Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Lillard
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Lillard » 06 dec 2016, 19:14

Paco ne daje gol 1.70 :shock:

Znači poklon, al ako me zayebe večeras uh :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 06 dec 2016, 19:19

Lillard je napisao/la:Paco ne daje gol 1.70 :shock:

Ne igra Nejmar pajdo i moguće da starta večeras, tako da :hmmmmm:
Tako blizu, a tako daleko.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 dec 2016, 19:33

Civa je napisao/la:

Ne igra Nejmar pajdo i moguće da starta večeras, tako da :hmmmmm:
Vjerojatno oće, on ili Arda. Ali svejedno ne znam baš da će zabit jer je bio jako loš dosada. Ali ko zna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 dec 2016, 19:46

Veceras kad on proradi :mrgreen:

Barca - M'Gladbach hattrick @8,00; Messi daje u oba pol. @4,60

Ovdje takoder ocekujem dosta golova, najprije od strane Barce, da ih zabiju jedno 3-4 oni sami.
Messi je trenutno na 9 golova, dok je Ronaldo prosle sezone u skupini imao 11, a na kraju 16 (ako se ne varam) i Messi je na dobrom putu da ga prestigne po tom pitanju.
Jedan iz slobodnog, jedan iz penala i jedan kako god. Svi zadovoljni :D mislim da ce veceras ekipa raditi (ako se uopce to tako moze reci) nesto vise za Messija i pomoci mu da zabije poneki gol.
Protivnik po meni idealan i nije toliko nemoguce da najbolji uvali 3 komada. U ovom slucaju moze i Mascherano zabiti 3 da bude dobitni tip :mrgreen:

Prvi tip iz supersporta a drugi me privukao iz Lutrije da Messi zabija u oba pol.

Pokusao bi i over 1,5 1pol. @2,10

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 06 dec 2016, 19:56

Bayern - Atletico oba daju gol @ 1,85
Barca - Gladbach 3+ @ 1,43
Benfica - Napoli 6+ zutih kartona @ 2
PSV - Rostov 1+ 1.pol @ 1,39

7,35

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 06 dec 2016, 20:19

City - Celtic oba daju i 3+ @1,79
City mi ne djeluje još uvijek kao uigrana ekipa, pogotovu u odbrani gdje su po mojoj skromnoj procjeni šuplji.. Očekujem ovdje golove svakako, kao i u prvoj utakmici između ove dvije ekipe, Celtic očekujem da će zabit, Cityu su već dali 3 komada.. Igraju kako vidim u jakom sastavu, nemaju možda neki motiv što se tiče grupe, ali zašto ne bi imali motiv lične prirode, igraju protiv City-a u Engleskoj.. Gdje se drugo pokazati, nego tu :)
City u šarenom sastavu dosta, pogotovo eksperimenti u odbrani..

Basel - Arsenal 2 @2,20
Vrijedi probati po ovoj kvoti. Što se sastava tiče ima izmjena, ali ne vidim razloga zašto ne bi mogli dobiti Basel, ipak još uvijek imaju nade za 1. mjesto u grupi.. Najbitnije da Alexis igra, očekujem i Girouda ako zagusti, do sada se efikasnim pokazao ulascima sa klupe..

Osim ova dva koja sam predložio, kod sebe na listić dodajem:
Barcelona - M'gladbach oba daju @1,65
PSV- Rostov over 9,5 kornera @1,85
Benfica - Napoli over 5,5 žutih @2,00
Bayern - Atl.Madrid over 9,5 kornera @1,75
:salut:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 06 dec 2016, 20:24

Zna li neko moze li se na bet365 uplatiti isplatiti novac preko bankovne kartice, neka je frka bila pa nije moglo, da li se sta promijenilo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 06 dec 2016, 20:27

Basel - Arsenal domacin daje gol 1,35(wwin)

Arsenal osigurao prolaz i veceras od njih ocekujem nesto opusteniju utakmicu. Basel u posljednjih 10 utakmica kod kuce u svakoj je barem postigao pogodak cak i velikom PSG-u. Treba dodat jos da Basel ima sasvim realne sanse uz remi ili eventualnu pobjedu da prezimi u evropi, naravno ne u LP, nego EL.

PSV - FK Rostov vise od 4,5 kartona 1,98(wwin)

Glavni sudija svabo Aytekin.D koji u prosijku dijeli 4 kartona po utakmici, a s obzirom da je ulog nastavak takmicenja u evropi za ocekivat je tvrdu utakmicu uz dosta prekrsaja. Rostovo uz remi ili eventualnu pobjedu zavrsit ce ispred PSV i nastavit takmicenje u EL, dok PSV-u godi samo pobjeda.

PSV - FK Rostov gost daje gol 1,7(wwin)

Kao sto sam napiso gore, ulog je nastavak takmicenja u evropi. Jos kad tome dodamo da je PSV oslabljen ne igranjem 2 standardnih igraca za ocekivat je onda da Rostovo krene prema golu i uz eventualan zgoditak da se zatvore i tako prezime u el.

Dinamo Kijev - Besiktas x2 1,37(wwin)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 06 dec 2016, 20:28

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 06 dec 2016, 21:06

Ajmo LIVE na psg 1 to se čekalo cijeli dan :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 06 dec 2016, 21:35

slika
sad il nikad
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 dec 2016, 22:42

jopaa7 je napisao/la: Barca - M'Gladbach hattrick @8,00; Messi daje u oba pol. @4,60

Ovdje takoder ocekujem dosta golova, najprije od strane Barce, da ih zabiju jedno 3-4 oni sami.
Messi je trenutno na 9 golova, dok je Ronaldo prosle sezone u skupini imao 11, a na kraju 16 (ako se ne varam) i Messi je na dobrom putu da ga prestigne po tom pitanju.
Jedan iz slobodnog, jedan iz penala i jedan kako god. Svi zadovoljni :D mislim da ce veceras ekipa raditi (ako se uopce to tako moze reci) nesto vise za Messija i pomoci mu da zabije poneki gol.
Protivnik po meni idealan i nije toliko nemoguce da najbolji uvali 3 komada. U ovom slucaju moze i Mascherano zabiti 3 da bude dobitni tip :mrgreen:

Prvi tip iz supersporta a drugi me privukao iz Lutrije da Messi zabija u oba pol.

Pokusao bi i over 1,5 1pol. @2,10
jopaa7 je napisao/la:Barca hendikep
City hendikep
Basel Arsenal 3+
Bayern Atletiko 3+
PSV Rostov pik x
Benfica Napoli pik x

Kvota nekih 38. Da se prati malo.

Pik x - poluvrijeme ili kraj x
Pogoden hattrick kvote 8, nije lose nikako :thumbup: Messi zabio u 1p i to je to. Na ovom drugom 4/6 ipak :thumbdown:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 06 dec 2016, 22:45

[quote="van gall"]Za mene veceras najsigurniji parovi i koje sam odigrao su

Napoli pikx 1,55kf
Barca pm3 1,82
Arsenal ps1 1,60

Sranje Barca ga ne primi
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 dec 2016, 22:51

odmaram veceras kada je NBA u pitanju, ali evo nesto od mene pa ko hoce neka isprati.. sinoc su oba para prosla

D. Wade 19,5 under - sve vec receno kazano, ovo mu je b2b tekma, mator je Dwayne i nije vise u stanju svaku noc trpati 20+ bez problema, ledja su jako kriticna, jos na sve to ide na jednog od najboljih defanzivaca na perimetru, KCPa koji je sposoban ustopati i mnogo bolje bekove u ovom trenutku od Wadea... dosta izgledan tip po meni, reklo bi se pravi public bet.

Z. LaVine 16,5 over - ne znam zasto ovako mala granica na ovog decka koji igra oko 40 minuta svaku utakmicu, razlog je naravno Thibbs koji forsira startere i igra fakticki sa 6 igraca u rotaciji, igraju sa Spursima, koji ne igraju vise tako dobru odbranu po kojoj su bili prepoznatljivi, nisam uzeo Wigginsa a razlog je Kawhi, odluka je bila izmedju njega i Townsa i njega sam odabrao, dobar suter, brz atletican i prodoran, kada udje u zonu moze svakome staviti 20+ bez problema, meni jako dobar pick za veceras.

:salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 dec 2016, 23:16

ANTIFA ! je napisao/la:Da i ja malo probam sa prijedlozima nece valjda skoditi. :mrgreen: :mrgreen:

Man.City-Celtic pm3(oba tima daju gol i 3+ golova) 1,80- U ovoj grupi su rijesene dileme oko prolaska u drugi krug City je sigurno drugi, a Celtic nema sansi za trece mjesto zbog losijeg medjusobnog omjera sa Borussijom M. Ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova, poznata je stvar da je Citijeva odbrana suplja ko sir pa je i ocekivati i u ovoj utakmici koja ne odlucuje o prolasku utakmicu da ce kapitulirati. Treba uzeti u obzir da je i prva utakmica ova dva tima zavrsena 3-3 ocekujem i veceras slicnu utakmicu sa dosta golova. Vidim u premieru su znalacki smanjili kvotu na 1,80 sto se tice ovog tipa. :lol:

Basel-Arsenal ps1(oba tima daju gol) 1,60 - Takodjer i u ovoj grupi rijesene dileme oko prolaska u drugi klub PSG i Arsenal su sigurni samo je pitanje sa koje pozicije ce ici u osminu finala, sto se tice borbe za 3.mjesto u grupi tu je zanimljivija situacija. Iako imaju isto bodova Ludogorets je u boljoj situaciji zbog boljeg omjera u duelima sa Baselom. Pitanje je sa kakvim sastavom ce izaci Arsenal u ovom susretu, ali treba imati u vidu da PSG sve ima u svojim rukama sto se tice tog 1.mjesta u grupi i da ce tesko tu priliku propustiti, a Basel u slucaju poraza Bugara u Parizu opet mora uzeti bod topnicima ako zeli prolazak u EL. Poznata je stvar da je Basel zabio gol i PSG-u na domacem terenu, a i da je Arsenal primio od Ludogoretsa 2 gola nedavno u Bugarskoj. Sve u svemu ocekujem utakmicu u kojoj ce obe ekipe zabiti gol. :D

City od 8me minute 1:1. :facepalm:
Basel ispostovao iako je deklasiran, bilo je i za ocekivati da mogu zabiti bar taj jedan gol. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 06 dec 2016, 23:23

[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/4571d3?filename=1481062952462_06-12-2016-11-22-29.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=306&_felix_session_id=d3492216f409261cdd2a941c779938c8&salt=MTE2OTY4NV80NTUxMTIz[/img]

Valjda se obradujem ujutro :mrgreen: :mrgreen: :zzz: :zzz:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 dec 2016, 23:29

Mislim da se isplati ispratiti Sarica na 10.5, dosta slobode ima, prva opcija sa klupe, uzima dosta suteva a i Okafor je upitan i dalje, dok Covngtona jos nema.

Jos Minnesota - SA under 206.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 dec 2016, 23:34

Puma je napisao/la:Mislim da se isplati ispratiti Sarica na 10.5, dosta slobode ima, prva opcija sa klupe, uzima dosta suteva a i Okafor je upitan i dalje, dok Covngtona jos nema.

Jos Minnesota - SA under 206.
Nema Okafora uopce veceras, kao ni Embiida.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 07 dec 2016, 00:01

Saric 10,5 vise
-nema Okafora, Embiida i Covingtona, sto znaci da ce Saric igrati 30+ minuta

Anthony 22,5 vise
-redovno trpa protiv Heata, ima najlaksi match-up

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 dec 2016, 00:42

Od mene večeras:

Ilyasova 12.5 +
Wade 19.5 -
Knight 12.5 +
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.