FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoce li biti navijanja na trening ko protiv celika kad smo trebali igrati kad je bila zabrana gostujuci navijaca? ipak treba igrace naloziti dobro za nastavak sezone!
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
- BoskoAntic
- Kontakt:
nord @ ne znam za stopera, ali golman Kelava je još u igri.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ma ima i stopera u igri , siguran sam da ce biti jedanZagor je napisao/la:nord @ ne znam za stopera, ali golman Kelava je još u igri.
Bilbija nas je zadužio igrama u evropskim takmičenjima, volio bih da ostane. Do kad ima ugovor?
4.10.2009.
po meni mitrevski je solidan stoper ukucajte na youtube i sve ce vam buti jasno..l ne znam sto ne dobija priliku protiv ovi slabiji ekipa npr mladost,vitez,radnik... a kazu da ide na posudbu mozda nekog dovode? a kelava ce ako dodje samo na posudbu pola godine po meni to se ne isplati.... treba dovesti jakog golmana koji ce biti tu najmanje 3,4 godine.....
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
BoskoAntic je napisao/la:Vala bi se u petak moglo put Koseva
Zao mi je sto necu moci (poso jbg) ali ovo je sjajna prilika da ih pozdravimo na pocetku i zagrmimo ...hocemo titulu , titulu na Kosevu
Sarajevo nije niko zaduzio,njegovo je da igra fudbal,ako dodje bolji od njega njegovo je da sjedne na klupu,ako mu se klupa ne svidja ima 15 drugih klubova u nasoj ligi.Ovo ne vrijedi samo za Bilbiju nego i za ostalih 10 igraca.
- molotovljev
Čitaš mi misli...FairBet je napisao/la:Sarajevo nije niko zaduzio,njegovo je da igra fudbal,ako dodje bolji od njega njegovo je da sjedne na klupu,ako mu se klupa ne svidja ima 15 drugih klubova u nasoj ligi.Ovo ne vrijedi samo za Bilbiju nego i za ostalih 10 igraca.
F.K.SARAJEVO
Ali sad treba otjerati momka koji je odigrao kako treba kad je bilo najpotrebnije. Mi Borusije ne bi vidjeli da nije njega bilo.FairBet je napisao/la:Sarajevo nije niko zaduzio,njegovo je da igra fudbal,ako dodje bolji od njega njegovo je da sjedne na klupu,ako mu se klupa ne svidja ima 15 drugih klubova u nasoj ligi.Ovo ne vrijedi samo za Bilbiju nego i za ostalih 10 igraca.
4.10.2009.
Ko kaze da ga treba otjerati?Nek se svako bori za svoje mjesto pod suncem
A ako se bas vodimo tvojom logikom,onda bi mi bili sada prvi da njega nije bilo
A ako se bas vodimo tvojom logikom,onda bi mi bili sada prvi da njega nije bilo
PA na prošlih par stranica se spominje da treba raskinuti ugovor s njim.. Al' otom potom, Meho će to sve sreditiFairBet je napisao/la:Ko kaze da ga treba otjerati?Nek se svako bori za svoje mjesto pod suncem
4.10.2009.
Sto forumas napise je relevantno za Mehin rad isto koliko i ovo sto ja pisem
Jedini Nemanjin grijeh,realno, je bio nedostatak sreće.Pa čovjek je imao više pogođenih prečki i stativa nego svi igrači lige zajedno.Fakat je momak bio peh da je to za nepovjerovati.
Njega samo da pročepi i da dobije više samopouzdanja biti će jedan od naših najboljih igrača, uvjeren sam u to
Njega samo da pročepi i da dobije više samopouzdanja biti će jedan od naših najboljih igrača, uvjeren sam u to
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Jbg ne moze ni kisa biti stalno ...u njegovom slucaju. Mora sunce zasjati. Mislim da ce u ovoj polusezoni biti jos bolji ...neka asistira i dovoljno..ima ko ce zabijati.
Po svim parametrima Bekic je nekako tu najveci visak.Kako god okrenes ne znam gdje i kako da ga stavis
Ovaj momak je prilicna misterija....i kod Mehe dobija malo prilika do ke u Zrinjskom bio bas bas dobar. A i ono sto je dobio nije vala sta aman zaman...vjerovatno joker sa klupe u ovoj, jakoj konkurencijiFairBet je napisao/la:Po svim parametrima Bekic je nekako tu najveci visak.Kako god okrenes ne znam gdje i kako da ga stavis
Bekić je puno vremena i u Zrinskom proveo na klupi, tako da je naučna fantastika da se uspije ozbiljnije nametnuti u ovakvoj konkurenciji.Ali opet,ima dosta utakmica, kup, neka njega, vrlo lako bi on mogao biti naš džoker 
Svi u napad jedan je Hase!!
- Burberry46
- Kontakt:
Svi na treningwwwfcsarajevoba je napisao/la:Prvi otvoreni trening FK Sarajevo u 2015. godini
Datum: Petak, 16.1. 2015.
Početak: 15,00h
Lokacija: Pomoćni teren Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase"
https://www.facebook.com/events/9078990 ... pe=regular
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.