SVI NA STADION !
JOŠ JEDNA UTAKMICA PRED PAUZU !
Majstore igrali smo u Kaknju tu utakmicukengur je napisao/la: ↑29 avg 2023, 11:51RA svaka cast za parolu![]()
Prosle godine na Kosevu ste sretno uzeli bodove, a niste bili bolji. Sada smo mi sretno uzeli bodove a vi ste zasluzili bar jedan.
Tim vam djeluje bas solidno, jos ce vas novi trener zategnuti i mozda kakvog spica dovesti.
Sigurno pokazujete vise od Listice, Borca i Zelje a i mi smo se provukli ovaj put.
Evropa vam je realna ove godine ali nece biti lako nikome.
Sretno u nastavku.
Izvini do mene je, prenijelo me jbg. Trebao sam reci "domaca".CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 11:54Majstore igrali smo u Kaknju tu utakmicukengur je napisao/la: ↑29 avg 2023, 11:51RA svaka cast za parolu![]()
Prosle godine na Kosevu ste sretno uzeli bodove, a niste bili bolji. Sada smo mi sretno uzeli bodove a vi ste zasluzili bar jedan.
Tim vam djeluje bas solidno, jos ce vas novi trener zategnuti i mozda kakvog spica dovesti.
Sigurno pokazujete vise od Listice, Borca i Zelje a i mi smo se provukli ovaj put.
Evropa vam je realna ove godine ali nece biti lako nikome.
Sretno u nastavku.![]()
Ma dobro vidim da ovaj Andro Fistonic je neki ekspert za omladinske kategorije pa ne sumnjam da ce s njim to skociti kako trebaGrimReaper je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Meni je vec postalo smijesno slusati "Trebaju nam nasa djeca, trebaju oni igrati" to je toliko isfurano i otrcano da je vec smijesno za slusati. Nemamo mi skolu jednog Dinama ili Southamptona pa da mozemo talente prozivoditi kao na traci, jos manje imamo strucne ljude za to. Iz tog razloga je onda najbolje graditi ovako kako se sada radi pa u nekoj skorijoj buducnost kao sto su sada izasli Kadric i slicni njemu e to onda dobro radi ali fakat je preglupo slusati to. Svaki tim na svijetu hoce imati dobru "farmu" za mlade igrace ali ne mozes to postici ako nemas prvo rezultate a onda izgradjenu infrastrukturu samog Omladinskog pa onda svega ostalog.
GrimReaper je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Meni je vec postalo smijesno slusati "Trebaju nam nasa djeca, trebaju oni igrati" to je toliko isfurano i otrcano da je vec smijesno za slusati. Nemamo mi skolu jednog Dinama ili Southamptona pa da mozemo talente prozivoditi kao na traci, jos manje imamo strucne ljude za to. Iz tog razloga je onda najbolje graditi ovako kako se sada radi pa u nekoj skorijoj buducnost kao sto su sada izasli Kadric i slicni njemu e to onda dobro radi ali fakat je preglupo slusati to. Svaki tim na svijetu hoce imati dobru "farmu" za mlade igrace ali ne mozes to postici ako nemas prvo rezultate a onda izgradjenu infrastrukturu samog Omladinskog pa onda svega ostalog.
Kakav ti je to rijecnik ko da si u štali odrastao.?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:40Hadzikic
Orec Mahmic Hrkac Sturm
Vehabovic Mlinaric
Andjusic
Krajnc Haskic Guli
All in protiv Zeljkana satrat seljake
Probao bi sa dzaficem u spicu, pa poluvrijeme poluvrijeme. Haskiceve kretnje i taktika njegovog zaustavljanja je malo provaljena, znaju mu mane od kandidata za ispadanje do ksndidata za titulu. Izenaniditi sa Pucom ili slicno, treba probati,po Nerminovom ono stk je pokazao u ovih nekoliko utakmica nemamo sta izgubiti previseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:40Hadzikic
Orec Mahmic Hrkac Sturm
Vehabovic Mlinaric
Andjusic
Krajnc Haskic Guli
Moze i ta ali bi ja bez Prsesa povukao bi Kadrica sa Mlinaricem Gulija na krilo a Nemanju na Kadricevo mjesto iza Haskica1922VFC1981 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:55Hadzikic
Orec - Hrkac - Oliveira - Sturm
Mlinaric - Prses
Dzafic - Kadric - Andjusic
Haskic
![]()
samo napad
Slazem se, Andusic na poziciji iza napadaca je mozda najubitacniji igrac lige, krila nisu njegova pozicija i nezz sto se tamo forsira kad imamo krila.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:58Moze i ta ali bi ja bez Prsesa povukao bi Kadrica sa Mlinaricem Gulija na krilo a Nemanju na Kadricevo mjesto iza Haskica1922VFC1981 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:55Hadzikic
Orec - Hrkac - Oliveira - Sturm
Mlinaric - Prses
Dzafic - Kadric - Andjusic
Haskic
![]()
samo napad
Guli je ko mina samo ga treba gurat
Ooooooooo hajde yebi gaaaaa....CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:40Hadzikic
Orec Mahmic Hrkac Sturm
Vehabovic Mlinaric
Andjusic
Krajnc Haskic Guli
Ma nije meni kao bitno to. Ali sigurno ima tu par klinaca koji mogu napraviti nesto sigurno.JimmyPage je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:21GrimReaper je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Meni je vec postalo smijesno slusati "Trebaju nam nasa djeca, trebaju oni igrati" to je toliko isfurano i otrcano da je vec smijesno za slusati. Nemamo mi skolu jednog Dinama ili Southamptona pa da mozemo talente prozivoditi kao na traci, jos manje imamo strucne ljude za to. Iz tog razloga je onda najbolje graditi ovako kako se sada radi pa u nekoj skorijoj buducnost kao sto su sada izasli Kadric i slicni njemu e to onda dobro radi ali fakat je preglupo slusati to. Svaki tim na svijetu hoce imati dobru "farmu" za mlade igrace ali ne mozes to postici ako nemas prvo rezultate a onda izgradjenu infrastrukturu samog Omladinskog pa onda svega ostalog.
Ne osvrći se previše, to uglavnom komentarišu ljudi koji veze s fudbalom nemaju. Likovi ostali u sistemu prije 50 godina koji kontaju da igrač koji na mahalskom turniru bude najbolji strijelac automatski treba da bude vrstan špic u Veležu.
Veležu je nekada plodno tlo bila cijela Hercegovina, danas je to malo drugačije. Imaš još par klubova koji crpe talente, ali svejedno uz dobar rad može se.
Mlađe igrače treba istrpiti, ovdje neki kritikuju Kadrića pa da je vanserijski talenat ne bi igrao u ovoj ligi vjerovatno bi ga pokupio Hajduk ili neko sličan. Dečko je sasvim solidan igrač koji popunjava rupu obaveznog mladog igrača, sigurno može još napredovati. Očekivati od njega ili Šikala da preuzme odgovornost i dijeli lopte ko Pjanić pored ovih iskusnih je van pameti. Dokle god igra, trči i bori se uz precizna dodavanja prvom do sebe bez kardinalnih grešaka dobar je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.