FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poslije 6. kola prosle sezone :
Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova
Poslije 30. kola prosle sezone :
Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod
Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova
Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
Koji ku.rac ste se nakacili na Jamaka ?? Pogledajte malo utakmice kad igra Bekric, a kad Jamak pa onda pricajte.
Nasi se previse opustili, pogotovo zadnja linija. Veceras jedino Antolovic zaslucuje pozitivnu ocjenu. Poslije Zenice cemo znati gdje smo.
I je.bo ti igraca koji ce traziti krivca za ovu sramotu u praznim tribinama.
Nasi se previse opustili, pogotovo zadnja linija. Veceras jedino Antolovic zaslucuje pozitivnu ocjenu. Poslije Zenice cemo znati gdje smo.
NO PYRO NO PARTY
Ej Vidi stvarno Zeljo ce da odbrani titulu...AmaRTM87 je napisao/la:Poslije 6. kola prosle sezone :
Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova
Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 23 sep 2012, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma nije problem izgubiti 2 boda na svom terenu od najlosije ekipe, desavaju se iznenadjenja svagdje na Svijetu, ali ne stvorit ni jednu jedinu priliku to mi nije jasno, da niko nikog ne moze probiti jedan na jedan ni to mi nije jasno, da nam se igra svodi na tehniku nabij pa sta bude i to mi ne ide u glavu. Prosle sezone smo imali nekoliko bodova manje u ovo doba, ali igra nije ni bila slicna ovoj i sto je najgore ne vidim nacin da se ovo popravi.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
bila je vala vrlo slična ovoj, ako ne i gora. sjetite se ispadanja cijele odbrane u travniku, autogola u širokom i gola glavom vagnera, patnje na koševu protiv olimpika (to smo pukom srećom dobili bez ijedne izrađene akcije)...
Koliko je to gledaoca bilo?
uža famelija osim i kolege.HzSM je napisao/la:Koliko je to gledaoca bilo?
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
To je onda 30.000?Senijad10 je napisao/la:uža famelija osim i kolege.HzSM je napisao/la:Koliko je to gledaoca bilo?
Jarane strasno si glup, bez uvrede.HzSM je napisao/la:To je onda 30.000?Senijad10 je napisao/la:uža famelija osim i kolege.HzSM je napisao/la:Koliko je to gledaoca bilo?
NO PYRO NO PARTY
šta je ovo, horde zla sremska mitrovica...?
Ma jok to su ti Hz Hotonj i sira okolica Vogosce i IlijasaChWilla je napisao/la:šta je ovo, horde zla sremska mitrovica...?

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
Bruka i sramota, Radnik neće više nikome uzeti bod na strani. Bezidejno ,jalovo tromo odavno lošijeg Želju nisam gledao.
Antolović-brani ono što bi svaki golman odbranio, zicer ni on sam ne zna kada je odbranio. Da Gušo brani ove godine sigurno bi više osvojili bodova.
Bogićević-Čutuk nisu dostojni kluba u kome igraju
Čolić- ofanziva šta je to?
Kvesić-uklopio se u sivilo ekipe
Zolotić-mlad je ima vremena ali je prema naprijed užasan
Svraka- nisam ni primjetio da je igrao
Jamak-dao gol dosta od njega
Zeba- može puno bolje ali jedini je nešto pokušavao
Selimović- ima osjećaj za gol i ništa više
Adilović-neprimjetan
Nadam se da će Amar kazniti novčano za ovakav rezultat.
Antolović-brani ono što bi svaki golman odbranio, zicer ni on sam ne zna kada je odbranio. Da Gušo brani ove godine sigurno bi više osvojili bodova.
Bogićević-Čutuk nisu dostojni kluba u kome igraju
Čolić- ofanziva šta je to?
Kvesić-uklopio se u sivilo ekipe
Zolotić-mlad je ima vremena ali je prema naprijed užasan
Svraka- nisam ni primjetio da je igrao
Jamak-dao gol dosta od njega
Zeba- može puno bolje ali jedini je nešto pokušavao
Selimović- ima osjećaj za gol i ništa više
Adilović-neprimjetan
Nadam se da će Amar kazniti novčano za ovakav rezultat.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 23 sep 2012, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Mislim da se sa ovom taktiom više ne može igrati, moje mišljenje je da se treba promjeniti formacija, ugirati se sa dva napadača i to je to 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
@Semper
Antolovic skino 2 zicera protiv Borca , a i protiv Slavije je mislim 1 skino.
Najlakse je sad pljuvati , a kad pobjedimo u Zenici ....
Antolovic skino 2 zicera protiv Borca , a i protiv Slavije je mislim 1 skino.
Najlakse je sad pljuvati , a kad pobjedimo u Zenici ....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Crni gavran
- Kontakt:
To majstore reci imBuu je napisao/la:Koji ku.rac ste se nakacili na Jamaka ?? Pogledajte malo utakmice kad igra Bekric, a kad Jamak pa onda pricajte.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Gospoda huligani za gubitak ova dva boda smo mi krivi.
Da pojasnim da je bilo publike sve bi bilo drugacije.
HVALA nam, a AMARA I IGRAČE pustite na miru
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa ovdje pojedini nekontaju nije problem odigrati nerijeseno protiv jednog Radnika ma nije problem ni izgubiti,nije problem i nebiti sampion ili osvajac kupa ali je problem u tome da se ne boris,ne trcis,ne uklizavas da nemas zara e u tome je problem.Problem je u tome sto je pola uprave na izbornim listama i samo se o tome brinu Zeljo im je samo usputna stanica u svojoj biografiji.Problem je u tome sto ne dovedes adekvatno pojacanje na prelaznom roku,dovedes ako je dzzaba i od njega nesto ocekujes,kazu nema se para-slazemo se ali kako drugi klubovi imaju para koliko toliko ali se pojacaju.E po pojedinim navijacima sve ovo nije problem tako misli i vecina u klubu problem su navijaci-zasto-pa za boga miloga traze rezultat,vrse pritisak a igraci nemogu igrati pod pritiskom,traze borbu za sveti grb pa makar i izgubili itd itd.Kakvi su to pjedinci u klubu kada klub nema adekvatnu komunikaciju sa navijacima,mole boga da ih se kazni,ako neko misli suprotno sto se nisu zalili na dobijenu kaznu pa bar da bude utakmica manje bez publike,ma jok lako cemo sa Radnikom i sl e hocemo bas.Pojedini igraci su zasticeni kao mede,pij,lumpuj,vuci se na terenu-kapiten,pravi gresku za greskom u odbrani-zarad starih dana,cuj starih dana itd ,itd-AMARE TEBI KAPA DO PODA KADA IMAS ZIVACA DA TRPIS TE LEVATE OKO SEBE
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- Crni gavran
- Kontakt:
Rodjo, dok sam ja bio mladji potukla se dvojica na ulici. I ovaj sto je dobio batina, pravda se kaze:Nisam doruckovaogavran je napisao/la:Gospoda huligani za gubitak ova dva boda smo mi krivi.

Nemoj zaebavat, protiv Radnika ti treba publika da bi pobijedio

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor