Da koliko god imas para kupis nestoPenaltiky je napisao/la:Nije mi jasan ovoliki broj modela tristopedeset modela A8, A6, J7, J5 svi manje više isti s minornim razlikama.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
I de nek mi sad lik objasni kako je ovo bolji buy od P10 Lite.
Jedino sto umjesto 12/5 dobijes 16/16 kameru
I umjesto prelijepog 1080p displeja uzimas sranje od 720 koji je obsolete vec godinama. Na stranu sto metalno kuciste (pretpostavljam jer izgleda isto ko na j5 2017) se ne moze mjeriti sa duplim staklom od P10 i metalnim rubom koji izgledaju skoro pa savrseno
P10 lite bar 50KM jeftiniji
Ti il si troll il budala, al definitivno na ovoj temi tvoje postove preskacem nakon ovoga
Jedino sto umjesto 12/5 dobijes 16/16 kameru
I umjesto prelijepog 1080p displeja uzimas sranje od 720 koji je obsolete vec godinama. Na stranu sto metalno kuciste (pretpostavljam jer izgleda isto ko na j5 2017) se ne moze mjeriti sa duplim staklom od P10 i metalnim rubom koji izgledaju skoro pa savrseno
P10 lite bar 50KM jeftiniji
Ti il si troll il budala, al definitivno na ovoj temi tvoje postove preskacem nakon ovoga
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
e Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nego jel vi fakat primjetite 1080/720 razliku na 5 inča
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmi u ruke i vidjeces.
1080p treba da bude minimum danas, ali mnogi i dalje stede pa i na 6 incha trpaju 1080p
zbog niske rezolucije i vr stagnira
Generalno gledajuci, kad se malo upustis u istrazivanje, na kraju krajeva Xiaomi ispadne najbolji telefon za omjer ulozeno-dobiveno.
Ko uzima u gotovini, za rang 500KM vec mozes uzeti Xiaomi Mi Note 3, plus sad nadolazeci Mi 6x ili A2 kasnije, ili cak mozes ici na varijantu na Redmi Note 5 SD 636 procesorom i 6GB RAMa
1080p treba da bude minimum danas, ali mnogi i dalje stede pa i na 6 incha trpaju 1080p
zbog niske rezolucije i vr stagnira
harden je napisao/la:Dadnes 500KM za mob i dobijes 720p displaySMR187 je napisao/la:I dalje 720p
Generalno gledajuci, kad se malo upustis u istrazivanje, na kraju krajeva Xiaomi ispadne najbolji telefon za omjer ulozeno-dobiveno.
Ko uzima u gotovini, za rang 500KM vec mozes uzeti Xiaomi Mi Note 3, plus sad nadolazeci Mi 6x ili A2 kasnije, ili cak mozes ici na varijantu na Redmi Note 5 SD 636 procesorom i 6GB RAMa
Re: e Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja ne mogu da vjerujem da neko ne primijetiPenaltiky je napisao/la:Nego jel vi fakat primjetite 1080/720 razliku na 5 inča
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Re: e Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Bas, snobizamPenaltiky je napisao/la:Nego jel vi fakat primjetite 1080/720 razliku na 5 inča
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
kakvu drogu jedu ovi po piku pa im je zaštita za ekran 20 KM
pa zaradjuju na ljudima koji nisu culi za aliexpress, ebay i sl.Penaltiky je napisao/la:kakvu drogu jedu ovi po piku pa im je zaštita za ekran 20 KM
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
zarađuje devetnes marakamiki_92 je napisao/la:pa zaradjuju na ljudima koji nisu culi za aliexpress, ebay i sl.Penaltiky je napisao/la:kakvu drogu jedu ovi po piku pa im je zaštita za ekran 20 KM
mrsko meni to čekat
Jesi dobio notifikaciju za nadogradnju na G6? Ja sam to odradio sinoć i sve je bilo ok. Danas sam dobio notifikaciju što pišemiki_92 je napisao/la:
Pravni dokumenti za nadogradnja softvera i da označim da sam pročitao. Ja to označim i ne dobijem opciju da kliknem u redu da završim. Kako to da popravim?
nije meni jos dosao Oreoarelinho je napisao/la:Jesi dobio notifikaciju za nadogradnju na G6? Ja sam to odradio sinoć i sve je bilo ok. Danas sam dobio notifikaciju što pišemiki_92 je napisao/la:
Pravni dokumenti za nadogradnja softvera i da označim da sam pročitao. Ja to označim i ne dobijem opciju da kliknem u redu da završim. Kako to da popravim?
ako si na redditu pitaj tu nekog
https://www.reddit.com/r/lgg6/
Ne znam da li je ovo Oreo verzija.miki_92 je napisao/la:nije meni jos dosao Oreoarelinho je napisao/la:Jesi dobio notifikaciju za nadogradnju na G6? Ja sam to odradio sinoć i sve je bilo ok. Danas sam dobio notifikaciju što pišemiki_92 je napisao/la:
ako si na redditu pitaj tu nekog
https://www.reddit.com/r/lgg6/
Ovako mi piše:
Verzija sustava Android 8.0.0
Je li to Oreo? Telefon sam uzeo u bh telekomu prije par mjeseci i sam znaš.
Jeste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
P20 lite nov ili P10 lite polovan? 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa p20 lite logicnowobly92 je napisao/la:P20 lite nov ili P10 lite polovan?
isto ko da kaze golf 6 nov ili golf 5 polovan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dobar ovaj p20 kad vec spominjete kontam njega ili s8 
Arsenal All The Way !
Kakav gaf
mislio sam na P10 polovan, obični, bez lite
dvoumim se nekoliko dana već...jest stariji ali opet je bolji po performansama, i flagship je bio...s druge strane ovaj noviji model..nikako se skontat
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jbg p 20 lite je i veci dosta, onda full ekran, dok p 10 je fingertip naprijedwobly92 je napisao/la:Kakav gafmislio sam na P10 polovan, obični, bez lite
dvoumim se nekoliko dana već...jest stariji ali opet je bolji po performansama, i flagship je bio...s druge strane ovaj noviji model..nikako se skontat
kamera bar sto procita cini se bolja kod p10
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Zaboljesutra i 30 gostiju.