Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj da hoce nova sezona. Da ponovo ozivi san o tituli komsija. Ovako bezveze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekuje se da bordo tim bude proglašen novim-starim prvakom, kao i da se predloži izbacivanje Čelika i Zvijezde 09 u niži rang, odnosno ulazak Olimpika i Krupe u Premijer ligu BiH.
Posljednjih dana pominjala se i opcija eventualnog proširenja PLBiH, ali zasad taj scenarij nije u opticaju. O tome, zapravo, ne mogu odluku donijeti ni Takmičarska komisija, kao ni Izvršni odbor, već isključivo Skupština NSBiH. Ako se ovo rješenje i bude razmatralo, to se sigurno, dakle, neće desiti u bliskoj budućnosti.
Posljednjih dana pominjala se i opcija eventualnog proširenja PLBiH, ali zasad taj scenarij nije u opticaju. O tome, zapravo, ne mogu odluku donijeti ni Takmičarska komisija, kao ni Izvršni odbor, već isključivo Skupština NSBiH. Ako se ovo rješenje i bude razmatralo, to se sigurno, dakle, neće desiti u bliskoj budućnosti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne vidjeh da ste se bunili dok je lopov Osim bio glavni i dok je Brkovic radio šta je htio po savezu,dok ste šurovali sa trebinjcima,sve se vraca i to sa kamatom

Sta?avenija je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:32Nijedna liga u kosarci u Evropi nije izbacila ekipe iz lige zbog pandemije, nijedna rukometna liga u Evropi nije izbacila ekipe osim BIH.
95 % prekinutih nogometnih liga je odlucilo da nema ispadanja zbog pandemije. Samo u BIH Milorad Lale i Dzemidzic, Begic rade kontra svijeta.
O tranvestiji sa Kupom je jos smijesnije pricati.
Kakvi tranvestiti u kupu?
Ma to su samo strumfovi, oni su rodjene pichkice a samo se oblace kao muskarci

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
Da je Celik platio sta je trebao platiti i da bas to kolo zelji nisu dodijeljena 3 boda sada bi taj Celik bio van zone ispadanja. Celik treba da zahvali prije svega svojoj upravi pa zatim nk skretnicar na ispadanju u cvajtu. Dok nk skretnicar nisu pomogla ta 3 boda ni 6 bodova u derbiju, ali mogu ponosno reci da su viceprvaci, da su dva puta pobijedili sampiona i zapoceti novi san o tituli naredne sezone
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Zasto onda nismo svake godine od 2012. pa dosad sampioni? Cekali coronu da nam namjeste?
Frustracija samo, nista vise. Znate vi to dobro. Sad se mozes vratiti na 1946. godinu, na rat, na rusenje berlinskog zida...Sve to ima veze sa ovim.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Joj spodobe sunce ti zarko 24 sata istu pricu prica
Papak se sam prepoznao. Napredujes.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Zao mi je Celika jedino ko stadiona a klub ko klub..samo za jedan vezu emocije, cak mozda malo i drago jer smo dosta tesko igrali dole i vecinom bez pobjede
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 01 jun 2020, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Realno, utakmice su se odavno mogle igrati i to sa navijača i da je trenutna situacija 100 puta gora. To je neoboriva činjenica.
Zašto se ne igra i zašto se neće igrati nije kriv samo RS, glavni i osnovni razlog je kokuzluk.
Pročitajte ponovo jučerašnju izjavu Stanišića, kaže da su svi za "nastavak" a jedva čekaju prekid. Živa istina.
Možemo mi do sutra nabrajati ko sve počinje igrati a milion puta gora situacija sa virusom nego kod nas a mi ne igramo.
Nemamo mi uslove, nemamo mi podršku ni države, ni saveza, ni gradova. Nemamo neku podršku ni od sponzora, TV prava. Ne prodajemo igrače kao drugi, nemamo reflektore kao drugi i milion drugih stvari.
Smiješno je uopšte pričati da li bi klubovi mogli ispuniti sve za nastavak, sve ono što UEFA traži a samo par klubova izvršilo testiranje na virus a to je jedna od najjeftinijih stvarčica u moru drugih koje su neophodne.
Kod svih drugih nastavak će donijeti prihode kako bi klubovi preživili, jer imaju neuporedivo veće prihode od sponzora, TV prava, saveza, države, gradova.., naše klubove bi to ubilo jer ni bi bilo ovog rasterećenja budžeta prekidanjem masovne saradnje sa igračima koje svakako samo dva kluba redovno i plaća.
Ljudi nastavljaju jer imaju uslove, imaju saveze koji sve plaćaju, imaju enormne cifre od TV prava, od sponzora, imaju neuporedivo veće prihode od države i gradova iz kojih dolaze, imaju reflektore tako da mogu igrati noćne utakmice kad bude 30+ stepeni itd.
Šta mi imamo od tog nabrojanog? NIŠTA. Imamo savez koji bi dao klubovima 60 000KM, a vjerovatno ni to ne bi bilo uplaćeno već bi se to kompenzovalo kroz kazne. Šta imamo od BH Telecona, imamo plaćene sudije, lopte i neku siću. Šta imamo od sponzora, par stotina maraka mjesečno, a oni koji su se usrećili čak i par hiljada..
Uslove nemamo, a srećom, čistu situaciju sa tabelom imamo. Istina, kup bi se trebao dozavršiti.
A uskoro će na vidjelo izaći i ovi što su najglasniji bili da se prvenstvo nastavi da oni prvi nisu mogli obezbjediti ono što se od njih tražilo i da je priča o nastavku i forsiranju toga samo priča za umirivanje navijača.
Opravdano je kmečanje jednih, a ismijavanje drugih. Ista situacija bi bila da je situacija na tabeli obrnuta, da se ne lažemo.
Politike u ovom svemu ima, ali kokuzluka ima više.
Zašto se ne igra i zašto se neće igrati nije kriv samo RS, glavni i osnovni razlog je kokuzluk.
Pročitajte ponovo jučerašnju izjavu Stanišića, kaže da su svi za "nastavak" a jedva čekaju prekid. Živa istina.
Možemo mi do sutra nabrajati ko sve počinje igrati a milion puta gora situacija sa virusom nego kod nas a mi ne igramo.
Nemamo mi uslove, nemamo mi podršku ni države, ni saveza, ni gradova. Nemamo neku podršku ni od sponzora, TV prava. Ne prodajemo igrače kao drugi, nemamo reflektore kao drugi i milion drugih stvari.
Smiješno je uopšte pričati da li bi klubovi mogli ispuniti sve za nastavak, sve ono što UEFA traži a samo par klubova izvršilo testiranje na virus a to je jedna od najjeftinijih stvarčica u moru drugih koje su neophodne.
Kod svih drugih nastavak će donijeti prihode kako bi klubovi preživili, jer imaju neuporedivo veće prihode od sponzora, TV prava, saveza, države, gradova.., naše klubove bi to ubilo jer ni bi bilo ovog rasterećenja budžeta prekidanjem masovne saradnje sa igračima koje svakako samo dva kluba redovno i plaća.
Ljudi nastavljaju jer imaju uslove, imaju saveze koji sve plaćaju, imaju enormne cifre od TV prava, od sponzora, imaju neuporedivo veće prihode od države i gradova iz kojih dolaze, imaju reflektore tako da mogu igrati noćne utakmice kad bude 30+ stepeni itd.
Šta mi imamo od tog nabrojanog? NIŠTA. Imamo savez koji bi dao klubovima 60 000KM, a vjerovatno ni to ne bi bilo uplaćeno već bi se to kompenzovalo kroz kazne. Šta imamo od BH Telecona, imamo plaćene sudije, lopte i neku siću. Šta imamo od sponzora, par stotina maraka mjesečno, a oni koji su se usrećili čak i par hiljada..
Uslove nemamo, a srećom, čistu situaciju sa tabelom imamo. Istina, kup bi se trebao dozavršiti.
A uskoro će na vidjelo izaći i ovi što su najglasniji bili da se prvenstvo nastavi da oni prvi nisu mogli obezbjediti ono što se od njih tražilo i da je priča o nastavku i forsiranju toga samo priča za umirivanje navijača.
Opravdano je kmečanje jednih, a ismijavanje drugih. Ista situacija bi bila da je situacija na tabeli obrnuta, da se ne lažemo.
Politike u ovom svemu ima, ali kokuzluka ima više.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta ocekujte sve bivsi velikani u nogometu vode saveze u regionu od Sukera do Savicevica nas vodi Begic, Dzemidzic Milorad Lale, Beus, Arkan itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo i u rukometu Borac sampion
- RajaBa1983
- Kontakt:
ko nam brani da bude sve ko lani 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ali NIJE!Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:55svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:50Da ste vi peti na tabeliRiziko je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:20UEFA je dala državama da odluče šta će sa ligama. Pa i u Francuskoj, Belgiji i Holandiji politika je prekinula lige. Onda i oni idu u kaznu?
Takođe, naši u savezu jesu kompletni korumpirani volovi, ali ne bi ti radili protiv sebe i svojih ličnih satisfkacija.
Da ima promil šanse da ih kazni uefa zbog prekida lige, nastavilo bi se ovo prije mjesec dana taman svi zaraženi bili.
Mi bi uveliko zavrsavali ligu a i kup
I da je vijetnamsko smeće drugo, isto bi se igralo.
Cmizdri pizdice

Sto se zamarati njima, dovoljno je sto se oni brinu o nama, pa svi postovi samo Sarajevo spominju.
Njima je bitno samo o nama a sto im se klub gasi, to nista, što im trener i igrači tuže klub, to njima nije bitno.
Svima NAM ne nesto zajedničko, samo Sarajevo.
Njima je bitno samo o nama a sto im se klub gasi, to nista, što im trener i igrači tuže klub, to njima nije bitno.
Svima NAM ne nesto zajedničko, samo Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Giuseppe1, NeSamSafetee, supervizor i 21 gost.