Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Bravo Olimpic, na diobi prvog mjesta, nadam se da cete sljedece kolo pomoc svojim komsijama 
Biće veselo na proljeće 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vidi, ima ova stvar sto se zove posao...Armala je napisao/la:Pa mora se od necega zivjeti, if you know what i mean.Mokroguz je napisao/la:Malo morgenArmala je napisao/la:Dzaba vam kada cete pravo lice pokazati sljedece kolo protiv Sirokog
Bice jos veselije u Decembru/JanuaruFaraonTM je napisao/la:Biće veselo na proljeće
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ko je bolan tebe išta pitao,,,,,,Armala je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Malo morgenArmala je napisao/la:Dzaba vam kada cete pravo lice pokazati sljedece kolo protiv Sirokog
Pa mora se od necega zivjeti, if you know what i mean.
Da nije onog poraza protiv pitara, sad bi imali niz od 10 utakmica bez poraza!Mokroguz je napisao/la: [...]Nama je dovoljno 25-27 bodova da budemo pri vrhu. Garantovano mjesto u top 5(ili cak i top 3) na kraju polusezone ako uzmemo 27 bodova.
Raspored do kraja Novembra:
1. 02.08.14. FK Olimpic - FK Željezničar
2. 09.08.14. NK Vitez - FK Olimpic
3. 16.08.14. FK Olimpic - FK Sloboda
4. 23.08.14. NK Zvijezda - FK Olimpic
5. 30.08.14. FK Olimpic - FK Borac
6. 13.09.14. FK Velež - FK Olimpic
7. 20.09.14. FK Olimpic - FK Mladost V.O.
8. 24.09.14. FK Sarajevo - FK Olimpic
9. 27.09.14. FK Olimpic - NK Travnik
10. 04.10.14. NK Čelik - FK Olimpic
11. 18.10.14. FK Olimpic - FK Drina Zvornik
12. 25.10.14. FK Olimpic - NK Široki Brijeg
13. 01.11.14. FK Slavija - FK Olimpic
14. 08.11.14. FK Olimpic - HŠK Zrinjski
15. 22.11.14. FK Radnik B. - FK Olimpic
[...]
Uzmemo li jos Slaviju i Radnika, imali bi 29 bodova. Bravo ekipi i strucnom stabu!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@Mokroguz .. Bez zajebancije koliko si puta gledao Olimpic uzivo ?
Imamo jako realne sanse da zavrsimo sa minimalno 29 bodova jesenju sezonu.Ovo bi bio bodovno nas najveci uspjeh.
Ali posebno treba istaci vise nego prelijepu igru nasih igraca koji iz kola u kolo podizu kvalitet.Danas nije igrao nas prvi strelac Brkovic a njegova zamjena Nukic ucini sve da se i ne osjeti njegov nedostatak.Imao je danas dvije odlicne asistencije za gol.Bravo za mladjahnog igraca i Mirzu koji ga stavi na ovu tekmu.
Ali posebno treba istaci vise nego prelijepu igru nasih igraca koji iz kola u kolo podizu kvalitet.Danas nije igrao nas prvi strelac Brkovic a njegova zamjena Nukic ucini sve da se i ne osjeti njegov nedostatak.Imao je danas dvije odlicne asistencije za gol.Bravo za mladjahnog igraca i Mirzu koji ga stavi na ovu tekmu.
Hocu jednog dana da odem barem na jednu, ali nisam u stanju da to obezbjedim trenutno(trebalo bi mi 2-3 dana najmanje + pare za putovanje koje nemam, itd.).aS_Roma je napisao/la:@Mokroguz .. Bez zajebancije koliko si puta gledao Olimpic uzivo ?
Preko TV kanala sam gledao nekih 20+ sigurno.
EDIT:
Ima li Nukic BiH drzavljanstvo? Mozda bude mogao u buduce igrati za U21 rep.
Vidio sam tek da je i Semir Aganspahic zabio par golova prije 10 dana za njegov novi klub Cibalia. Bas mi je drago da napreduje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nukic je rodom USA ali ima nase drzavljanstvo.Za mnoge je super star ali kod nas ne idu stvari na taj nacin.Imamo mozda najboljeg lijevog bocnog u drzavi Merajica koji do sada nije bio pozivan u repku a dijete igra standardno veoma dobro.
Iduce kolo i tekma sa Sirokim je bitna za prvenstvo ne samo nama nego i komsijama,pobjeda Sirokog po meni definitivno ih odvaja i ubjedjen sam da uzimaju prvenstvo 100 posto.Nakon nas igraju dvije utakmice kuci i zadnju sa Zrinjom.
Iduce kolo i tekma sa Sirokim je bitna za prvenstvo ne samo nama nego i komsijama,pobjeda Sirokog po meni definitivno ih odvaja i ubjedjen sam da uzimaju prvenstvo 100 posto.Nakon nas igraju dvije utakmice kuci i zadnju sa Zrinjom.
Brković je danas bio prehlađen.Lupuse jeli Hugo lakše povrijeđen pa nije danas bio u kombinaciji za sastav?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Misljenja sam da ce tesko Brkovic u ekipu pored danasnje igre Nukica.Hugo ce nastupiti tek na proljece zbog povrede.
Pa odakle ti onda neka "ljubav" prema njimaMokroguz je napisao/la:Hocu jednog dana da odem barem na jednu, ali nisam u stanju da to obezbjedim trenutno(trebalo bi mi 2-3 dana najmanje + pare za putovanje koje nemam, itd.).aS_Roma je napisao/la:@Mokroguz .. Bez zajebancije koliko si puta gledao Olimpic uzivo ?
EDIT:
Vidio sam tek da je i Semir Aganspahic zabio par golova prije 10 dana za njegov novi klub Cibalia. Bas mi je drago da napreduje.
Niko pred igrace i struku nije stavio taj imperativ.Zelja je da se borimo i pokusamo izaci a sta ce biti ko zna.Igramo vise nego lijepo i prepuni su nam igraci samopouzdanja.Samo neka se ovako nastavi...
Realno rečeno Brković je bio jedan od najboljih igrača do sada u ovih 11 odigranih kola a dao je i 5 golova u prvenstvu.Mislim da je i dalje u prednosti.Hugo se vratio nakon povrede ali ipak opet mora pauzirati.Šteta. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 okt 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Generacija Olimpika od koje se najmanje ocekivalo pravi do sad najbolje rezultate Olimpika 
1946
Vjeruj kada bi se radila neka anketa ne bi bas toliko imali simpatija van Kantona Sarajeva u odnosu na Olimpic.aS_Roma je napisao/la:Pa odakle ti onda neka "ljubav" prema njimaMokroguz je napisao/la:Hocu jednog dana da odem barem na jednu, ali nisam u stanju da to obezbjedim trenutno(trebalo bi mi 2-3 dana najmanje + pare za putovanje koje nemam, itd.).aS_Roma je napisao/la:@Mokroguz .. Bez zajebancije koliko si puta gledao Olimpic uzivo ?
EDIT:
Mi nigdje nemamo netrpeljivost sem u nasem gradu.
Zivim i radim u Sarajevu a toliko je prijatelja i poznanika koji se vise nego iskreno raduju nasim uspjesima a narocito iz drugih gradova BIH pa ako hoces i inostranstva.A brini se za svoj klub a pusti nas na vrhu jer je hladno.
Pretpostavljam da nadodje vremenom i situacijom.aS_Roma je napisao/la:Pa odakle ti onda neka "ljubav" prema njimaMokroguz je napisao/la:Hocu jednog dana da odem barem na jednu, ali nisam u stanju da to obezbjedim trenutno(trebalo bi mi 2-3 dana najmanje + pare za putovanje koje nemam, itd.).aS_Roma je napisao/la:@Mokroguz .. Bez zajebancije koliko si puta gledao Olimpic uzivo ?
EDIT:
Znam poprilicno kako je eskaliralo do danasnjeg "polozaja", ali ne i tacno zasto je poslo u tom smjeru. Ja sam misljenja da ima tu i mozda nesta vise od nekog sistematicnog nacina na kojem se narod priblizi jednom klubu, a osim toga onda okolina utice na koliko ces voliti klub.
Mogu probati ukratko opisati ali imam osjecaj da se moze razduziti vremenom.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U pravu si.BitiSrcemVezan je napisao/la:Generacija Olimpika od koje se najmanje ocekivalo pravi do sad najbolje rezultate Olimpika
Vukovi iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolje i bolje i jako mi je drago zbog toga. Do sada se pokusavalo na silu izaci u Evropu i nije uspjevalo, a onda kada se pocelo fino raditi rezultati dolaze i sada je samo potrebno nastaviti u istom ritmu. U sljedecem kolu imamo jako vaznu utakmicu protiv Sirokog i pobjedom bi napravili veliki posao.
Inace sa Sirokim smo odigrali ukupno 17 utakmica i slavili 5 puta, 4 puta smo izgubili, dok je cak 8 utakmica zavrseno nerijesenim rezultatom.
Inace sa Sirokim smo odigrali ukupno 17 utakmica i slavili 5 puta, 4 puta smo izgubili, dok je cak 8 utakmica zavrseno nerijesenim rezultatom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.