar ne .... al dobro, vjerovatno je meho poslije zavrsetka karijere zivot posvetio košarci
U jednom trenutku moj Benko@ sam te stvarno smatrao za ozbiljnog poznavaoca fudbla i covjeka od informacije ali prijatelju izgleda da si ti najveca ubleha ovdje medju nama, jer sa ovakvom izjavom da je Protic najbolji sto je Meho vidio nemogu te nikako drugacije okarakterisati a i konstantno nesto mudrujes isto kao da iza tog nika Benko@ se krije licno Dino S.
Ja sam bio uvjeren da se radi o dobrom igracu, ali on nije ni priblizno tome, jer prvenstveno nema taj mentalittet...
A da me demantujes molim te daj tu izjavu sto je Meho rekao, pa da izgubiim i u njega vjeru!!!
Protic = **** od igraca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Hajde i to da vidimo!!!
Ali ko god tvrdi da je to pravi igrac za nas tim, siguran sam da pojma nema o fudbalu...
Opet cu se ponoviti po hiljaditi put: jedini kvalitet koji ima je taj centarsut i apsolutno nista vise!!!
Ali ko god tvrdi da je to pravi igrac za nas tim, siguran sam da pojma nema o fudbalu...
Opet cu se ponoviti po hiljaditi put: jedini kvalitet koji ima je taj centarsut i apsolutno nista vise!!!
taj "propalitet" je bio najbolji igrac NP i jedan od najboljih bekova JSLpepgvardiola je napisao/la:Hajde i to da vidimo!!!
DOSAO je da igra u prvih 11, ali je puzigaca odigrao polusezonu karijere i momak nije imao priliku da se dokaze... na treninzima je daleko najbolji od svih bekova, radi strasno... Meho gga jako cijeni i u njemu vidi igraca koji moze jako puno napraviti...
zbog toga meho prima platu i radi u fudbalu cijeli zivot a mi smo na forumu, to je razlog zasto Kodro ubaci Purića kojeg su svi prezalili i okrene derbi...
Protić će biti prvi bek na proljeće, mark my words.
Rados je dobar ic. Nije jos prave prilike dobio. Gdje ce je i dobit kad brat Boki igra u zivotnoj formi. Gibbs bi grijo klupu pored ovakog Bokija.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Benko je napisao/la:taj "propalitet" je bio najbolji igrac NP i jedan od najboljih bekova JSLpepgvardiola je napisao/la:Hajde i to da vidimo!!!
DOSAO je da igra u prvih 11, ali je puzigaca odigrao polusezonu karijere i momak nije imao priliku da se dokaze... na treninzima je daleko najbolji od svih bekova, radi strasno... Meho gga jako cijeni i u njemu vidi igraca koji moze jako puno napraviti...
zbog toga meho prima platu i radi u fudbalu cijeli zivot a mi smo na forumu, to je razlog zasto Kodro ubaci Purića kojeg su svi prezalili i okrene derbi...
Ne sumnjam ja u Mehinu strucnost, cak i ako je trazio da Protic ostane (sto cisto sumnjam, cak sto vise sam siguran da nije) to sto je nama plasirana prica da je najbplji bek u JSL a mi povjerovali to je druga prica ali da nije kvalitet ni blizu u to sam uvjeren 100% i ako ga uporedis sa npr Kvesicem znas da mu Protic ne moze ni kopacke zavezati i ovo jedva izgovaram ali je 100% tacno.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Klip na kojem Protic defanzivni lijevi u 90% sluca je u napadu i centrira ti dovoljno govori o njegovom kvalitetu a niko da se zapita gdje su defanzivni zadaci sto bi trebalo biti i primarno, to je igrac koji konstantno ide u napad i tako ispada jer nemoze da se vrati i pokrije svoju poziciju, pa se covjek onda zapita da mozda nebi trebao igrati krilnog napadaca????????
Ja sam siguran da nece ostati, i ako kojim slucajem ostane maksimalno do kraja sezone jer nemamo trenutno zamjenu Puzi i da se nece naigrati!!!!!!!!
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Pravi bek za mene je Kallasi u ono malo situacija sto sam ga mogao gledati + trening.
Svaki start je u pravom trenutku i nevjerovatno precizan, pored toga sto je borben strasni i brz, i u njega vjerujem trenutno najvise!!!
Nadam se da necu pogrijsiti, ali ako nastavi da radi kao do sada i probije tu jezicku barijeru imamo vrhunskog beka siguran sam u to!!!
Svaki start je u pravom trenutku i nevjerovatno precizan, pored toga sto je borben strasni i brz, i u njega vjerujem trenutno najvise!!!
Nadam se da necu pogrijsiti, ali ako nastavi da radi kao do sada i probije tu jezicku barijeru imamo vrhunskog beka siguran sam u to!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prota je dobar, samo su ga malo izlasci handrili, nadam se da ce to Meho dovesti u red.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nek je sretan,šefe.
Meho Kodro danas slavi 47. rođendan
Meho Kodro danas slavi 47. rođendan
Po meni je Protic bolji u defanzivi nego prema naprijed. Mada ono,malo ce se on pored Puzija naigrati. Puzi je zvijer.
Kalasi bi mogao bitijako dobar igrac. Ima sve sto treba za beka. Samo jos malo da se uklopi u ekipu.
Kalasi bi mogao bitijako dobar igrac. Ima sve sto treba za beka. Samo jos malo da se uklopi u ekipu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.