PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
I komšije, ko osvaja sljedeće sezone, Zrinjski ili neko drugi, sumnjam da će Sloga
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MocMahale444
Mi necemo sigurno 100%, ako izborimo Europuzlo87 je napisao/la:I komšije, ko osvaja sljedeće sezone, Zrinjski ili neko drugi, sumnjam da će Sloga

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sami za stolom svake noci,
cekamo tebe da li ces doci.
muzika svira samo za strumfove,
za kone nase prevareneeeeeee
HEJJJJ KRCMARUUUUUUUUUU
cekamo tebe da li ces doci.
muzika svira samo za strumfove,
za kone nase prevareneeeeeee
HEJJJJ KRCMARUUUUUUUUUU

- StariGrad071
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.
ili ga mjenjamo nakon 6 kola, ili ce biti hit prvenstva i osvojiti ga nadmocnoStariGrad071 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.

45515
- StariGrad071
- Kontakt:
grbavicka je napisao/la:ili ga mjenjamo nakon 6 kola, ili ce biti hit prvenstva i osvojiti ga nadmocnoStariGrad071 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.kod nas nema trece....
Ako izdrzi 6 kola bit ce to uspjesan angazman haha. Pq bolji je adzem.
Znam koja dva necezlo87 je napisao/la:I komšije, ko osvaja sljedeće sezone, Zrinjski ili neko drugi, sumnjam da će Sloga

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
navijaci zeljescara, koji se inace mnogo pitaju, su jasno rekli NECEMO ADZEMA, HOCEMO NAJDRAZEG!! a ovaj je gazda senadu i beogradskoj mafiji bio najdraziStariGrad071 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.

Vjerovatno je Hadžija Kamata već kupio utakmica i sudija pa ga boli **** za trenera ko brata Osima13 za šarm kad ide kod Maje Cvajebihuzur je napisao/la:navijaci zeljescara, koji se inace mnogo pitaju, su jasno rekli NECEMO ADZEMA, HOCEMO NAJDRAZEG!! a ovaj je gazda senadu i beogradskoj mafiji bio najdraziStariGrad071 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sretan Zubandan kitarima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Nemoj im to spominjati..znas li da su 3 srcana bila poslije te utakmice. Sreca da su sudile svabe i tu bi se vadili na neke stele. Kako im ga ZUBAN pristaviJackTheStripper je napisao/la:Sretan Zubandan kitarima.

ŽELJEZNIČAR 1921
- MocMahale444
- svrakino1921
- Kontakt:
05.06.
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Nisam nesto danas pratio sportske vijesti. Otjeraše li manijaci ovog novog trenera? Vidim nisu zadovoljni sa njim, a oni se pitaju za sve u klubu, brzo Ce oni novog dovest, ipak je to njihov klub, radnicki, mogu sta hoce. Samo da mi je znat koga Ce sad postaviti, ovaj im je po CV-ju bas los.
since 1973
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Yebe ih sportski segment!

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Pa u sarm sigurno neces penetrirati heeehePenaltiky je napisao/la:Vjerovatno je Hadžija Kamata već kupio utakmica i sudija pa ga boli **** za trenera ko brata Osima13 za šarm kad ide kod Maje Cvajebihuzur je napisao/la:navijaci zeljescara, koji se inace mnogo pitaju, su jasno rekli NECEMO ADZEMA, HOCEMO NAJDRAZEG!! a ovaj je gazda senadu i beogradskoj mafiji bio najdraziStariGrad071 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je neko angazovqo trenera koji u 13 godina ima 30 pobjeda hahahaha. Pa ja mislio da su nasi kreteni.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Mene je cijela životna sudbina vezala za OFK Beograd i Željezničar. Možda to nekome sada može zvučati čudno, ali je to zaista tako. Za mene su OFK-a i Željo, dva tima s velikim sličnostima. Trenirao sam OFK Beograd, a golove zabijao Želji. Trebalo bi nam pola sata kada bih počeo nabrajati sve moje golove koje sam postigao protiv Željezničara. Znam da su to bile moje najljepše partije", rekao je Slobodan Krčmarević na početku razgovora za naš portal.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jel realno ovoMortemHz je napisao/la:"Mene je cijela životna sudbina vezala za OFK Beograd i Željezničar. Možda to nekome sada može zvučati čudno, ali je to zaista tako. Za mene su OFK-a i Željo, dva tima s velikim sličnostima. Trenirao sam OFK Beograd, a golove zabijao Želji. Trebalo bi nam pola sata kada bih počeo nabrajati sve moje golove koje sam postigao protiv Željezničara. Znam da su to bile moje najljepše partije", rekao je Slobodan Krčmarević na početku razgovora za naš portal.
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.