Zašto?krmpotich je napisao/la:Neutralnom posjetiocu ovog foruma ova tvoja izjava zvuci kao da su Đurić i Zec 2 ex-fudbalera u invalidskim kolicimaFaraonTM je napisao/la:Ma Vedo i u ovakvoj formi je tata za Đurića i Zeca.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa ako je Vedad tata za 2 fudbalera koji igraju i postižu golove onda tvoja izjava veze s vezom nema. To se posebno odnosi na Zeca. Pa Vedad je grohno kao kauč ima i godina dana i ti njega poredis sa fudbalerima koji se profesionalno bave fudbalom. Ok, sto je dosada uradio za repku ali ne zivi se na staroj slavi. Neka se udara iu guzicu da potpise unosan ugovor sa Al Ahlijem i to je to...
Svima je Vedad drag, ali činjenica je da lik ne igra nikako u ekipi koja se jedva spasila ispadanja. Neka ga u repki, ali neku značajnu minutazu neće dobiti i ne treba da dobije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajmo realno Đurić i golovikrmpotich je napisao/la:Pa ako je Vedad tata za 2 fudbalera koji igraju i postižu golove onda tvoja izjava veze s vezom nema. To se posebno odnosi na Zeca. Pa Vedad je grohno kao kauč ima i godina dana i ti njega poredis sa fudbalerima koji se profesionalno bave fudbalom. Ok, sto je dosada uradio za repku ali ne zivi se na staroj slavi. Neka se udara iu guzicu da potpise unosan ugovor sa Al Ahlijem i to je to...

Zec dao 7 golova u Turskoj ligi za klub koji će vjerovatno ispasti iz lige, bolje je onda Mahmutovića zvati

A onako realno da taj Zec valja ne bi 5 godina igrao po ispodprosječnim Turskim klubovima.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mi jos nismo nasli adekvatne zamjene za Vedu iz najboljih njegovih dana,a za Dzeku da ne govorim..
Medjutim,trenutna forma Vede je ocajna,Djuriceva takodje ne puno bolja,tako da je Zec opravdano dobio poziv,kao sto ce biti opravdano ako bude dobio sansu prije njih dvojice ( Vede i Milana ).. Ali na duze staze mi jos nismo rijesili problem,sve su to prelazna i trenutna rijesenja po meni.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zna li neko gdje se moze kupiti ovaj dres?
Hahahah

Najjača scena iz ovog filma

Najjača scena iz ovog filma

Kod drugog gola se lopta odbila od stopera a i kod treceg tako izgleda.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je uradio, pogledaj drugi i treći gol protiv Andore.
Visca mu je na tanjir namjestio loptu, on prazan gol masi. Dva puta je promasio zicer, uzasan je bio.
Zasto branis Vedu, Tinu a pljujes Pjanica? Ko fol postavaljas pitanja jel neko zadovoljan sa Pjanicem u aprilu, eto Pjanicevi golovi i asistenicije protiv Napolija, Sasula i Interna su tanke.
Ibišević je dao loptu Luliću na tanjir, a ovaj je uposlio Džeku. Kod trećeg gola je Vedo izvršio pritisak i igrač Andore je promašio loptu.soko je napisao/la:Kod drugog gola se lopta odbila od stopera a i kod treceg tako izgleda.
Visca mu je na tanjir namjestio loptu, on prazan gol masi. Dva puta je promasio zicer, uzasan je bio.
Zasto branis Vedu, Tinu a pljujes Pjanica? Ko fol postavaljas pitanja jel neko zadovoljan sa Pjanicem u aprilu, eto Pjanicevi golovi i asistenicije protiv Napolija, Sasula i Interna su tanke.
Drugi dio posta je klasični hejt, na koji ne odgovaram.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravu si za hejt. Jer to i pokazujes prema Pjanicu, pa zato ne odgovaras.Virtu4l je napisao/la:Ibišević je dao loptu Luliću na tanjir, a ovaj je uposlio Džeku. Kod trećeg gola je Vedo izvršio pritisak i igrač Andore je promašio loptu.soko je napisao/la:Kod drugog gola se lopta odbila od stopera a i kod treceg tako izgleda.
Drugi dio posta je klasični hejt, na koji ne odgovaram.
A ovo sto trebas da vidis za Lulica i tanjir ocito ne vidis ili ne razumijes. Toliko o tome.
Koji ce nam on qurac vise ba?! Hvala njemu za sve, ali od slave se ne zivi. Pa bolje da je Bajica pozvao. Jos ako bude u pocetnom sastavu, j.ebat cu ti sve od A do Z Bazdarevicuuu!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Na stranu forma, koja je izutetno bitna, pogotovo za reprezentativce, ali postoji nešto što je suhi kvalitet.
Forma ti daje mogućnost da igraš sa više samopouzdanja, da si psihički jači i kvalitet koji posjeduješ iskoristiš na pravi način.
Međutim, ako igrač nije u formi, to ne znači da ne posjeduje kvalitet ili da ga je izgubio.
Vedina forma je očajna, nikakava, ali on i dalje poznaje materiju fudbala, ima kvalitet i znanje i na treneru je da ga pripremi dobro za ovu utakmicu i da na pravi način uklopi njegovo znanje u neke svoje planove.
Da li je zalužio poziv na osnovu forme ? Nije.
Na osnovu kvaliteta ? Jest, ali samo zato što naša reprezentacija nema boljih i kvalitetnijih igrača od njega ma u kakvoj formi bili.
Što se Mahmutovića tiče, treba biti realan i reći da nije ni on u nekoj top formi, što je i razumljivo jer je tek nekoliko mjeseci u novom kluu. On igra, tu i tamo zabije, ali nije to forma kojom zaslužuješ poziv u reprezentaciju.
Imao je periode u Teplicama kad je bio u odličnoj formi, ali tad nije dobijao pozive.
Đurić po meni zaslužuje poziv jer posjeduje neke kvalitete koje drugi igrači nemaju. Nudi treneru opciju više, plan B, kako hoćete.
Forma ti daje mogućnost da igraš sa više samopouzdanja, da si psihički jači i kvalitet koji posjeduješ iskoristiš na pravi način.
Međutim, ako igrač nije u formi, to ne znači da ne posjeduje kvalitet ili da ga je izgubio.
Vedina forma je očajna, nikakava, ali on i dalje poznaje materiju fudbala, ima kvalitet i znanje i na treneru je da ga pripremi dobro za ovu utakmicu i da na pravi način uklopi njegovo znanje u neke svoje planove.
Da li je zalužio poziv na osnovu forme ? Nije.
Na osnovu kvaliteta ? Jest, ali samo zato što naša reprezentacija nema boljih i kvalitetnijih igrača od njega ma u kakvoj formi bili.
Što se Mahmutovića tiče, treba biti realan i reći da nije ni on u nekoj top formi, što je i razumljivo jer je tek nekoliko mjeseci u novom kluu. On igra, tu i tamo zabije, ali nije to forma kojom zaslužuješ poziv u reprezentaciju.
Imao je periode u Teplicama kad je bio u odličnoj formi, ali tad nije dobijao pozive.
Đurić po meni zaslužuje poziv jer posjeduje neke kvalitete koje drugi igrači nemaju. Nudi treneru opciju više, plan B, kako hoćete.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne znam koji qurac nije pozvao Bajica za ovaj susret. Pa bolje bi prosao nego Vedo u to sam siguran. Mlad i dobar je, a zeljan dokazivanja. Slazem se ceze, Vedo ima kvalitet i iskustvo, ali on gola nije dao GODINU dana. Haloo GODINU dana! Pa da je Ronaldo nebi ga pozvao dok se ne popravi i udje ponovo u formu. Ovo nas dijeli od profesionalne i amaterske reprezentacije. Sta smo sebi dopustili da nemamo jacih napadaca.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa Baja je pozvan u mladu reprezentaciju, i realno više je potrebniji mladima nego seniorima.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koliko god ja volio Bajića, on nema taj kvalitet koji ima Vedo, a u isto vrijeme daleko više može ponuditi mladoj reprezentaciji u koju je pozvan.
Vjeruj da nismo jedini kad su ovakvi slučajevi u pitanju i da ovo nije ništa nepoznato i čudno kad su reprezentacije u pitanju. Vedo jest u kritičnoj situaciji, ali imaš dosta sličnih slučajeva da igrač slabo ili nikako ne igra, da nije u dobroj formi, a da dobija poziv za reprezentaciju.
Pa Spahić i Ben Haim nemaju klubove pa su opet poznavi u reprezentaciju.
Dobro je ovo sve, bolje da je tu nego da nije.
Vjeruj da nismo jedini kad su ovakvi slučajevi u pitanju i da ovo nije ništa nepoznato i čudno kad su reprezentacije u pitanju. Vedo jest u kritičnoj situaciji, ali imaš dosta sličnih slučajeva da igrač slabo ili nikako ne igra, da nije u dobroj formi, a da dobija poziv za reprezentaciju.
Pa Spahić i Ben Haim nemaju klubove pa su opet poznavi u reprezentaciju.
Dobro je ovo sve, bolje da je tu nego da nije.
Hvala ti Papke jos jednom sto si Seferovica otjerao. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Razumijem ja tebe Ceze, ali da te pitam sta je tebi sada vaznije; Francuska ili mlada reprezentacija? Drugo je Spaha a drugo je Vedo u ovom slucaju. Ja bi Bajicu dao da odigra jedno pola sata, da vidimo sta zna u velikim utakmicama. U slucaju dobrog rezulata dati mu cijelo drugo poluvrijeme. Mi jednostavno moramo vjerovati u nase mlade fudbalere. Ako nista, daj da ga pripremimo za sljedece kvalifikacije a ne cekati Vedu kad ce proraditi.
Ma ne može mladi igrač imati debi u najvažnijoj utakmici sezone, ne samo radi rezultata i ekipe, nego i zbog njega.
Moramo vjerovati, slažem se i ja sam za to da se daje prilika svima njima što kroz pozive što kroz utakmice za A selekciju, ali sve u svoje vrijeme.
Moramo vjerovati, slažem se i ja sam za to da se daje prilika svima njima što kroz pozive što kroz utakmice za A selekciju, ali sve u svoje vrijeme.
Ispao je strasno fer prema Vedi.Greivis je napisao/la:Hvala ti Papke jos jednom sto si Seferovica otjerao.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pap(k)e. Otjerao si najboljeg potencijalnog napadaca poslje Dzeke i njegovog prirodnog nasljednika. Odnosno vizionarski si zakljucio da se momak mora jos strpiti jer nije prioritet iako se je znalo da ga zeli Hitzfeld. Nek si ti zovno 10 centralnih veznih ko ebe drugog-treceg napadaca 20 godina starog sa iskustvom lige5 i lige prvaka.Greivis je napisao/la:Hvala ti Papke jos jednom sto si Seferovica otjerao.

I od tih svih veznjaka vecina ih je neupotrebljiva na desetki sada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.