je.bo te taj predosjećajdiego_TM je napisao/la:Radnik voditacno sam imao predosjecaj da cemo kiksati danas ali nema veze hajde Zeljooooooooooo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
je.bo te taj predosjećajdiego_TM je napisao/la:Radnik voditacno sam imao predosjecaj da cemo kiksati danas ali nema veze hajde Zeljooooooooooo
Nije bogi, cutuk je ispo. Dobijamo ovo sa tri razlike ne sikirajte se ,ja navijaca i .....admirone je napisao/la:Sto li ja mislim da je Bogi opet ispao
Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
baš, ja bih, al' nemam ADSL...HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
**** ga brate nesloga i pohlepa su zavladale u danasnje dobaHannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Pa zasad me i **** pravo. Naopak vikend je ovobagrcavi je napisao/la:je.bo te taj predosjećajdiego_TM je napisao/la:Radnik voditacno sam imao predosjecaj da cemo kiksati danas ali nema veze hajde Zeljooooooooooo
Potrosli ste pare juce u trebinju sto ste kupovali kupovali ste:P.HzSM je napisao/la:Mi kupujemo utakmice ove sezona,a kod vas je rasprodaja.Nestalo Brki para.![]()
![]()
Haha bas tako..bekicamir je napisao/la:Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....
Steta i meni se gleda tekma bar Olimpic dok ne pocne,juce kod nas ljudi nakacili 5 streamova majkemi,nemoguce da sad ni jedan nemabekicamir je napisao/la:Oni nemaju Redsa!HannahMontana je napisao/la:Al vam je ovo zalosno da vam niko stream nece ili ne zna napraviti....