FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Kad se samo sjetim da je Sun'land prosle sezone davao 3,5 miliona.geronimo je napisao/la:Evo da te utjesim, Lell nije vise clan Bayerna. Naime, rodjeni Bavarac nema, niti vidi sansu kod LvG, tako da ce od naredne sezone postati novi clan Herthe BSC.Neutral je napisao/la:Ne, ne, ne. Mislio sam na Lella, kao da će mu dati još šanse, ili sam to nekad davno pročitao, možda i lani
Treba da se jos rijese neke formalnosti, Bayo ce dobiti 500 hiljada u vidu odstete. Solidno, s obzirom da mu ugovor istice naredne godine.
Endlich!
Kreten se nije htio javiti na telefon.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sretno mu u Herthi. 
Srecom pa mu ovaj put mobi nije bio iskljucen.omerbavarac je napisao/la: Kreten se nije htio javiti na telefon.

O Lelo, Lelo...Lelice...

Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kad se sjetim sta mu je Messi radio kad smo popusili 5 komada od Barce
Dobro je da smo ista za njega dobili ,kako igra 
Kakvih 5 golova, bolan.bavarian_bk je napisao/la:Kad se sjetim sta mu je Messi radio kad smo popusili 5 komada od BarceDobro je da smo ista za njega dobili ,kako igra
Ovi iz Benfike postali pravo bezobrazni, navodno traze 30 mio za mladog beka. Osim Baye, navodno i Real u igri za njim.
Cvanca plafon!
ps: ja ocekivao za Lella makar milion.

Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma dobro ,meni se ucinilo da je bilo 5 komada
Dobice 30 miliona al malo sutra, pa nije Ulli budala
Dobice 30 miliona al malo sutra, pa nije Ulli budala
Martin postigao gol za Argentinu.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ima Boga! Lell je po mom misljenju najgori igrac Bayerna u zadnjih 10 godina.
A nema nista od 30 mil. za Coentrao-a. Momak je odlican, ali ce Maicon najvjerovatnije preci u Real za 28 miliona. Jasno je onda da za Portugalca ne moze vise od 20.
A nema nista od 30 mil. za Coentrao-a. Momak je odlican, ali ce Maicon najvjerovatnije preci u Real za 28 miliona. Jasno je onda da za Portugalca ne moze vise od 20.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo je 5, ali u obje tekme, da se razumijemo. Vjerujem da nece vise nikad biti takvog ishoda po Bayern.
Da, Miche se upisao u listu strijelaca. Kad ne moze u Bayernu da pogadja iz ovakvih situacija, moze u reprezentaciji.
Da, Miche se upisao u listu strijelaca. Kad ne moze u Bayernu da pogadja iz ovakvih situacija, moze u reprezentaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bolje za nas da je France out. Čovjek ode ranije sa Svjetskoga prvenstva, tako da može čak i prije na operaciju, nego što je mislio hehe. S tim će se bolje pripremiti za new season ako Bog da.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ista kao u Salihovica, zar se ne sjecas?geronimo je napisao/la:Kakva je operacija u pitanju?
Aaaa prepona, onda nije opasno.
To se moze odlagadi do u nedogled, nisam znao kada je tacno planirao da ide unter messer. Ja se vec bio prepao da nije sta ozbiljnije.
Dobra stvar za Bayern sto je ekipa Trikolora rano ispala, mada mi je zao Bilala.
Dobra stvar za Bayern sto je ekipa Trikolora rano ispala, mada mi je zao Bilala.
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Jel to onaj sto izgleda kao onaj klinac sta reklamira coca coluJetSet_Hantraga je napisao/la:Ima Boga! Lell je po mom misljenju najgori igrac Bayerna u zadnjih 10 godina.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
geronimo je napisao/la:Aaaa prepona, onda nije opasno.To se moze odlagadi do u nedogled, nisam znao kada je tacno planirao da ide unter messer. Ja se vec bio prepao da nije sta ozbiljnije.
Rekao je da ide ako Bog da pod nož poslje SP-a. I meni je naravno žao Bilala.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
haaha..stvarno licemajestic24 je napisao/la:Jel to onaj sto izgleda kao onaj klinac sta reklamira coca coluJetSet_Hantraga je napisao/la:Ima Boga! Lell je po mom misljenju najgori igrac Bayerna u zadnjih 10 godina.
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Manchester je navodno zainteresovan za Müllera. Ferguson je spreman dati 30 milki.
- moustapha
- Kontakt:
Neka budu spremni prihvatiti lagano odbijanje. Mada cisto sumnjam da ce se pojaviti sa takvom ponudom.Zdena04 je napisao/la:Manchester je navodno zainteresovan za Müllera. Ferguson je spreman dati 30 milki.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.