FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UnKnownBA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UnKnownBA » 24 sep 2012, 22:31

samosarajvo je napisao/la:Hajmo uci u jedno normalnu raspravu Boga vam.

Realno je da mi ove godine imamo jacu ekipu od prosle godine, mislim trenutno jacu nego vi sad.MOJE MISLJENJE, NEMOJTE ME LINCOVAT MOLIM VAS :mrgreen:

Vi imate dobru, konstantnu ekipu ali ste oslabljeni za vaseg najvaznijeg igraca, Nyemu. Tu je i Gušo koji je prosle sezone zakljuco go i kljuc bacio u Neretvu. :mrgreen: Ostatak ekipe je manje više isti ali niste se osvjezili odavno, imam osjecaj i da je nekim igracima propao transfer vani jer ih je Osim htio zadrzati isl
Mi smo se dosta pojacali, doveli Hadzica,Zlatkovica,Karamatica,Bandovica sad i Ademovica i Mijuskovica (jos nisu igrali ali prica se da umiju, pogotovo ovaj drugi).
Racunaj i najboljeg igraca ove naše lige u zadje vrijeme :mrgreen: Saida Husejinovica.Ovaj put ga imamo na raspolaganju cijelu sezone.Tu je i Sesar koji igra 10 puta bolje nego kad je tek dosao u klub.

Bice guravo ove sezone, siguran sam da ce pored kvalitete presudit i sreca, novac za motivaciju igraca i eventualna pojacanja na zimu.
..novi serijala Top liste nadrealista pocinje snimanje na temu Šampionske ambicije rekao je Nele , očekujuči da prva klapa serijala Top lista Nadrealista uskoro padne na stadionu KOševo....... ;)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 24 sep 2012, 22:32

Pitari Mi imamo AMAR AMAR OSIM OSIM..on vise vrijedi nego ta sva vasa pojacanja :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2012, 22:36

likusa je napisao/la:Iskreno ne brinem se ;) AMAR JE TU ! Čelik ce maksimala bit nalozen al vidjet cemo valjda se nasi malo dignu ! Jedva cekam tkmu na Grbavici i posjetu ogromnu pa da sve krene na bolje !
Najvjerovatnije Kerla nece igrati, a Vasa je isto upitan. Najbolji igraci digli nos. Bit ce tesko i sa bodom bi bio zadovoljan. A sto se tice posjete na Grbavici daj Boze da bude 4000.
NO PYRO NO PARTY

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 24 sep 2012, 22:40

Niste vi losi koliko ste se ufurali.I dalje ste najbolje ekipa u drzavi i vi to dobro znate.Dolazite u Zenicu kao apsolutni favoriti i ocekujem jednu jaku tvrdu i tesku utakmicu sa najvise jednim ili dva pogotka.Faktički ce biti ona ko postigne gol pobijedit ce,mada po mome misljenju najrealni rezultat je 0-0.Vidimo se u subotu ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 24 sep 2012, 22:45

Buu je napisao/la:
likusa je napisao/la:Iskreno ne brinem se ;) AMAR JE TU ! Čelik ce maksimala bit nalozen al vidjet cemo valjda se nasi malo dignu ! Jedva cekam tkmu na Grbavici i posjetu ogromnu pa da sve krene na bolje !
Najvjerovatnije Kerla nece igrati, a Vasa je isto upitan. Najbolji igraci digli nos. Bit ce tesko i sa bodom bi bio zadovoljan. A sto se tice posjete na Grbavici daj Boze da bude 4000.
Vec pocele teorije zavjere. Prva od nedjelje. Igraci digli nos :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 sep 2012, 22:45

Niste vi losi koliko ste se ufurali.I dalje ste najbolje ekipa u drzavi i vi to dobro znate.
Ovo je prava istina, još uvijek smo najbolji i kao takvi bi morali igrati bolje ili bar početi igrati bolje u dogledno vrijeme. Ako ovako nastavimo, možda će se razlika povećavati umjesto da se smanjuje. 5 bodova nije puno, raspored je taj koji je puno uticao na stanje na tabeli, ali me brine to što smo na gostovanjima jako loši, a i kući smo počeli prosipat bodove. Treba bit realan i reć da je ovo daleko od prošlogodišnjeg Želje, ali da imamo ekipu da budemo jako blizu prošlogodišnjem Želji, da ne kažem bolji. Ekipa se mora što prije konsolidovat, Čelik se mora uzet na odličnom terenu i u normalnoj atmosferi, a onda opet počet ganjat Sarajevo i do polusezone smanjit zaostatak na -2 recimo ili stići razliku, a do kraja ih ostaviti bar 5 bodova. Poenta posta je da sam iako zabrinut za ekipu ipak optimista i očekujem da ćemo ponovo zaigrati šampionski. Bolje titula nakon 30. kola, nego nakon 7. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 sep 2012, 22:49

S ozbirom na sve što su uradili u prošloj sezoni, našim igračima je očigledno potreban neki izazov kako bi se trgnuli i počeli ponovo prekucavati ovu ligu. Valjda je ovih -5 dovoljna opomena da je krajnje vrijeme da počnu igrati.

Prošle sezone smo nakon gostujuće pobjede protiv Borca u 8. kolu počeli da meljemo sve pred sobom sa po 3 ili 4 razlike. Nek' ove sezone utakmica protiv Čelika bude prekretnica.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2012, 22:51

Paranoja je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Vec pocele teorije zavjere. Prva od nedjelje. Igraci digli nos :lol:
Kakva teorija ? O cemu ti ?
NO PYRO NO PARTY

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 24 sep 2012, 22:52

exbabilon je napisao/la:
Niste vi losi koliko ste se ufurali.I dalje ste najbolje ekipa u drzavi i vi to dobro znate.
Ovo je prava istina, još uvijek smo najbolji i kao takvi bi morali igrati bolje ili bar početi igrati bolje u dogledno vrijeme. Ako ovako nastavimo, možda će se razlika povećavati umjesto da se smanjuje. 5 bodova nije puno, raspored je taj koji je puno uticao na stanje na tabeli, ali me brine to što smo na gostovanjima jako loši, a i kući smo počeli prosipat bodove. Treba bit realan i reć da je ovo daleko od prošlogodišnjeg Želje, ali da imamo ekipu da budemo jako blizu prošlogodišnjem Želji, da ne kažem bolji. Ekipa se mora što prije konsolidovat, Čelik se mora uzet na odličnom terenu i u normalnoj atmosferi, a onda opet počet ganjat Sarajevo i do polusezone smanjit zaostatak na -2 recimo ili stići razliku, a do kraja ih ostaviti bar 5 bodova. Poenta posta je da sam iako zabrinut za ekipu ipak optimista i očekujem da ćemo ponovo zaigrati šampionski. Bolje titula nakon 30. kola, nego nakon 7. ;)
Ovdje je najveci problem sto se gledaju drugi klubovi. Ne gledati nikoga, nikakve zaostatke nego igrati kako mozemo i znamo. Sve ostalo ce doci samo po sebi. Nisu igraci masine dominiramo vec duzi period, morali smo pasti malo u formi. Tesko da ce ko ponoviti onaj niz bez poraza i primljenog gola.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 sep 2012, 22:58

Mislim da upravo zaostatak koji imamo i misao da se možda pojavila ekipa koja nam može parirati treba biti motiv našim igračima ako su već ostali bez motivacije, a evidentno je da jesu. Kvalitet je tu, samo još inicijalna kapsula da se pojavi i da se opet radujemo laganim domaćim i ubjedljivim gostujućim pobjedama. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 sep 2012, 23:00

Pa ne znam, po meni se može i na polusezonu otići sa -5.

Udbaški klub u prvih 6 kola nastavk ima četiri gostovanja, a onda ide u goste Borcu, Širokom, Zrinjskom, dolazi nama na Grbavicu. Realno, utakmice u kojima se ne može garantovati da će se osvojiti bodovi.

Dobar raspored je na njihovoj strani, oni su svjesni da isti moraju maksimalno iskoristiti kako bi se borili do kraja za titulu, a ne samo do 20. kola.

Ako na polusezonu odemo sa -3 onda smo definitivno u prednosti.
Željezničar ale!

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 24 sep 2012, 23:02

slika

Red bi bio :mrgreen:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 sep 2012, 23:04

Nama treba jedna pobjeda u gostima da nas podigne kao što je to bilo sa utakmicom protiv Olimpica dok su još igrali u lavoru.I tada je atmosfera bila loša, kuhalo se, neki su već počeli zagovarati Amarov odlazak, psovalo se igračima, ali Selimović zabi gol za pobjedu i svi se smiriše.A nakon toga, zna se...
DRUG NEBI TI PUNCA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 sep 2012, 23:07

braco je napisao/la:Kadeti pobjedili u Bijeljini ukupnim rezultatom 0-1.Jako teška utakmica,domaći se igrali bunker i na kontre.Ja mislim da su sada i kadeti i juniori prvi na tabeli u svojim ligama.
Potvrđeno i na zvaničnom sajtu:

http://fkzeljeznicar.ba/juniori-deklasi ... tiri-gola/" onclick="window.open(this.href);return false;

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 24 sep 2012, 23:17

Sve je kako treba,ovo je za mene dobar start,nije odlican ali je dobar.
Mene najvise brine nasa igra,odavno nismo na grbavici nekoga ubili sansama i prilikama.
Nema onih akcija da igrac utrci da mu neko podvali loptu,to je za nas nepoznanica.
Ali valjda ce procepiti :D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 24 sep 2012, 23:50

Raja, sjeca li se ko koje je marke bio dres nesto na ovaj fazon, mislim da je kragna samo drugacija bila...
slika

Malo zezanja... :D
slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 25 sep 2012, 02:16

Zel je napisao/la:Raja, sjeca li se ko koje je marke bio dres nesto na ovaj fazon, mislim da je kragna samo drugacija bila...
slika

Malo zezanja... :D
slika

Ima ovaj pumin iz sezone 1995./1996.

slika

A i tokom sezone 1999./2000. smo imali slican dres, dok je sponzor bio Sportform.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 sep 2012, 08:06

Svoje misljenje za igrace koje imamo na klupi sam iznio prije mjesec dana znaci kad smo pobijedjivali u gostima a ne sad kad nas je lose krenulo normalno da nije sve izgubljeno ali isto tako nemora da znaci da ce sarajevo kiksati moje misljenje je da ce oni biti prvi i nakon 30 kola jer imaju vecu zelju i podsjecaju me na onu nasu prvu sezonu kad je Amar dosao kad smo mi osvojili sa Alenom Mesanovicem

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2012, 10:37

Ćao Svraka.
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 11:26

Bilo je i vrijeme da ide, ovaj dio sezone je baš nekako odigrao preko one stvari.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, nedimmmm1337, Rule_hz i 68 gostiju.