Prikrio se malo posto je provaljen na TM org-u,ah veni vidi vici,bagrcavi je napisao/la:šta je sa Acom, ko da je u zemlju propao ?bistrikboy je napisao/la:Hvala patriotama jos jednom!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prikrio se malo posto je provaljen na TM org-u,ah veni vidi vici,bagrcavi je napisao/la:šta je sa Acom, ko da je u zemlju propao ?bistrikboy je napisao/la:Hvala patriotama jos jednom!
Losa mu je furka i ovdje,ali se ovdje on pita.Zalosno.bagrcavi je napisao/la:Loša mu furka skroz sa onim pisanjem
Haver vam je sa trenerom moze mu se,na izvoru je sto se kaze u naroducopypaste je napisao/la:Losa mu je furka i ovdje,ali se ovdje on pita.Zalosno.bagrcavi je napisao/la:Loša mu furka skroz sa onim pisanjem
Znači da ne računamo na bodove u gostima?bistrikboy je napisao/la:Hvala patriotama jos jednom!
miky_hz je napisao/la:Haver vam je sa trenerom moze mu se,na izvoru je sto se kaze u naroducopypaste je napisao/la:Losa mu je furka i ovdje,ali se ovdje on pita.Zalosno.bagrcavi je napisao/la:Loša mu furka skroz sa onim pisanjem
Tacno imamo kiks protiv Celika (X) ali i 3 pobjede u gostima Prijedor , Olimpic i Trebinje.Vi i sa bodom iz nicaze ostajete u trci za titulu a sa porazom ...za ovu godinu je gotovo (naravno moramo uzeti listicu a nema sumnje da ce mo ih oderatiTMmanija2012 je napisao/la:Meni nije jasno cemu tolika drama..kiksali,pa sta..komsije su prve na tabeli,a oni imaju kuci kiks protiv Celika.Mene malo brine nasa odbrana,fakat je nikakva.Sad imamo snasu da povratimo ove bodeove protiv Celika.Nadam se da cemo uspijeti.Druga sansa je derbi..tu ako izborimo pozitivan rezultat..onda je sve pod kontrolom.Ja vjerujem u ove nase momke.Polako momci dugo je do Maja
Nema tu sad nekog problema. Ovo je bolji start nego prosle godine. Jedino sto odbrana malo zeza, ali do ce i to na svoje. Upravu si da nam je utakmica sa Celikom vazna, ali daleko od toga da cemo porazom izgubiti titulu. Vi cete sada polahko padati i do jeseni, mi smo prvipayton je napisao/la:Tacno imamo kiks protiv Celika (X) ali i 3 pobjede u gostima Prijedor , Olimpic i Trebinje.Vi i sa bodom iz nicaze ostajete u trci za titulu a sa porazom ...za ovu godinu je gotovo (naravno moramo uzeti listicu a nema sumnje da ce mo ih oderatiTMmanija2012 je napisao/la:Meni nije jasno cemu tolika drama..kiksali,pa sta..komsije su prve na tabeli,a oni imaju kuci kiks protiv Celika.Mene malo brine nasa odbrana,fakat je nikakva.Sad imamo snasu da povratimo ove bodeove protiv Celika.Nadam se da cemo uspijeti.Druga sansa je derbi..tu ako izborimo pozitivan rezultat..onda je sve pod kontrolom.Ja vjerujem u ove nase momke.Polako momci dugo je do Maja
Igracki kadar vam nije los tj skoro isti kao prosle god (osjeti se da nema Nyeme)...tu su Bekri , Zeba , Selimovic..jb sve gol igraci..ok za besliju star je i nema snage za vise od 20 mi ali ipak ..nije losa ekipa. Sta je onda problem ??
Siroki je sada mnogo oslabio, a vi uz uz to ne smijete kiksat protiv ubica. Ja vama tu svakako pisem 3 boda jer ce vas dosta i na stadionu bit.payton je napisao/la:@ultras
stavi stoju ili vise pa cu ti vjerovati
mi necemo padati a tekma protiv listice ce pokazati da sam u pravu..oni nasi grizu po terenu (velez , leotar pa i rudar)..gubili smo protiv gradine na kosevu pa ih bez grca na licu ispratili sa 3 kom
hocete li se vi to zna samo Amar
Po meni ste rano poceli kupovati tekme. A dugo je prvenstvo nece vam babuka Osim sve nasteliti i ovaj iz sudijske komisje Salempayton je napisao/la:@ultras
stavi stoju ili vise pa cu ti vjerovati
mi necemo padati a tekma protiv listice ce pokazati da sam u pravu..oni nasi grizu po terenu (velez , leotar pa i rudar)..gubili smo protiv gradine na kosevu pa ih bez grca na licu ispratili sa 3 kom
hocete li se vi to zna samo Amar
Bog te cuo!ljozeTM je napisao/la:sutra abd izvuc ove sto slave titulu u 7kolu
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 38 gostiju.