Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Igrači su ovo popušili, zaista je nevjerojatno kakve su prilike promašili. Yebem im sve
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
-
- Kontakt:
Koliko ti imas godina ako mislis da imamo gore igrače nego Lpool i arsenalavenija je napisao/la:Koliko imas godina?reddevil96 je napisao/la:Imamo igrača vise 15minuta i uopće se to ne vidi ma terenu i primimo gol
Bravo mou odlican posao radis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murinjo je bog za sve ove panjeve koji ne mogu u newcastlu igrati
LJUDI SHVATITE OVA EKIPA I IGRACI SU ZA SREDINU TABELE OD 6-12 MJESTA, ovo je uspjeh sto su drugi i imaju odredjenu zalihu bodova.
Ako igraci ne budu kaznjeni onda ne znam stvarno..
Ako igraci ne budu kaznjeni onda ne znam stvarno..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Opet Mou?ja ne vidim ovdje njegovu krivicu...
Trazili smo napadacku igru,evo je...
I pokazalo se da smo opet slabi u realizaciji...
Mislim da je i vrijeme da malo Lukaku ide na klupu...
Kao sto reko, daj boze da nam lester ne zabije do kraja...
I zabili su ga...
Trazili smo napadacku igru,evo je...
I pokazalo se da smo opet slabi u realizaciji...
Mislim da je i vrijeme da malo Lukaku ide na klupu...
Kao sto reko, daj boze da nam lester ne zabije do kraja...
I zabili su ga...
Šta nije majku mu ****, on na boxing day misli od septembra. 19 kolo igrači mu nemogu kontru završiti. Mater i njemu i kondicionom. 

Pa jedino da Mou udje u igru u mjesto rasforda i lingarda i da gol 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koje ste vi neznalice pa hakate Mourinha, sve je učinio kako treba. Šta je on kriv što Martial, Rashford i Lingaard ne mogu pogoditi zicere. Skidam mu kapu za ovo što čini ove sezone
LeBron James
RASFORD JOS JEDNA U NIZU PREVARA ENGLESKOG FUDBALA,ATLETICAR SAMO NABI I TRCI
I kako da covjek sad krivi trenera kad su retardi u ekipi(Rash i Lingard) pa ono bi djete rutinski zavrsilo
Martial odigrao po meni top3 utakmice otkad je dosao u United i on ga vadi i uvodi momka koji je pogubljen zadnja 2 mjeseca pa kriminal je da ovakav Rash uzima njemu i jednu minutu
Lukaku
dobra utakmica steta sto je igrao s amaterima zadnjih 20min
Martial odigrao po meni top3 utakmice otkad je dosao u United i on ga vadi i uvodi momka koji je pogubljen zadnja 2 mjeseca pa kriminal je da ovakav Rash uzima njemu i jednu minutu
Lukaku

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Čekaj sto nije bolji od mbappea kao sto su neki pisali?tajger je napisao/la:RASFORD JOS JEDNA U NIZU PREVARA ENGLESKOG FUDBALA,ATLETICAR SAMO NABI I TRCI
Ja sam bio protiv dolaska ibre jer sam znao da Rash nece dobit nikad priliku ove sezone igrat devetku a ipak je tamo bolji nego na krilu
On kao krilo je ispodprosječan igrač, mozda dogodine bude zamjena lukakua a mou dovede novo krilo
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ima li Mourinhova izjava za ovo igdje, živo me zanima
LeBron James
ZATO STO JE DOKAZO NE BROJ PUTA DA JE **** VELIKI I U ZAVRSAVANJU ZICERA,RECIMO ONO BI MBAPE ZAVRSIO SA POLA SNAGE,DR MBAPE JE 10 PUTA INTELIGENTNIJI I ZNA MOMAK ASISTIRA I NIJE SEBICAN,OVOME JE NEKOM UTUBIO U GLAVU DA JE VEC RONALDO A ON JOS NIJE NI R OD TOGA,DOK JE OVAJ DRUGI JOS UVIJEK NA ZEMLJI BURAZ ET NEKOLIKO POREDJENJAreddevil96 je napisao/la:Čekaj sto nije bolji od mbappea kao sto su neki pisali?tajger je napisao/la:RASFORD JOS JEDNA U NIZU PREVARA ENGLESKOG FUDBALA,ATLETICAR SAMO NABI I TRCI
Ja sam bio protiv dolaska ibre jer sam znao da Rash nece dobit nikad priliku ove sezone igrat devetku a ipak je tamo bolji nego na krilu
On kao krilo je ispodprosječan igrač, mozda dogodine bude zamjena lukakua a mou dovede novo krilo

Pa jel ih stid nakon ovog pogledati Josea u oci
Utakmicu od 1-5 su zavrsili 2-2
i s njima igrati napadacki

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Čestitke Leicesteru, borili se ko' lavovi, zaslužili su bod.
Ove što hraču po Mourinhu, nisu normalni. Čovjek svoj posao odradio - postavio odlično igru, kontrolisao teren. Nije valjda trebao on ući i ugurati jednu od onih 150 mrtvih prilika u gol.
Nije on kriv što:
Lindelof nije desni bek i što je i kao takav zavaljen bolji od Darmiana.
Smalling kiksa bar 3x svaku utakmicu i što mu je pozicioniranje očajno
Se od 70 i kusur miliona plaćenog napadača u dva odsutna momenta odbija lopta ko od direka
Su zlatna djeca Martial i Rashford odlučili da jedu **** danas - Ljudi mi smo propalili više zicera nego što neke ekipe zajebu za sezonu.
Oni što iole liče na profesionalce: Mata, Pogba, Matić, Jones su danas odradili dobar posao. Da smo imali iole normalnije ljude u napadu, ovdje bi pala "petarda" do 65. minute. Ljudi su nam se sami nudili, mi nismo to prihvatili i iskoristili. Danas je sve bilo do igrača i, kako neko već reče, priželjkujem im jednu finu kaznu tipa da im ukine lagano božićni boravak kući 25-og nego im spuca karantenu pred narednu utakmicu, da im se dobro zgadi. (novčane kazne kod milionera baš i ne pale). A zlatnu djecu ne bi bilo loše pomjeriti lagano u rezerve na "Miki tretman" jedno dvije hefte da se malo dozovu. Puno su se digli obojica - i Rash i Martial, a bez realnog pokrića u zadnje vrijeme. Lingardu ne zamjerim, od njega se i ne očekuje nešto bolje. Elem, muka mi je što već sada možemo lagano formirati "guard of honor" za mrski dio grada. Zasluženo, oni bi ove večeras napunili sa nekim rezultatom koji bi se narednih 100 godina izvlačio iz naftalina
Ove što hraču po Mourinhu, nisu normalni. Čovjek svoj posao odradio - postavio odlično igru, kontrolisao teren. Nije valjda trebao on ući i ugurati jednu od onih 150 mrtvih prilika u gol.
Nije on kriv što:
Lindelof nije desni bek i što je i kao takav zavaljen bolji od Darmiana.
Smalling kiksa bar 3x svaku utakmicu i što mu je pozicioniranje očajno
Se od 70 i kusur miliona plaćenog napadača u dva odsutna momenta odbija lopta ko od direka
Su zlatna djeca Martial i Rashford odlučili da jedu **** danas - Ljudi mi smo propalili više zicera nego što neke ekipe zajebu za sezonu.
Oni što iole liče na profesionalce: Mata, Pogba, Matić, Jones su danas odradili dobar posao. Da smo imali iole normalnije ljude u napadu, ovdje bi pala "petarda" do 65. minute. Ljudi su nam se sami nudili, mi nismo to prihvatili i iskoristili. Danas je sve bilo do igrača i, kako neko već reče, priželjkujem im jednu finu kaznu tipa da im ukine lagano božićni boravak kući 25-og nego im spuca karantenu pred narednu utakmicu, da im se dobro zgadi. (novčane kazne kod milionera baš i ne pale). A zlatnu djecu ne bi bilo loše pomjeriti lagano u rezerve na "Miki tretman" jedno dvije hefte da se malo dozovu. Puno su se digli obojica - i Rash i Martial, a bez realnog pokrića u zadnje vrijeme. Lingardu ne zamjerim, od njega se i ne očekuje nešto bolje. Elem, muka mi je što već sada možemo lagano formirati "guard of honor" za mrski dio grada. Zasluženo, oni bi ove večeras napunili sa nekim rezultatom koji bi se narednih 100 godina izvlačio iz naftalina
POGLEDAJ TI UFURANO DERISTE OVDE U 3 SITUACIJI,ZAUSTAVLJA SE I SMIRUJE IGRU OVAMO 2 IGRACA,PA SAD NJEGA POSALJI NA TRBINE JBO TI ON ZENU I SCERKU,PU DJUBRE JEDNO UFURANO SPUSTI SE NA ZEMLJU STA SI POLETIO
SMOLINGU JOS JEDNOM JBM SVE STO IMA KAO I ONIMA KOJI GA DRZE U KLUBU
SMOLINGU JOS JEDNOM JBM SVE STO IMA KAO I ONIMA KOJI GA DRZE U KLUBU
SAMO PITANJE ZA OVE STO MOURINJA BRANE,BRATE KAKVA TI JE TAKTIKA SA IGRACEM VISE UVLACIT SE U SVOJ 16 I IGRAT NA KONTRU,STO SE NIJE IZASLO VISOCIJE IMAS IGRACA VISE,VEC NA SVAKI NJIHOV NAPAD TEK IH NAPADAMO NA 30 METARA OD GOLA,PUSTIS IM DA TI UBACUJU LOPTU U 5 METARA,BEZ OBZIRA NA PROFULANE PRILIKE OVDE SE TREBALA KONTROLISAT SREDINA TERENA A NE OD CRVENOG KARTONA ONI JOS IMAJU I POSJED I VI MI OVDE GOVORITWE NIJE DO NJEGA
... i da dodam još nešto, kada neko kaže da "ne treba Griezman jer (stavi ovdje glupost po vlastitom izboru) našu djecu..." nek razmisli ponovo. Fali tu i iskustva i kvalitete i nikada neće biti ono što se od njih očekuje dok ih ne staviš u poziciju da moraju trenirati ili boriti se na svakoj utakmici za minutažu i status sa dokazanom zvijezdom. Ovako kada im je zagarantovana stalna minutaža, zagarantovani će biti i ovi mentalni lapsusi (da ne kažem bahaćenje). Kad vidim mladog igrača koji umjesto da juri za loptom bleji u sudiju nakon svakog kontakta sa protivnikom, zgadi mi se sve.
Kakvi glupani yebote hljeb šta profulaše. Sva sreca pa Citya ni Bolt više stici svakako ne može, pa ovi bodovi nisu toliko bitni.
Mourinhu se ima stvari zamjerati, ali ovdje treba covjeku skinuti kapu što ih nije sve nokautirao na terenu.
Ovdje Grizman dodje pod mus.
Mourinhu se ima stvari zamjerati, ali ovdje treba covjeku skinuti kapu što ih nije sve nokautirao na terenu.
Ovdje Grizman dodje pod mus.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znaci dobro je sto sam izasao na dejt umjesto ostao gledati ovo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jel dejt zavrsio ko tekmario_Ferdy88 je napisao/la:Znaci dobro je sto sam izasao na dejt umjesto ostao gledati ovo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.