Ma u Gradaccu ce biti preko 100 brace iz TK. Plus drugi gradovi, plus mi iz Sarajeva. 500je sigurna brojka.Amca007 je napisao/la:Sve ovo sto se desava oko kluba je zaista prelijepo, ali sve ovo pada u vodu ako u Gradaccu ne buce min 500 i protiv Borca u drugom kolu min 8000, naravno ako dobijemo Zvijezdu. Za sta onda uprava sve ovo radi? Ja sam akoBogda svaku tekmu ove polusezone uz bordo Divove.
Volim te Sarajevo!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0766e019f4" onclick="window.open(this.href);return false;
ima dosta kandidata. ako nije u pitanju posudba, onda bi to mogo biti Faris Handžićfukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
kuadio ... strasan igracfukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Milim ka je Kouadio. Prica se da je posudba kod vas.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Mali Handzic bi trebao u Zvijezdu G.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ma koji god igrac da im dođe na posudbu, bice pojacanje svakoj ekipi u Premijer ligi. 
Realno je očekivati veliki broj navijača na prvom treningu. Bitno je da igrači, struka a i svi u klubu znaju da ih podržavamo u svakom pogledu, samo igrači treba da shvate da ta podrška na treningu nije nikakav pritisak na njih nego im treba biti motiv. Nažalost u nekim situacijama su se ovakve "proslave" neslavno završile.
Potezala se danas priča o Nemanji, govorio sam i ranije da možemo biti relativno zadovoljni sa njegovim igrama od kako je došao. Neko je spominjao da je on izgleda najveći peh igrač koji je igrao u Sarajevu. Kad se sjetim njegovih silnih prečki i stativa protiv Nijazovih na Koševu prošlo proljeće, to i neki pritisak (po meni nepotreban) koji je imao od kako je postao naš član su ga spriječili da pokaže više, a može on mnogo više. O njegovoj budućnosti kod nas ima ko da odluči. Meni je nekako svejdeno, ako ostane siguran sam da će se osloboditi "zlih duhova" i pokazati mnogo više, a ako i ode dovoljno kvalitetnih zamjena imamo trenutno u ekipi a nije problem za Ibraka da nađe i nekog drugog.
I ako je još daleko do gostovanja u Gradačcu, za nas najbitnije je da u nju uđemo bez imalo pritiska. Hladne glave idemo po ono što nas zanima, a to su tri boda. Kiks je moguć i ako se, ne dao Bog, i desi nikog ne treba na vješalo stavljati. Ne mora značiti da ćemo u tom trenutku ugroziti svoje ciljeve.
Reče Tarik u ovom interviju da je dogovorena i četvrta prijateljska utakmica u Turskoj sa moldavskim Šerifom. Dosta dobre provjere, ekipe koje su bolje ali ne toliko puno od nas i pokazat će nam koliko vrijedimo. Mislim da mena potrebe za nekim velikim uigravanjem jer je 99% ekipe ostalo na okupu, a ovi novi neće imati problema da se uklope.
Da je sutra utakmica dole ja bih izveo isti sastav kao i u Tuzli, a onda u drugom poluvremenu ubacio Benku, da razgrne odbrane
Samo igranje Benke i Alispahića kod nas će ja vjerujem uticati i na posjetu na stadionima gdje budemo gostovali, jer će svi htjeti da vide zvijer s Istre
i bivšeg ali i budućeg reprezentativca.
Potezala se danas priča o Nemanji, govorio sam i ranije da možemo biti relativno zadovoljni sa njegovim igrama od kako je došao. Neko je spominjao da je on izgleda najveći peh igrač koji je igrao u Sarajevu. Kad se sjetim njegovih silnih prečki i stativa protiv Nijazovih na Koševu prošlo proljeće, to i neki pritisak (po meni nepotreban) koji je imao od kako je postao naš član su ga spriječili da pokaže više, a može on mnogo više. O njegovoj budućnosti kod nas ima ko da odluči. Meni je nekako svejdeno, ako ostane siguran sam da će se osloboditi "zlih duhova" i pokazati mnogo više, a ako i ode dovoljno kvalitetnih zamjena imamo trenutno u ekipi a nije problem za Ibraka da nađe i nekog drugog.
I ako je još daleko do gostovanja u Gradačcu, za nas najbitnije je da u nju uđemo bez imalo pritiska. Hladne glave idemo po ono što nas zanima, a to su tri boda. Kiks je moguć i ako se, ne dao Bog, i desi nikog ne treba na vješalo stavljati. Ne mora značiti da ćemo u tom trenutku ugroziti svoje ciljeve.
Reče Tarik u ovom interviju da je dogovorena i četvrta prijateljska utakmica u Turskoj sa moldavskim Šerifom. Dosta dobre provjere, ekipe koje su bolje ali ne toliko puno od nas i pokazat će nam koliko vrijedimo. Mislim da mena potrebe za nekim velikim uigravanjem jer je 99% ekipe ostalo na okupu, a ovi novi neće imati problema da se uklope.
Da je sutra utakmica dole ja bih izveo isti sastav kao i u Tuzli, a onda u drugom poluvremenu ubacio Benku, da razgrne odbrane
Samo igranje Benke i Alispahića kod nas će ja vjerujem uticati i na posjetu na stadionima gdje budemo gostovali, jer će svi htjeti da vide zvijer s Istre
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velika ti ocekivanjaEncoSA je napisao/la:Očekujem da broj navijača na prvom treningu bude veći od prosjeka kola cijele lige. A onda u Gradačcu da prekucamo onaj onaj stadion.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Misliš? Nesto sam uvjeren da će nas bit više od 1000.MortemHz je napisao/la:Velika ti ocekivanjaEncoSA je napisao/la:Očekujem da broj navijača na prvom treningu bude veći od prosjeka kola cijele lige. A onda u Gradačcu da prekucamo onaj onaj stadion.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
Sumnjam da će biti toliki broj. Jedno 600, eventualno 700. Sigurno ne više. 
4.10.2009
- Burberry46
- Kontakt:
Kouadio bi trebao, jedino znam da je brz posto sam ga gledao jednom na treningu!fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
never never Ismir Pintol 2 puta cisto sumnjam da bi to kapiten pogazioBordo46 je napisao/la:ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
Samo Sarajevo
i ja se iskreno nadam da necekanarinac je napisao/la:never never Ismir Pintol 2 puta cisto sumnjam da bi to kapiten pogazioBordo46 je napisao/la:ne znam za vas, ali se prica da ce Torlak kod kona.fukarezv je napisao/la:Prica se da ce neki vas igrac doci kod nas, znate li koji igrac je u pitanju ?![]()
I Nadarevic je osvojio istu nagradu pa su ga od potpisa za Zelju udaljili primitivne akcije navijaca Sarajeva koji su prijetili I njemu I porodici mu...toliko o karakteru istih...
Nemoj se iznenaditi da isti osvane u Medjugorju mozda vec sutra....al ne mora znaciti da ce potpisati....
Nemoj se iznenaditi da isti osvane u Medjugorju mozda vec sutra....al ne mora znaciti da ce potpisati....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
A gdje je on bio nakon odlaska s Otoke?
A ako ode kod njih, meni svejedno.
A ako ode kod njih, meni svejedno.
ako se pojavi mnogo vise moze izgubiti nego dobiti jer on je u godinama kad mu vise nije potrebna odskocna daska pitanje je koliko ce se uopste uklopit u zelju jer dugo nije igrao i mogao bi ne slavno zavrsiti pa onda kad zavrsi karijeru nidje nije dospio sad neka izvoliMrMuscle je napisao/la:I Nadarevic je osvojio istu nagradu pa su ga od potpisa za Zelju udaljili primitivne akcije navijaca Sarajeva koji su prijetili I njemu I porodici mu...toliko o karakteru istih...
Samo Sarajevo
ma kakav torlak i zeljo, nece on tamo 1000 % ...kako god, okrenite se našem Sarajevu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*