Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ima li neko informaciju jel se vratio X Thames iz SAD-a?
ako nije,ima lalic sinovec i drenovac pobrat neke od njih + koševe
ako nije,ima lalic sinovec i drenovac pobrat neke od njih + koševe
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Ajax-Groningen raspon golova 2-3 (2.00)
Zadnjih 10 međusobnih bila su 2-3 gola
Zadnjih 10 međusobnih bila su 2-3 gola
Igraj Široki ti si najbolji!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Po meni danas HSV lagana 2,dizu formu polako,rj bolje igraju ali ih rezultati nece,a Darmstat je ekipa protiv koje moraju kupiti bodove
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
kakanj84 je napisao/la:
za danas![]()
Ako široki NEDOBIJE ove dubujane ne znam koga će pobijediti.
To pajdo ako ne prodje onda nikad ti nista nece procikakanj84 je napisao/la:kakanj84 je napisao/la:
za danas![]()
hoce li proći ovo ?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Tako jevan gall je napisao/la:To pajdo ako ne prodje onda nikad ti nista nece procikakanj84 je napisao/la:kakanj84 je napisao/la:
za danas![]()
hoce li proći ovo ?
![]()
![]()
STETA STO CE TE (GA) POVALITI SAMO LUZERPOOL
Prodje HSVvan gall je napisao/la:Po meni danas HSV lagana 2,dizu formu polako,rj bolje igraju ali ih rezultati nece,a Darmstat je ekipa protiv koje moraju kupiti bodove
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
bravo, mada sam igrao golovevan gall je napisao/la:Prodje HSVvan gall je napisao/la:Po meni danas HSV lagana 2,dizu formu polako,rj bolje igraju ali ih rezultati nece,a Darmstat je ekipa protiv koje moraju kupiti bodove
-
risingforce
- Kontakt:
T.Rice 17,5 manje
-Igrao je i u ligi i u Euroligi sve do prije par sedmica po 35 minuta, jer je Koponen bio povrijedjen.. Koponen se u medjuvremenu oporavio, prije par dana doveden je i Renfroe, tako da ce Rice konacno moci malo da predahne.. Protiv Panathinaikosa prije par dana igrao je samo 24 minute, a ne ocekujem ga preko 25 minuta ni danas protiv Gran Canarie..
-Igrao je i u ligi i u Euroligi sve do prije par sedmica po 35 minuta, jer je Koponen bio povrijedjen.. Koponen se u medjuvremenu oporavio, prije par dana doveden je i Renfroe, tako da ce Rice konacno moci malo da predahne.. Protiv Panathinaikosa prije par dana igrao je samo 24 minute, a ne ocekujem ga preko 25 minuta ni danas protiv Gran Canarie..
-
risingforce
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:T.Rice 17,5 manje
21 minut 5 poena
-
risingforce
- Kontakt:
I.Smith 11,5 manje @ 1,9 sportplus/supersport
-Greska kladionica.. Ne znam kojom se logikom pojavio u ponudi bas sad kad se vraca standardni play Reggie Jackson nakon povrede..Ish Smith ove sezone ima prosjek od 30 minuta i 10,8 poena po mecu i bio je startni playmaker sve ovo vrijeme dok je Jackson bio povrijedjen.. Obzirom da se Jackson vraca veceras nakon povrede, Smith ce dobiti nekih max 20-ak minuta po mojoj procjeni. Tu je jos i Beno Udrih koji ce uzeti par minuta..
"Smith will move to a bench role for Sunday's game against the Magic, Rod Beard of The Detroit News reports."
-Greska kladionica.. Ne znam kojom se logikom pojavio u ponudi bas sad kad se vraca standardni play Reggie Jackson nakon povrede..Ish Smith ove sezone ima prosjek od 30 minuta i 10,8 poena po mecu i bio je startni playmaker sve ovo vrijeme dok je Jackson bio povrijedjen.. Obzirom da se Jackson vraca veceras nakon povrede, Smith ce dobiti nekih max 20-ak minuta po mojoj procjeni. Tu je jos i Beno Udrih koji ce uzeti par minuta..
"Smith will move to a bench role for Sunday's game against the Magic, Rod Beard of The Detroit News reports."
NBA 11/15
Evo ulazim da napišem koji prijedlog nisam ni gledao šta ima od utakmica i vidim Oklahoma-NO i kontam odmah Davis je tu već na 33,5 kad nije.
Ne razumijem zašto je 29,5 ali ako večeras Sabonis sačuva Davisa ja ne znam kud onda ovo sve ide. Obrva u zadnjih 5 utakmica 4 overa i jedan under protiv LAC. I večeras ga očekujem na nekih 40-tak minuta, jer Sabonis ne može da ga sačuva jednostavno, a i sumnjam da bilo ko u Oklahomi to može.
D.Cousins 29,5 over
Rođak moj večeras opet ima lakši zadatak protiv NYK koji je baš truba na toj poziciji centra. Također u zadnjih 5 ima 4 overa i 1 under. igra u jako dobroj formi, pogađa i trice solidno. Pa i večeras mislim da će biti motivisan u Madisonu da pokaže da je tata centara u NBA
Evo ulazim da napišem koji prijedlog nisam ni gledao šta ima od utakmica i vidim Oklahoma-NO i kontam odmah Davis je tu već na 33,5 kad nije.
Ne razumijem zašto je 29,5 ali ako večeras Sabonis sačuva Davisa ja ne znam kud onda ovo sve ide. Obrva u zadnjih 5 utakmica 4 overa i jedan under protiv LAC. I večeras ga očekujem na nekih 40-tak minuta, jer Sabonis ne može da ga sačuva jednostavno, a i sumnjam da bilo ko u Oklahomi to može.
D.Cousins 29,5 over
Rođak moj večeras opet ima lakši zadatak protiv NYK koji je baš truba na toj poziciji centra. Također u zadnjih 5 ima 4 overa i 1 under. igra u jako dobroj formi, pogađa i trice solidno. Pa i večeras mislim da će biti motivisan u Madisonu da pokaže da je tata centara u NBA
Tako blizu, a tako daleko.
-
subcoccinela
- Kontakt:
nocas su mi najzanimljiviji C.Anthony 24+,Detroit 101+ i A.Davis 30+
Pa moj harise zar ti da me povalis
-
risingforce
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:I.Smith 11,5 manje @ 1,9 sportplus/supersport
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.