Jesu bar pojačanja u pravom smislu riječi?Benko je napisao/la:ima ih vise, dva tri su u opticaju, ali se ne zna koji ce doci jos uvijekBoskoAntic je napisao/la:Zna li se sta za stopera s kojim se pregovara, a da se smije reci?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U INAT SVIMA 1946
pa reci nam benko makar u pp 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Mogao si vala BenkoHzVisoko je napisao/la:pa reci nam benko makar u pp
U INAT SVIMA 1946
- Evolution87
- Kontakt:
Ne zna se ko su stoperi sa kojima se pregovara
Zna se samo za ove sto se nude preko svojih menadzera, a od njih nece biti nista.
Zna se samo za ove sto se nude preko svojih menadzera, a od njih nece biti nista.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta mislite ljudi,jesmo li ikad imali jacu ekipu, u poslijeratnom periodu.
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.
I sto je najgore ovde nije kraj.... 
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.
- Burberry46
- Kontakt:
- BoskoAntic
- Kontakt:
Naravno da nismo, nikad bolja ekipa (po imenima) nije ni igrala na terenima Bosne i Hercegovine poslije rata...Ali fudbal je timska igra, i ključno je sve to posložiti kako treba, da bi kvalitet izašao na površinuamypitar je napisao/la:Sta mislite ljudi,jesmo li ikad imali jacu ekipu, u poslijeratnom periodu.![]()
![]()
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.I sto je najgore ovde nije kraj....
U INAT SVIMA 1946
Burberry46 je napisao/la:
Live
Na koliko je potpisao.
Na 2 godine, neko je vec napisao ja mislim.amypitar je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:
Live
Na koliko je potpisao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1,5amypitar je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:
Live
Na koliko je potpisao.
BoskoAntic je napisao/la:Naravno da nismo, nikad bolja ekipa (po imenima) nije ni igrala na terenima Bosne i Hercegovine poslije rata...Ali fudbal je timska igra, i ključno je sve to posložiti kako treba, da bi kvalitet izašao na površinuamypitar je napisao/la:Sta mislite ljudi,jesmo li ikad imali jacu ekipu, u poslijeratnom periodu.![]()
![]()
Igraci poput Benka,Alispahica,Stojceva,Velkovskog,Tatomirovica,Radovca,Cimija ,Dulje,Dupovca,Okića itd.itd.I sto je najgore ovde nije kraj....
Ne sumnjam u Mehu da će odoliti slatkim mukama i uspješno ukomponovati ekipu
Da po imenima.
Mislim da nijedna ekipa u BiH nije imala jacu ekipu.Slazem se da imena ne donose titulu,ali ovo sto mi imamo je STRAŠNO.
godinu i pol
moguce da ima i ono +1
moguce da ima i ono +1
Dobrog igraca je teško vezati, na visegodisnji ugovor.I ovo je super.
Ja sam ubjeđen da ce do pocetka prvensta doci jos jedan kapitalac,ala Alispahic, pa i jace ime.Nije ovo provjeren info, vec cisto onako neki instinkt.Bice jos dobrih igraca kojim ce propasti neki veci transferi,a onda je tu Ibrak da im pruzi rame za plakanje. 
Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.
Mi nikada odustati necemo...
Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.
moje misljenje
Velkoski, Bilbija, Duljevic, Benko, Bekic, Stojcev, Alispahic, Okić
Rokaj sa svih strana
Rokaj sa svih strana
Benko je napisao/la:Nikada10.Skoro je napisao/la:Bolja ekipa je Tolja, Dzemo, Focic, Krupinac, Suljagic, Duro, Turkovic, Saranovic, Hota, Skoro i Avdic. Moje misljenje.![]()
moje misljenje
Nije ni moje misljenje.
Boldirani su dobri igraci,ovo drugo nista posebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.