sam samcat na 4m
NK Široki Brijeg
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Daj ibogati, bolji smo duplo, nisu tri pasa sastavili, bunker kuci igraju i daju nam gol iz kornera!
ma bravo...
bolji smo..moramo ovo dobiti

ja bi sad izvep pehara (ima zuti) i uveo buhača npr. i wagnera vratio a njega gurnuo naprijed
bolji smo..moramo ovo dobiti
ja bi sad izvep pehara (ima zuti) i uveo buhača npr. i wagnera vratio a njega gurnuo naprijed
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
100% šansu ćorić se nije snašao
moramo zabijat ovo da nam se ne obije..bolji smo duplo
moramo zabijat ovo da nam se ne obije..bolji smo duplo
Je li se meni ucinilo ili sam cuo Skripare na ovoj tekmi ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- ASD
- Kontakt:
Sta je sa ovim Ivankovicem, prije mi se cinio kao medju boljim u Sirokom, sad je klupa?
-
brigsiroki
- Kontakt:
bilo je škripara oko 40 do 50brazzo je napisao/la:Je li se meni ucinilo ili sam cuo Skripare na ovoj tekmi ?
- northfront96
- Kontakt:
Bili smo bolji dosta, steta oni par prilika sto se nisu iskoristili...igramo malo mekse i vise oko gola nego prema golu kad smo u gostima sto nije bas dobro. Momci bi trebali to malo cvrsce.
Nisu mi jasna ona ispucavanja kod Laštre kad ima loptu kao zadnji igrac, svaku nabije u aut, to nije bas potez dana za nekoga tko igra obranu u klubu koji cilja na vrh. Lopta se iznese, napravi kontra, napravi igrac viska a ne svaki put pravo u aut.
Nismo uzeli 3 boda ali i sa bodom smo 1. Sad nam fino gledajte u leđa

Nisu mi jasna ona ispucavanja kod Laštre kad ima loptu kao zadnji igrac, svaku nabije u aut, to nije bas potez dana za nekoga tko igra obranu u klubu koji cilja na vrh. Lopta se iznese, napravi kontra, napravi igrac viska a ne svaki put pravo u aut.
Nismo uzeli 3 boda ali i sa bodom smo 1. Sad nam fino gledajte u leđa
jučer bevanda uoči utakmice najavljuje kapitalca a komentator govori da se šuška o lendriću? zna li netko nešto više?
Znam ja ali će mi moderator obrisati post pa ne vrijedi upisati .Kevin je napisao/la:jučer bevanda uoči utakmice najavljuje kapitalca a komentator govori da se šuška o lendriću? zna li netko nešto više?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
vozdra momci. hoće li biti prenosa tekme sa Pecare?
- BurningLegion
- Kontakt:
Bit ce na hercegovina live.
Boris Pandza novo pojacanje NKŠB!
- northfront96
- Kontakt:
Boris Pandža pojačat će redove Širokog Brijega, vodeće momčadi Premier lige BiH. Ovaj 28-godišnji stoper već je bio član „Plavo-bijelih“, u sezoni 2006/'07., kada je odigrao 23 utakmice i postigao dva gola. Nakon toga, Pandža je igrao za Hajduk, belgijski Mechelen i poljski Gornik. Za reprezentaciju BiH nastupio je 21 put. Sa Širokim je sada potpisao ugovor do 1. lipnja 2017. godine.BurningLegion je napisao/la:Bit ce na hercegovina live.
je li to taj kapitalac što je bevanda najavljivao ili?BurningLegion je napisao/la:Bit ce na hercegovina live.
super je i ovo ali nam treba i napadač
- BurningLegion
- Kontakt:
Napadaca pod hitno, a sa Pandzom smo nadam se rijesili problem glupih golova, jos samo rijesiti problem napadaca.
- northfront96
- Kontakt:
Mislim da Lendrić dolazi, kontakti su tu.. 
- BurningLegion
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Dobrodosao Borise,cekamo Ivana 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bgm najbolje pojacanje u zadnjih nekoliko godina mozda i u ligi cijeloj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.