Znači poklon, al ako me zayebe večeras uh

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne igra Nejmar pajdo i moguće da starta večeras, tako daLillard je napisao/la:Paco ne daje gol 1.70![]()
Vjerojatno oće, on ili Arda. Ali svejedno ne znam baš da će zabit jer je bio jako loš dosada. Ali ko zna.Civa je napisao/la:Ne igra Nejmar pajdo i moguće da starta večeras, tako daLillard je napisao/la:Paco ne daje gol 1.70![]()
Veceras kad on proradiLillard je napisao/la:Paco ne daje gol 1.70![]()
jopaa7 je napisao/la: Barca - M'Gladbach hattrick @8,00; Messi daje u oba pol. @4,60
Ovdje takoder ocekujem dosta golova, najprije od strane Barce, da ih zabiju jedno 3-4 oni sami.
Messi je trenutno na 9 golova, dok je Ronaldo prosle sezone u skupini imao 11, a na kraju 16 (ako se ne varam) i Messi je na dobrom putu da ga prestigne po tom pitanju.
Jedan iz slobodnog, jedan iz penala i jedan kako god. Svi zadovoljnimislim da ce veceras ekipa raditi (ako se uopce to tako moze reci) nesto vise za Messija i pomoci mu da zabije poneki gol.
Protivnik po meni idealan i nije toliko nemoguce da najbolji uvali 3 komada. U ovom slucaju moze i Mascherano zabiti 3 da bude dobitni tip
Prvi tip iz supersporta a drugi me privukao iz Lutrije da Messi zabija u oba pol.
Pokusao bi i over 1,5 1pol. @2,10
Pogoden hattrick kvote 8, nije lose nikakojopaa7 je napisao/la:Barca hendikep
City hendikep
Basel Arsenal 3+
Bayern Atletiko 3+
PSV Rostov pik x
Benfica Napoli pik x
Kvota nekih 38. Da se prati malo.
Pik x - poluvrijeme ili kraj x
ANTIFA ! je napisao/la:Da i ja malo probam sa prijedlozima nece valjda skoditi.![]()
![]()
Man.City-Celtic pm3(oba tima daju gol i 3+ golova) 1,80- U ovoj grupi su rijesene dileme oko prolaska u drugi krug City je sigurno drugi, a Celtic nema sansi za trece mjesto zbog losijeg medjusobnog omjera sa Borussijom M. Ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova, poznata je stvar da je Citijeva odbrana suplja ko sir pa je i ocekivati i u ovoj utakmici koja ne odlucuje o prolasku utakmicu da ce kapitulirati. Treba uzeti u obzir da je i prva utakmica ova dva tima zavrsena 3-3 ocekujem i veceras slicnu utakmicu sa dosta golova. Vidim u premieru su znalacki smanjili kvotu na 1,80 sto se tice ovog tipa.![]()
Basel-Arsenal ps1(oba tima daju gol) 1,60 - Takodjer i u ovoj grupi rijesene dileme oko prolaska u drugi klub PSG i Arsenal su sigurni samo je pitanje sa koje pozicije ce ici u osminu finala, sto se tice borbe za 3.mjesto u grupi tu je zanimljivija situacija. Iako imaju isto bodova Ludogorets je u boljoj situaciji zbog boljeg omjera u duelima sa Baselom. Pitanje je sa kakvim sastavom ce izaci Arsenal u ovom susretu, ali treba imati u vidu da PSG sve ima u svojim rukama sto se tice tog 1.mjesta u grupi i da ce tesko tu priliku propustiti, a Basel u slucaju poraza Bugara u Parizu opet mora uzeti bod topnicima ako zeli prolazak u EL. Poznata je stvar da je Basel zabio gol i PSG-u na domacem terenu, a i da je Arsenal primio od Ludogoretsa 2 gola nedavno u Bugarskoj. Sve u svemu ocekujem utakmicu u kojoj ce obe ekipe zabiti gol.
Nema Okafora uopce veceras, kao ni Embiida.Puma je napisao/la:Mislim da se isplati ispratiti Sarica na 10.5, dosta slobode ima, prva opcija sa klupe, uzima dosta suteva a i Okafor je upitan i dalje, dok Covngtona jos nema.
Jos Minnesota - SA under 206.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.