Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
villareal-atletico 2-0 67.min
slj.gol atletico 2.35
3-0
slj.gol atletico 2.35
3-0
Zagreb - Vardar 2
Zagrebu nedostaje Mandalinic i Jotic
Vardar kompletan i očekujem pobjedu makedonaca.
Nema iskreno ko zaustavit Karacica Cindrica Canelasa Dibirova. .
Po meni poklon 1.55 sretno!
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
-
- Kontakt:
Previše forsiraš ovu dvicu, a zaboravljaš činjenicu da je Zagreb bez poraza kući u ligi, dakle 7 0 0 omjer . Prošl kolo su tukli jaki Veszprem kući 27:23, a prije toga i njemce Rhein Neckar Lowen u ligi šampiona, dakle mnogo su jaki kući . Mislim može ovdje Vardar rasuti Zagreba, vjerovatno su kvalitetniji, ali ne bih se ja zalijetao mnogo . Po meni je bolji izbor over 54.5 na golove .kakanj84 je napisao/la:Zagreb - Vardar 2
Bournemouth - Lester 2+
Everton - Arsenal 2+
Birmingham - Ipswich 1x
Norwich - Vila 3.5 -
Celtic hend. ( 0:1 ) - 1
Fulham 1
Cibona 1
Kvota 5 wwin
Everton - Arsenal 2+
Birmingham - Ipswich 1x
Norwich - Vila 3.5 -
Celtic hend. ( 0:1 ) - 1
Fulham 1
Cibona 1
Kvota 5 wwin
Poslije "skinutog" Ingosltadta u subotu da probamo i ovo:
Everton - Arsenal 1 @4.05, 1x @1.78, Lukaku daje gol @2.30
Bez nekih većih analiza, za neki sistemčić ili tako nešto

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
treba pokusati na 2-3 KM:
Basaksehir - Sivasspor 2/1 @ 25
ja igrao oba gol prvo polrisingforce je napisao/la:treba pokusati na 2-3 KM:

- Evolution87
- Kontakt:
OBRVA 29.5 OVER 1.85
Obrva u premieru na 29.5, dok ja u vecini na 31.5. Ja ga veceras sigurno vidim na 30 poena protiv GSW, nema sanse da ga Green moze zaustaviti zbog visine. Igrali vec ove sezone i ubacio im 33 poena. Zadnjih 5 utakmica samo jednu ima preko ovo granice, najvise zbog loseg procenta suta gdje je na zadnjoj protiv Sunsa bio na mizernih 23%. Vrijeme je da se iskupi za nesto slabije partije u zadnje vrijeme.
EDIT: dvije protiv GSW-a, jednom 33 i jednom 45 poena.
Obrva u premieru na 29.5, dok ja u vecini na 31.5. Ja ga veceras sigurno vidim na 30 poena protiv GSW, nema sanse da ga Green moze zaustaviti zbog visine. Igrali vec ove sezone i ubacio im 33 poena. Zadnjih 5 utakmica samo jednu ima preko ovo granice, najvise zbog loseg procenta suta gdje je na zadnjoj protiv Sunsa bio na mizernih 23%. Vrijeme je da se iskupi za nesto slabije partije u zadnje vrijeme.
EDIT: dvije protiv GSW-a, jednom 33 i jednom 45 poena.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
CAPE TOWN-PLATINUM 0-2 HT
1 11.25
vodeća momčad lige mislim okreće ovo možda i 7+ uleti
0-4

1 11.25
vodeća momčad lige mislim okreće ovo možda i 7+ uleti

0-4

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 dec 2016, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.
od afrikanaca neće biti ništa, da vidimo rumunje
cluj-csms 1-0 20.min
over 1.5 1.pol. 2.00
oba daju u 1.pol. 4.35
cluj-csms 1-0 20.min
over 1.5 1.pol. 2.00
oba daju u 1.pol. 4.35
Čika Lukaku nije ispoštovao al' i ovako je dobroRaonffa je napisao/la:Poslije "skinutog" Ingosltadta u subotu da probamo i ovo:

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jesam jedini kojeg je Herenveen naguzio na golove ? hahahahaha Koji pizdeci, a juce Olympiakos za 1 go... Znaci ne znam vise sta odigrat hahaha, uvijek golovi kontra mog tipa idu

1946~
Za veceras: 
Bullsi -4.5 @1.65
Cavsi Over 199.5 @1.60
S. Adams Over 12.5 @1.90

Bullsi -4.5 @1.65
Cavsi Over 199.5 @1.60
S. Adams Over 12.5 @1.90
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
[/color]
MakiBaki je napisao/la:Bournemouth - Lester 2+![]()
Everton - Arsenal 2+![]()
Birmingham - Ipswich 1x![]()
Norwich - Vila 3.5 -![]()
Celtic hend. ( 0:1 ) - 1![]()
Fulham 1![]()
Cibona 1![]()
Kvota 5 wwin
City 1
West Ham 1
Psg 1
Chelsea odg
Liverpool 2
Totenham 1
Kvota : 10 wwin
West Ham 1
Psg 1
Chelsea odg
Liverpool 2
Totenham 1
Kvota : 10 wwin
- exorciiist
- Kontakt:
Crystal Palace-Manchester United X
Stoke City-Southampton X
WBA-Swansea 1
QPR-Derby County 2
Koeficijent: 59 wwin
Na dvije markice da se isprate Englezi
Stoke City-Southampton X
WBA-Swansea 1
QPR-Derby County 2
Koeficijent: 59 wwin
Na dvije markice da se isprate Englezi

-
- Kontakt:
Imal sta da je sigurno veceras ????
C.Babb 12+(Ulm)TrumaTrums je napisao/la:Imal sta da je sigurno veceras ????
pokusaj ovaj bar svakako cemo pasti na mnogo manjim kvotama

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Mrsko mi pisati parove, pa cu samo brojeve iz premiera:
36-1
903-1
907-1
909-zhk2 broj kartona veci od 3,5
910-zhk2 broj kartona veci od 3,5
913-1
915-1
940-1
944-1
1082-1
Kvota 40
Sretno.
36-1
903-1
907-1
909-zhk2 broj kartona veci od 3,5
910-zhk2 broj kartona veci od 3,5
913-1
915-1
940-1
944-1
1082-1
Kvota 40
Sretno.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
Postavit cu ovdje par igraca i ukratko objasnjenje, pa ko hoce nek izabere nesto, ili neki sistem da se odigra..
-utakmica koja domacinu nista ne znaci, dok gostima treba pobjeda. zato je ocekivati najbolje igrace Bilbaoa u overu, dok igrace Khimkija ne bih dirao jer je pitanje koliko ce ko igrati..Ja bih odigrao I.Buva 10,5 over (u fantasticnoj je formi, iako igra samo 20-ak minuta u prosjeku, on za to vrijeme uzme mnogo suteva..zadnje dvije utakmice-protiv Fuenlabrade 17min 16pts, protiv Reala 20min 23 pts..u prvoj utakmici protiv Khimkija igrao je 22 min i ubacio 14 pts).. Mumbru 11,5 over (nije bas konstantan ove sezone, ali ocekujem da danas povuce..protiv Fuenlabrade 25min 13pts, protiv Reala 31min 9 pts..u prvoj utakmici protiv Khimkija 27min 20 pts)
-ovdje ocekujem jednu zanimljivu utakmicu..Nizhny treba da dobije vise od 15 razlike da bi prosao kao drugoplasirana ekipa ispred Cedevite..reklo bi se da je to tesko ostvarivo, medjutim, Cedevita ima velikih problema pred ovaj mec..bit ce bez Muse, Babica, Rogica, dok su Kruslin i Arapovic otputovali sa ekipom samo da bi imali u zapisniku dovoljan broj igraca da bi igrali utakmicu, ne ocekuje se da igraju..Mrsic je rekao da ima svega 8 igraca u rotaciji za ovaj mec, a to bi onda ovako trebalo izgledati otprilike:
PG: James, Katic(SG)
SG: Boatwright
SF: Tomas
PF: Zganec, Shurna(SF)
C: Bilan, Begic
Bilan nije dominantan kao prosle sezone, tako da cu ga izbjeci, dok su mi vrlo izgledni Tomas over 10,5 i Boatwright over 14,5..ocekujem da Tomas odigra 30+ minuta, u Eurokupu je postigao u prvoj utakmici 23, u drugoj 9 poena cini mi se.. Boatwright je malo pao u formi u zadnje vrijeme, al ocekujem da veceras dobaci do 20 poena..u prvoj utakmici ove dvije ekipe Pierre Jackson je dao 38 poena(u medjuvremenu je otisao), tako da mislim da Boatwright moze lagano do ovih 15..trebao bi igrati 30-ak minuta... Kod domacina bih odigrao Strebkova 15,5 over.prosli put me oborio, ali ovih 16 poena danas mora dobaciti...nizhni je otpustio jednog igraca koji je igrao 1 i 2 pozicije i ocekujem par minuta vise za Strebkova koji uzima mnogo suteva..kazem, tu proslu utakmicu protiv MZT-a me oborio (dao je 10pts uz vrlo los sut iz igre), ali prije toga je davao 18, 21 (u 1.ut protiv Cedevite), 18, 31...
-utakmica koja domacinu nista ne znaci, dok gostima treba pobjeda. zato je ocekivati najbolje igrace Bilbaoa u overu, dok igrace Khimkija ne bih dirao jer je pitanje koliko ce ko igrati..Ja bih odigrao I.Buva 10,5 over (u fantasticnoj je formi, iako igra samo 20-ak minuta u prosjeku, on za to vrijeme uzme mnogo suteva..zadnje dvije utakmice-protiv Fuenlabrade 17min 16pts, protiv Reala 20min 23 pts..u prvoj utakmici protiv Khimkija igrao je 22 min i ubacio 14 pts).. Mumbru 11,5 over (nije bas konstantan ove sezone, ali ocekujem da danas povuce..protiv Fuenlabrade 25min 13pts, protiv Reala 31min 9 pts..u prvoj utakmici protiv Khimkija 27min 20 pts)
-ovdje ocekujem jednu zanimljivu utakmicu..Nizhny treba da dobije vise od 15 razlike da bi prosao kao drugoplasirana ekipa ispred Cedevite..reklo bi se da je to tesko ostvarivo, medjutim, Cedevita ima velikih problema pred ovaj mec..bit ce bez Muse, Babica, Rogica, dok su Kruslin i Arapovic otputovali sa ekipom samo da bi imali u zapisniku dovoljan broj igraca da bi igrali utakmicu, ne ocekuje se da igraju..Mrsic je rekao da ima svega 8 igraca u rotaciji za ovaj mec, a to bi onda ovako trebalo izgledati otprilike:
PG: James, Katic(SG)
SG: Boatwright
SF: Tomas
PF: Zganec, Shurna(SF)
C: Bilan, Begic
Bilan nije dominantan kao prosle sezone, tako da cu ga izbjeci, dok su mi vrlo izgledni Tomas over 10,5 i Boatwright over 14,5..ocekujem da Tomas odigra 30+ minuta, u Eurokupu je postigao u prvoj utakmici 23, u drugoj 9 poena cini mi se.. Boatwright je malo pao u formi u zadnje vrijeme, al ocekujem da veceras dobaci do 20 poena..u prvoj utakmici ove dvije ekipe Pierre Jackson je dao 38 poena(u medjuvremenu je otisao), tako da mislim da Boatwright moze lagano do ovih 15..trebao bi igrati 30-ak minuta... Kod domacina bih odigrao Strebkova 15,5 over.prosli put me oborio, ali ovih 16 poena danas mora dobaciti...nizhni je otpustio jednog igraca koji je igrao 1 i 2 pozicije i ocekujem par minuta vise za Strebkova koji uzima mnogo suteva..kazem, tu proslu utakmicu protiv MZT-a me oborio (dao je 10pts uz vrlo los sut iz igre), ali prije toga je davao 18, 21 (u 1.ut protiv Cedevite), 18, 31...
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 14 dec 2016, 16:00, ukupno mijenjano 5 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.