Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 18:43

Naprotiv, ja ovdje u zadnje vrijeme zbog takvih kao sto si ti rijetko kad pisem. Real igra dobro, odlicno ove sezone, ali ce izgubiti.

U prethodnim postovima procitaj sta su sve pisali pa ce ti onda sve biti jasno. Ako hoces, ja cu editovati post pa sve napisati u par redova. Mozda ti je to neka vrsta satisfakcije.

Nece biti potrebe da ja sutra dolazim ovdje i nesto pisem.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 18:43

Brnjoo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
potpis nonameta :mrgreen:
Meni je samo ovo bitno Mou neće tražit izgovor ni za šta pa ni za mogući bunker :P
eee care, nije problem u bunkeru niti u stilu igre...boli Murinja neka stvar šta ce ko reci za njegovu taktiku sve dok ima rezultate iza sebe...vec je problem šta ako i bunker potpiše kapitulaciju?? moglo bi se i preko toga preci da nije u pitanju Real Madrid...mnogi, zapravo 90% timova parkiraju bus ispred svog 16 erca cim izađu na Nou Camp pa opet potpišu kapitulaciji na kraju, znaci ni bunker ne ide...to mogu samo elitne ekipe koju imaju igrace za tih zadataka tipa Čelzi ili Inter koji mogu vrhunskom defanzivom raspametiti Barcu i natjerati da se beskonacno dodavaju i oblijecu i zuje ko pcelice oko 16 metara bez konkretnog ucinka...ima li sad trenutno Real takve igrace koji mogu igrati i držati cvrsto storgu defanzivu i na kontru igrati?? imaju li ili nemaju, iskreno reci.
Imaju daleko mocniji i sposobniji kadar od Intera.
Ne bih rekao...ustvari, imaju mocniji kadar od Intera što se napada tice- to svakako...ali ja sam mislio na defanzivni dio...Inter je raspametio Barcelonu u oba susreta kad je polufinale u pitanju ( u onoj utakmici iz grupne faze Murinjo je pokuša igrati i nadigravati se pa je glatko izgubio)...oni imaju odlicne defanzivce, plus što se i ostatak tima podredio tome, napravili odlicnu odbranu tako da je Barsa izlgedala nemocna sa tim beskonacnim dodavanjima na njihovoj polovici, pustili im sredini da se ovi dadaju do sabaha i onda ih kontrama ubijali...to treba prvo znati postaviti,ali treba imati i igrace za toga...to ne može svako buraz.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 18:45

Ne mogu da vjerujem, ali ti zapravo usporedjujes ovu odbranu Reala sa odbranom Intera? Mourinho je donio naslov Interu, ne njihova odbrana.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 nov 2010, 18:45

Ma sve Mourinhove ekipe imaju odlicnu odbranu. A sta fali nasoj? Pa imamo jednu od boljih odbrana u Evropi (statisticki) i ti kazes ne valja. Ali vidjecemo sve sjutra, tj. sjutrasnji mec ce dati odgovore na mnoga pitanja...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 18:46

Pa ako vec tako mislis, kada je mogao kloca od igraca Mottu postaviti kako nebi mogao Khediru :mrgreen: da postavi Momu bili bi ko beton sutra na sredini :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 18:50

Los_Blanos2 je napisao/la:Pa ako vec tako mislis, kada je mogao kloca od igraca Mottu postaviti kako nebi mogao Khediru :mrgreen: da postavi Momu bili bi ko beton sutra na sredini :lol:
Prvo odakle ti ideja da je Motta kloc :shock: sasvim solidan igrac.
Pa ljudi Marcelo i DiMaria su preloši defanzivni igraci :!: preloši za ovaj nivo....dobri su kad igraju protiv slabijih od sebe, na svom terenu, pa kad napadaju i stvaraju šanse tj. kad se razmašu i kad ide ekipi sve od noge...ali kad se treba braniti, tih igraca nema na mapi.
To ni Murinjo ne može ispraviti preko noci...Pepe je isto sklon kiksevima i forma mu oscilira.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2010, 18:52

Mandrak je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Pa ako vec tako mislis, kada je mogao kloca od igraca Mottu postaviti kako nebi mogao Khediru :mrgreen: da postavi Momu bili bi ko beton sutra na sredini :lol:
Pa ljudi Marcelo i DiMaria su preloši defanzivni igraci :!: preloši za ovaj nivo....dobri su kad igraju protiv slabijih od sebe, na svom terenu, pa kad napadaju i stvaraju šanse tj. kad se razmašu i kad ide ekipi sve od noge...ali kad se treba braniti, tih igraca nema na mapi.
To ni Murinjo ne može ispraviti preko noci...Pepe je isto sklon kiksevima i forma mu oscilira.
Ako je Milan loša ekipa i ako su loše igrali ev ne gledaj tekmu u Madridu gledaj onu gdje smo pokradeni u Milanu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 18:52

Kao sto sam napisao, ne gledate Marcela i nemate mu sta reci. Odlican igrac, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. :roll:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 nov 2010, 18:53

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2010, 18:54

Brnjoo je napisao/la:Kao sto sam napisao, ne gledate Marcela i nemate mu sta reci. Odlican igrac, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. :roll:
Najbolji lijevi bek na svijetu.Nađi mi nekog sa njegovim napadačkim talentom i odličnim odbrambenim sposobnostima :?: ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 18:54

Brnjoo je napisao/la:Kao sto sam napisao, ne gledate Marcela i nemate mu sta reci. Odlican igrac, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. :roll:
Mah dobro, da nebi dalje išli u raspravu najbolje je sacekati i strpiti se do sutra pa cemo vidjeti sve šta je potrebno, pa i tog Marcela.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 18:54

Mandrak je napisao/la:
Sasvim solidan je igrac Khedira, ovaj Motta :shock: sta je desni bek od Barce D.Alves bolji u defanzivi od lijevog beka Marcela??isto je sklon kiksevima, pogotovo kad se pravi ofsd zamka, ako si prmijetio kod njih 2..
Di Maria nije dobar u defn,ali trci trudi se i tako se puno isto istrosi, puno prostora pokriva i pomaze na boku u odbrani..to je sistem Mou, zato C.R ima vise slobode za kontru.
Pepe je bio out 5,6 mijeseci, sasvim solidan u ovoj sezoni, kad se uzme u obzir koliko je bio van terena.
Xabi i Khedira sutra ako odigraju dobru tekmu 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 18:58

Pepe nije nikad bio dobar igrac. Uvijek je grijesio u velikim utakmicama. Nije ni cudo sto Real godinama gubi utakmice protiv jacih ekipa. Otkako je u Realu, a ima godina i godina, zbog povreda i suspenzija nije odigrao ni 50% utakmica.

@ek0 - dobro, svako ima svoje misljenje ;)

edit: i da se nadovezem, Real nije gubio utakmice protiv jacih ekipa zbog Cannavara dok je igrao u Realu. Canna je bio jedan od najboljih igraca Real Madrida dok je igrao kod nas. Niko na svijetu ne cijeni defanzivce koliko i napadace, ali kod Pepea se drukcije ne mzoe.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:04

Brnjoo je napisao/la:Pepe nije nikad bio dobar igrac. Uvijek je grijesio u velikim utakmicama. Nije ni cudo sto Real godinama gubi utakmice protiv jacih ekipa. Otkako je u Realu, a ima godina i godina, zbog povreda i suspenzija nije odigrao ni 50% utakmica.

@ek0 - dobro, svako ima svoje misljenje ;)

edit: i da se nadovezem, Real nije gubio utakmice protiv jacih ekipa zbog Cannavara dok je igrao u Realu. Canna je bio jedan od najboljih igraca Real Madrida dok je igrao kod nas. Niko na svijetu ne cijeni defanzivce koliko i napadace, ali kod Pepea se drukcije ne mzoe.
:lol: :mrgreen: jesi ti dobar..
Pepe je prvi strpao Dinha u dzep u debiju na Camp Nou 0-1, i bacio ga u san :mrgreen: normalno da odbrebeni igraci imaju vise posla i mogu da naprave kiks pa oni se brane..igrac moze da pokusa 4,5 puta da izmakne i corava koka ubode zrno..Pepe je solidan a Cannavaro je sklon greski u RM bio..U ovom sistemu kod Mourinha i onaj Cannavaro kad je stigao u RM bili bi beton u odbrani :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 19:08

Htio sam reci da Real nije gubio zbog Cannavara, nego da ih je gubio zbog Pepea, Heinzea i kad su Drenthe i Marcelo dobivali sanse.

Tako da se ja i ti sigurno ne slazemo

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 nov 2010, 19:09

@ Pa moj Brnjoo pogledaj samo njegov nastup protiv Barcelone kad smo popušili 6 - 2 kući i sve će ti biti jasno kako je bio dobar u važnim utakmicama.. A dobro se sjećam da je imao podosta grešaka otkako je bio u Realu ;)
Jest svi ostali su bili krivi samo je on dobar bio.. aha..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:11

slika
F.Perez: "Real Madrid i Mourinho su perfektan par"
Narod misli da je on teska osoba, komplicirana, puna sebe, a skroz je suprotno..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:14

Toxicity je napisao/la:@ Pa moj Brnjoo pogledaj samo njegov nastup protiv Barcelone kad smo popušili 6 - 2 kući i sve će ti biti jasno kako je bio dobar u važnim utakmicama.. A dobro se sjećam da je imao podosta grešaka otkako je bio u Realu ;)
Napomena da Pepe nije igrao u tome el clasicu 8-) ma ija se sijecam on heinze nezna se koji je gori bio :mrgreen: ali kod mourinha bi obadva bili jaci, on ima tu snagu, jako kvalitetan strucnjak.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 nov 2010, 19:17

Los_Blanos2 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:@ Pa moj Brnjoo pogledaj samo njegov nastup protiv Barcelone kad smo popušili 6 - 2 kući i sve će ti biti jasno kako je bio dobar u važnim utakmicama.. A dobro se sjećam da je imao podosta grešaka otkako je bio u Realu ;)
Napomena da Pepe nije igrao u tome el clasicu 8-) ma ija se sijecam on heinze nezna se koji je gori bio :mrgreen: ali kod mourinha bi obadva bili jaci, on ima tu snagu, jako kvalitetan strucnjak.
ON ima moć ! 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 nov 2010, 19:19

LBJ MVP je napisao/la:
Najbolji lijevi bek na svijetu.Nađi mi nekog sa njegovim napadačkim talentom i odličnim odbrambenim sposobnostima :?: ?
Fabio Coentrao :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.