Nema Safet nista sa tim ok . Safet nije bio selektor rep.BIH u tom periodu tako reci..to sto je bio na druzenju kao mali je bio org. mediji bh od avaza do ovog portala tako da.. a savez i selektor itekako su krivilumani je napisao/la:Senegal je napisao/la:Svicarski ucjenjivaci papira i ti vjerujes u tu pricu...pa njegov otac bio na 101 sana tv i pricao o tome kako je zelio i bio spremaio sve zajebo je stvar safet i bh savez.... uvijek je bio u prici iza dva spica kao da buducnost ne postoji posle vedada i edina
Nema Safet nista sa timpisao sam vec o ovom slucaju,savez je momka izradio..Momku obecaju poziv a onda ga samo pozovu na nekakva druzenja
kakva druzenja ,pa gdje to ima
Mali je vec bio na 2,3 druzenja prije te tekme...
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Safet jeste selektor,on je momka zvao,a ovi papci salju pozive.pa hajmo ga prvo na druzenje,pa cemo ovako,pa onako...Momak je prije toga bio na 2,3 tekme,sa nasim igracima u hotelu,sve se to zna...kada je najvise ocekivao taj poziv,ponovo ga zovu na druzenje.
Safet ga nije nazvao telf. kamoli da je pricao sa njim uzivo u cetri oka.
Znaci Safet je selektor a to nije duznost selektora barem u vrijeme Safeta to nije duznost selektora BIH.
Jeste onaj celavac je papak a kabadahija ode po Kolasinca da se cekao Safet...selektor nema vremena analizira protivnika pred duel Nigerija - Iran i slicne kombinacije analiza priprema
koje su znamo kakve..
Znaci Safet je selektor a to nije duznost selektora barem u vrijeme Safeta to nije duznost selektora BIH.
Jeste onaj celavac je papak a kabadahija ode po Kolasinca da se cekao Safet...selektor nema vremena analizira protivnika pred duel Nigerija - Iran i slicne kombinacije analiza priprema

Ima jedna stara izreka koja kaže
"Ljudi kada nešto hoće nađu način , a kada neće nađu izgovor"
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Seferovic nije mogao doci na druzenje jer je u to vrijeme radio tetovazu, Kod Hitzfelda, on ga je tetovirao. 

Upravo tako, Safet da je htio doveo bi Seferovica, a ne trazio razne izgovore.emir79 je napisao/la:Ima jedna stara izreka koja kaže
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
I Seferovic i Izet Hajrovic su imali zelju da igraju za Svicarsku, no jedino je Seferovic imao i kvalitet za to. I zbog toga patriJote pljuju Harisa, a ovog drugog dizu u nebesa iako zbog ciste slucajnosti igra za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Takvih patriota ce biti sve manje ako ih ima uopste koji ce odbaciti ( poslje ispunjeno ) obecanje jednog Hitzfelda da debituju kao starteri u A selekciji Svice ( za koju je prosao sve selekcije ) za neku mogucnost da mozda kroz godinu dana kada stekne uslove bude treci napadac. Momku se je minimalno trebalo prestaviti plan rada. Da vidi da se na njega ozbiljno racuna. Safet bas i nije bio takav tip selektora koji je nagovarao te nove igraci i koji je gledao buducnost reprezentacije za 4-5 godina unaprijed. Sve sto je kvalitetniji igrac ( kao u ovom slucaju ) sve ce veci biti pritisak drugih saveza sve brze i pametnije je potrebno reagovati. Seferovic je bio jako interesantan igrac Svajcarcima. Isti je primjer Rakitica koji je ovdje vec postavljen 10x puta kako se je momka nagovorilo u zadnji momenat. Jednostavno trebalo je uloziti vise truda i momku ponuditi neke garancije da ce igrati a ne ga zvati na druzenja a on ima ponudu startera u kvalifikacijskoj utakmici vec u dzepu. Pod dva momka je trebalo puno prije nagovoriti. Poslje je bilo prekasno. Jednostavno onaj koji je brzi i spretniji triumfuje na kraju.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Vedo je čovjek koji se rijetko viđa. Nikad ne smije biti zaboravljen među navijačima!
Malo upućeniji, priča li se šta za transfer?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Vedad Ibisevic
Ne prica, ostaje skoro pa sigurno u Stuttgartu.BaDa12 je napisao/la:Vedo je čovjek koji se rijetko viđa. Nikad ne smije biti zaboravljen među navijačima!![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko je ovaj transferni rok obećavao opet na kraju ce vecina ostati tu gdje jesu.
#15.10.2013 !!!
Ne znam da li je obećavao, naši igrači su imali najslabiju polusezonu od kad ja pratim fudbal, a oni koji su odigrali dobro (Zukanović ili Višća) se možda mogu nadati dobrim transferima.
Transfer rok je tek počeo, ima još mnogo vremena.
Transfer rok je tek počeo, ima još mnogo vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je.Senegal je napisao/la:![]()

Steta sto nije bolji igrac samo.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da nije imao onu skoro pa career-ending injury, vjerovatno bi postao jedan od najboljih evropskih centarfora. I ovako je učinio mnogo, više puta se upisao u historiju. Jasno je da ovo danas nije ni sjena nekadašnjeg Vedada, ali neke stvari se moraju uzeti u obzir.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nije da ne zna, u Hoffenheimu su gradili ekipu oko njega, hranili su ga loptama... k'o ce ga hraniti u Stuttgartu, nece crni Harnik 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos da je oborio rekord Gerd Müllera tada, a bio je na pravom putu.
Pa nisam danima spavao nakon one njegove povrede, toliko mi je krivo bilo. Da je nije bilo, gledali bi ga sada u samom vrhu europskog nogometa, ali sta ces, tako je kako je, u drugoj polusezoni je zato zasijao Dzeko, umjesto Vedada.
[youtube][/youtube]

Pa nisam danima spavao nakon one njegove povrede, toliko mi je krivo bilo. Da je nije bilo, gledali bi ga sada u samom vrhu europskog nogometa, ali sta ces, tako je kako je, u drugoj polusezoni je zato zasijao Dzeko, umjesto Vedada.
[youtube][/youtube]

Vedad Ibišević, nogometni reprezentativac BiH, organizirat će iftar za sve učesnike ovogodišnjeg Marša mira, potvrđeno je za Klix.ba.
Vedad Ibišević osigurao iftar za sve učesnike ovogodišnjeg Marša mira
Foto: Arhiv/Klix.ba
Hamdija Fejzić, predsjednik Pododbora za organizaciju Marša mira kaže za Klix.ba kako se Vedo raspitivao na koji način može pomoći ovogodišnju komemoraciju žrtvama genocida u Srebrenici.
"Jutros smo u općini Sapna imali posljednji sastanak i na tom sastanku je potvrđeno da će Vedad Ibišević organizirati iftar za sve postače koji budu učesnici Marša mira. Iftari će biti podijeljeni u Liplju, nakon završene prve etape Marša mira", kaže za Klix.ba Hamdija Fejzić.
Vedad Ibišević rođen u Vlasenici, a već je nekoliko puta pomagao svoj rodni kraj.
Fejzić dodaje da će iftar za postače nakon druge etape Marša mira organizirati turska općina Bayrampaša. Oni će u Mravinjcima podijeliti 1.500 iftara, a općina Bayrampaša će i nakon treće etape Marša mira u Potočarima podijeliti 2.500 iftara.
Prijave za Marš mira traju još uvijek, a organizatori očekuju najmanje 10.000 učesnika na ovogodišnjem Maršu mira.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.