JaštaOsim13 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:27Allah Razi Olsun.Whiteredangel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 09:42Svim hrvatskim državljanima, sretan dan državnosti. Lp
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na prvo mjesto stani i ostani!
Moze ba i eto vama titula iz 45e... Moze tako?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nek Sarajevo proglase prvakom onda nek ostane i Celik i Zvijezda. Ali onda ide liga na 14 klubova.Ja bi ovako. Sarajevo prvak Zeljo Zrinjski evropa a Siroki Borac Gosk da razgibaju za Evropu jer ipak su Siroki i Gosk isto imali sanse skroz kup. Nek razigraju na neutralnom terenu.
Ne likujem nad situacijom Celika, ligi je potreban taj klub, ali za njih same je bolje da vec jednom ispadnu i krenu od nule. Ne mozes se odraziti prema gore, dok ne dotaknes dno. Ovo unazad deset godina kod njih, samo je presipanje iz supljeg u prazno i padanje u veci ambis.
Najmanji problem je ova vasa titula. Vi biste bili favoriti i da se nastavi sezona. Znam da ima i Zeljovaca koji bi ovakvu titulu objerucke prihvatili, ali ona ce uvijek biti krnjava. Politika iz manjeg entiteta je odlucila da ovo sve ovako zavrsi. Mene boli sto mi Bosnjaci niti imamo ponosa niti imamo muda. Jedan klub nam kroji sudbinu cijele lige i na njihove maksimalne zahtjeve pristaje se. Ja se nadam da ce klubovi koji najvise gube probati preko Uefe uraditi nesto, ako nista bar poslati zajednicki dopis, zalbu, nije bitno. Tu prvenstveno mislim na Tuzla city, Siroki i Velez. Ko je Borac koji se juce vratio u ligu da ucjenjuje citavu drzavu, a nazalost neki nasi mu pomazu u tome. Jadno je ovo sve.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Cao GalaktikosiDenchi je napisao/la: ↑30 maj 2020, 09:19To je preglupo, ne moze savez odlucivat o sigurnosnom stanju nakon pandemije jer ni za fudbal nisu eksperti a kamoli medicini...
Realno, ko ne moze Velez dobit i ne zasluzuje titulu i to je to, previse mentalno slaba ekipa, bez golmana i golgetera sa trenerom koji vise baca suplje nego ista....nemaju sta trazit i u evropi al eto.....Vico im je to omogucio....
Napokon i Celiku ce biti prekracene muke, kad lopovi dignu sidro neka pravi navijaci donesu novi statut gdje nece dozvolit svakakvim lopovima i profiterima ulazak u klub.....
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ovi su najjaci sto tvrde da dolaze na celo saveza zlikovci iz RS-a, mrzitelji i rusitelji da ce se njihovim imenovanjem sve srusiti. A presucuju cinjenicu da je prosli saziv rukovodstva saveza izigrano rukovodstvo iz RS a i tada je Begic imenovan po drugi put za predajendika izbjegavsi potrebno rotaciju...
Jasta moj brate, svi lopovi svi ruse drzavu osim njihovih, caooo zlatnomalinaske patriote
Jasta moj brate, svi lopovi svi ruse drzavu osim njihovih, caooo zlatnomalinaske patriote
HŠKZ
Svaka odluka o nepriznavanju titule bi bila nepravedna.
Svaka odluka o neigranju kupa u FBIH bi bila nepravedna.
Svaka odluka o ispadanju bi bila opravdana, i da se ne ispadne (prosirenje lige) i da se ispadne (odigrana 22 kola)
Ako ce licenca olaksati odluku to je druga stvar.
Svaka odluka o neigranju kupa u FBIH bi bila nepravedna.
Svaka odluka o ispadanju bi bila opravdana, i da se ne ispadne (prosirenje lige) i da se ispadne (odigrana 22 kola)
Ako ce licenca olaksati odluku to je druga stvar.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
I na Wikipediji su stavili da je Sarajevo prvak,a da su Celik i Zvijezda ispali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeli frankenstajn iz ZDK ispao??
Ovaj klub mozda najvise dobija, ispali bi, kako im je krenulo osipanje igrackog kadra, plus mentalitet gubitnika. Oni se nece zaliti.ZaZelju je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:44Najmanji problem je ova vasa titula. Vi biste bili favoriti i da se nastavi sezona. Znam da ima i Zeljovaca koji bi ovakvu titulu objerucke prihvatili, ali ona ce uvijek biti krnjava. Politika iz manjeg entiteta je odlucila da ovo sve ovako zavrsi. Mene boli sto mi Bosnjaci niti imamo ponosa niti imamo muda. Jedan klub nam kroji sudbinu cijele lige i na njihove maksimalne zahtjeve pristaje se. Ja se nadam da ce klubovi koji najvise gube probati preko Uefe uraditi nesto, ako nista bar poslati zajednicki dopis, zalbu, nije bitno. Tu prvenstveno mislim na Tuzla city, Siroki i Velez. Ko je Borac koji se juce vratio u ligu da ucjenjuje citavu drzavu, a nazalost neki nasi mu pomazu u tome. Jadno je ovo sve.
Dobar post, nema sta. Na stranu nase likovanje ako bude titula, nije u redu da Borac ima ovakvu moc i da je u stanju ovo prekinuti, a sve pod krinkom odluka vlasti RS-a...Ali mi nemamo savez kako treba od njegovog nastanka.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma i ovaj iz RS ce biti dva mandata, maximalno koliko mogu ja mislim...Herero je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:48Ovi su najjaci sto tvrde da dolaze na celo saveza zlikovci iz RS-a, mrzitelji i rusitelji da ce se njihovim imenovanjem sve srusiti. A presucuju cinjenicu da je prosli saziv rukovodstva saveza izigrano rukovodstvo iz RS a i tada je Begic imenovan po drugi put za predajendika izbjegavsi potrebno rotaciju...
Ko god bio predsjednik, to je fotelja za slikanje. Nije jak da moze da radi sta hoce, jer ne moze i po statutu. Ogranicen je kao sto je i BEgic bio, osim klepanja para... To ce i ovaj raditi.
Ma ja od početka pišem da je titula tu manje više, eto nek ide na Koševo prvi ću čestitati nebitno, mene smeta ovo otvoreno pišanje par ljudi po svima. Ovo sa kupom je vrhunac toga.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo ce nastavit ono sto su svi dosad radili, ako i nije stekao bogatstvo, sad ce... ni manje ni vise nego svi prethodnici.Zip je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:58Ma i ovaj iz RS ce biti dva mandata, maximalno koliko mogu ja mislim...Herero je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:48Ovi su najjaci sto tvrde da dolaze na celo saveza zlikovci iz RS-a, mrzitelji i rusitelji da ce se njihovim imenovanjem sve srusiti. A presucuju cinjenicu da je prosli saziv rukovodstva saveza izigrano rukovodstvo iz RS a i tada je Begic imenovan po drugi put za predajendika izbjegavsi potrebno rotaciju...
Ko god bio predsjednik, to je fotelja za slikanje. Nije jak da moze da radi sta hoce, jer ne moze i po statutu. Ogranicen je kao sto je i BEgic bio, osim klepanja para... To ce i ovaj raditi.
Bravo, to je poenta svega. Ovdje je farsa i izbila jer su ljudi krenuli sa blacenjem FKS, a realno je da bi svako prihvatio titulu u nasem slucaju, kao sto je realno i da smo bili spremni za nastavak i obezbijedili sve uslove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Kup se mora i treba razigrat, sve je u FBIH. Svaka druga odluka je nepravedna.
Stidi se ko ti je jaran sadnekoIzMostara je napisao/la: ↑30 maj 2020, 09:58Ovo ti i tvoj nikad prezaljeni brat Dokoljenkoredbull93 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:25nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 23:14
Testiraju Novaliceve respiratore na njima, postali im pokusni kunici![]()
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kup se mora odigrati kako bi Borca pridružili velikanima koji ne igraju europu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ucesnci Kup-a da izvrse prtisak, svi su iz FBiH i nema jednog razloga da se šest utakmica ne odigra bez navijaca, svi slovi postoje.
Mjau !
Zazelio sam se utakmica. Dajte bar kup da odigramo sa navijacima na tribinama i neka se ne boji Borac, jer u finale ce Zeljo i Zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.