FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jul 2011, 20:02

na jasminarijama nisu ni objavili ovu Bracinu izjavu jer ne smiju...a sto se tice "vidovitog portala" nemaju ljudi sta preuvelicavat, zar moze gore od toga da su igraci dobili 2 nepune plate od pocetka godine, da nam juniori bjeze, da u Slobodi igra samo ko nema gdje, da im nedaju trenirat na glavnom, da ljudima duguju toliko da nisu htjeli otic na more na pripreme, da nemamo uprave, predsjednika....ne znam ja dal je tu ista moguce preuvelicat.

kad tome dodas rukomet , kosarku, ostale sportove, kuglasi domacini u Maglaju pored onakve kuglane u Mejdanu ja zaista smatram da je situaciju nemoguce preuvelicati nego naprotiv nemoguce je rijecima izraziti stvarnu razmjeru sranj.a.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jul 2011, 20:11

Sta bi s' onog crnje Odafina jel jos sa nama ?

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 22 jul 2011, 21:06

Ako je istina da vam je novi predsjednik kluba Davud Zahirović, zubar iz Trnovaca općina Gračanica, neće te se dobro provest. Taj samo gleda svoju korist i gdje šta može ušićarit a da kome dadne šta iz svog džepa, takav se još nije rodio. Evo samo jedan mali primjer. Kad su se skupljale pare za matursko veče gimnazijalaca od donatora dotični "gospodin" je donirao ni manje ni više nego 5 (pet) konvertibilnih maraka. Možda jedino da nogometaši Slobode imaju kakav popust prilikom popravljanja il vađenja zubi kod njega. :mrgreen:
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 22 jul 2011, 22:39

Neko se nije sjetio staviti rukometni klub, jer se za njih vec i zaboravilo da postoji, ali...:
slika
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 23:22

Na vidovitom portalu okrivljuju strucni stab da je on pokretac strajka koji je brzo ugasen .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 jul 2011, 01:46

Marokanac je napisao/la:Ako je istina da vam je novi predsjednik kluba Davud Zahirović, zubar iz Trnovaca općina Gračanica, neće te se dobro provest. Taj samo gleda svoju korist i gdje šta može ušićarit a da kome dadne šta iz svog džepa, takav se još nije rodio. Evo samo jedan mali primjer. Kad su se skupljale pare za matursko veče gimnazijalaca od donatora dotični "gospodin" je donirao ni manje ni više nego 5 (pet) konvertibilnih maraka. Možda jedino da nogometaši Slobode imaju kakav popust prilikom popravljanja il vađenja zubi kod njega. :mrgreen:
Ja nezz da je on ikakav zubar, znam da covjek ima svoju fabriku lijekova u Bistarcu-Lukavac (Zada Pharmaceutica) to je nesto kao u sklopu Bosnafarma il tako nesto...a covjek je vec do sad pomago Slobodi posto je vec godinu il dvije Bosnafarm sponzor Slobodi.
Ja se ne sikiram za njega samo da on bude zvanicno predsjednik mislim da ce bit odma i para ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2011, 10:11

hajde barem na vidiportal uletite pa im mrtve saspite ebi im mater jer to su ljudi svi iz nase uprave ...... ja sam vec to uradio i vise ne mogu uci, a ucu ponovo danas na drugi nacin i svega sto im se nisam sjetio juce, ja cu se sigurno sjetiti da spomenem danas....ovdje bezveze pisemo nece nam nista to pomoci, jer treba tamo gdje ima uticaja ebajiga ...vidi portal je mjesto gdje treba pisati sve ove stvari
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jul 2011, 10:59

Ko ovdje sad laze,a ko prica istinu ? Danas Mujkic govori da je strajk,a jucer na vidovitom da je strajk prekinut ?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2011, 11:02

ma sta vise citate taj vidi portal meni nije jasno?... sto uzimate sve sa ozbiljnoscu?...pa ljudi moji onaj ko i malo je povezan bio sa navijackom grupov fukare, zna da je to Saboviceva stranica... pa evo nekoliko zadnjih godina se na nasem zatvorenom forumu fukara pisalo o tome i da se tamo uopste i ne komentarise i najavljuje nesto, jer su to ljudi iz nase uprave koja nas unistava.... uzibiljite se dodjite sebi i tamo sad i moze se komotno otici ebat sve po spisku, jer necete ni sekunde pogrijesiti ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 23 jul 2011, 17:32

classic je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Ako je istina da vam je novi predsjednik kluba Davud Zahirović, zubar iz Trnovaca općina Gračanica, neće te se dobro provest. Taj samo gleda svoju korist i gdje šta može ušićarit a da kome dadne šta iz svog džepa, takav se još nije rodio. Evo samo jedan mali primjer. Kad su se skupljale pare za matursko veče gimnazijalaca od donatora dotični "gospodin" je donirao ni manje ni više nego 5 (pet) konvertibilnih maraka. Možda jedino da nogometaši Slobode imaju kakav popust prilikom popravljanja il vađenja zubi kod njega. :mrgreen:
Ja nezz da je on ikakav zubar, znam da covjek ima svoju fabriku lijekova u Bistarcu-Lukavac (Zada Pharmaceutica) to je nesto kao u sklopu Bosnafarma il tako nesto...a covjek je vec do sad pomago Slobodi posto je vec godinu il dvije Bosnafarm sponzor Slobodi.
Ja se ne sikiram za njega samo da on bude zvanicno predsjednik mislim da ce bit odma i para ;)
Zato ja znam da je on zubar jer je sa iste općine kao i ja. Istina je i da ima u Bistarcu skladište a ne fabriku lijekova. Ima i po Gračanici nekretnina kolko hoćeš. O porijeklu te imovine nećemo ovaj puta. To što kažeš da je i dosad pomagao klubu vjerujem da je priprema terena da zasjedne na poziciju predsjednika kluba. A tad nek vam je dragi Bog na pomoći. Iskreno mi je žao to što se događa Slobodi jer ipak to je klub čitavog kantona i svi bi trebali stat uz klub i pomoći mu. Poznajući zubara sa njim garant nećete dobro proć, al hajd eto pokušajte. Davljenik se i za slamku hvata.
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 jul 2011, 18:20

On pare daje samo za džamije i nizašta drugo.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 23 jul 2011, 19:41

Je li prva na Kosevu?.Treba iskoristiti slabu formu Sarajeva.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jul 2011, 20:05

Izgleda da nas i Okanovic napusti,navodno odlazi u Austriju drugu ligu ?!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 jul 2011, 22:13

Potvrđeno: Slobodin junior Emir Omerović u njemačkom Hoffenhaimu

Emir Omerović,igrač iz šampionske generacije juniora Slobode, potpisao je ugovor sa njemačkim TSG 1899 Hoffenheim, baš kako smo to i najavili u junu ove godine.

Naime, Omerović od 1. jula trenira sa U-19 selekcijom Hoffenhaima, iz koje bi već naredne sezone trebao biti prekomandovan u prvi tim ovog bundesligaša, gdje su već dvije sezone glavne vedete bh. reprezentativci Vedad Ibišević i Sead Salihović.

- U januaru sam bio u Hoffenheimu, odigrao sam tamo nekoliko utakmica i odradio nekoliko treninga, a oni su me nastavili pratiti u nastavku sezone, i u finalnim utakmicama sa Zrinjskim, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji sam odlučio prihvatiti - izjavio je Omerović prije odlaska za Njemačku.

Sa Slobodom Omerović, kao ni većina igrača iz sjajne juniorske ekipe Slobode, nije imao ugovor, pa će tako klubu sa Tušnja će pripasti minimalno obeštećenje.

U skladu sa FIFA-inim mehanizmom solidarnosti, kada igrač koji prvi profesonalni ugovor potpisuje sa klubom koji mu nije matični, Sloboda bi trebala dobiti obeštećenje približno iznosu od 60.000 eura.

Za sumjičavce, koji su i prilikom najave Omerovićevog odlaska u Njemačku sa rezervom i podsmjehom tretirali tu vijest, obavljujemo link sa njegovom zvaničnom prezentacijom na web stranici TSG 1899 Hoffenheim
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 jul 2011, 22:14

ami je napisao/la:Je li prva na Kosevu?.Treba iskoristiti slabu formu Sarajeva.
:lol: :lol: :lol:.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jul 2011, 22:54

Joj druze jesi provala :lol: :lol: da nisi mislio nesto drugo,mozda da iskroristimo umor igraca Fk Sarajeva zbog toga sto igraju Evropsku utakmicu protiv Sparte. Al pitanje skojim cemo igracima igrati :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 jul 2011, 01:29

Momak je saljivdjija :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 jul 2011, 11:24

Da li neko zna je li se igra danas utakmica u Gradaccu izmedju Zvijezde i Slobode ili je odgodjena.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 24 jul 2011, 11:36

ekii je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Koliko si ti providan to je nevjerovatno. Ko imalo prati forum i ko se sreo makar 2 puta sa tvojim postovima zna da je ami=ekii i mislim da administracija konacno mora rijesit to. Ovdje vecina ima vise nickova ali nisu moroni i ne koriste istovremeno oba, a pogotov da sami sebe citiraju ne bi li ispali duhoviti. :oops:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 jul 2011, 11:52

_karabaja_ je napisao/la:
ekii je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Koliko si ti providan to je nevjerovatno. Ko imalo prati forum i ko se sreo makar 2 puta sa tvojim postovima zna da je ami=ekii i mislim da administracija konacno mora rijesit to. Ovdje vecina ima vise nickova ali nisu moroni i ne koriste istovremeno oba, a pogotov da sami sebe citiraju ne bi li ispali duhoviti. :oops:
djecko se ocigledno previse primio na forum....ima ovdje jos takvih delegata...strasno je kako se neki lijepe za virtualni svijet....psihijatrija to nebi mogla spasit :shock:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.