Pa jel dobio on konačno papire sve?Benko je napisao/la:Ma dobar je Benko vidi se nanjemu, ko balvan je![]()
Ali je Puzi lud, mogu misliti kakav je prema protivnicima kad onako je sa svojim igracima![]()
A protic napravio slalom ko stojčev, dobio aplauz raje... alispahic isto imao dva poteza dobio aplauz...
Kuadio ce biti ekstra igrac, pazite sta sam vam rekao... momak je zvijer ... nadam se da ce odirati pola sezone na posudbi...i da ce se onda ratiti kod nas...
Samir igra takvom lahkocom... strasno...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U INAT SVIMA 1946
jes
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bilo je extra
kako puzi polomi kovacevica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam jel Mesa ima koju kilu viska ili su ga one trenerke napuhale 
Ma Puzi lud,mogao je momak polusezonu zavrsiti na prvom treningu
Ma Puzi lud,mogao je momak polusezonu zavrsiti na prvom treningu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izdefenisan je Mesa koliko sam cuo,ono ima gdje treba da ima
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
masa je mamaMortemHz je napisao/la:Izdefenisan je Mesa koliko sam cuo,ono ima gdje treba da ima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:masa je mamaMortemHz je napisao/la:Izdefenisan je Mesa koliko sam cuo,ono ima gdje treba da ima
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Ja sam bio sa djetetom na treningu pa nisam ispratio kraj je je zahladnilo bilo pravo, ali sta mi je upalo u oko je to da je Benko spreman ko tenk i imam osjecaj da jedva ceka da istrci na teren, cini mi se da nije ovako bio spreman ni u Rijeci kad je igrao!
A nas kolega Benko sa foruma je dao dobar opis gore
Sta bi jos dodao a to je da je Puzigaca ovu pauzu iskoristio vjerovatno da se ulijeni jer mi se cini da je i Dzemo bio spremniji od njega danas!
A nas kolega Benko sa foruma je dao dobar opis gore
Sta bi jos dodao a to je da je Puzigaca ovu pauzu iskoristio vjerovatno da se ulijeni jer mi se cini da je i Dzemo bio spremniji od njega danas!
Tariguz sport tvrdi da je Ibrak okupljenim novinarima objavio da postoji ponuda nekog turskog kluba za Dupovca. Nije htio reci koji klub je u pitanju ...plus dodao je da postoje svakodnevni upiti stranih klubova za nase igrace. Ako je ovo istina za Dupovca...ni malo mi se nevidja tim prije jer nikoga nismo doveli na tu poziciju

Suplja avazova,a i da ima ponuda za Dupovca,igrac nece ici dok ne dodje adekvatna zamijena
A dobro, duga je pauza, pa onda silni praznici, šta ćeš Puzi nije mogao da odolipepgvardiola je napisao/la: Sta bi jos dodao a to je da je Puzigaca ovu pauzu iskoristio vjerovatno da se ulijeni jer mi se cini da je i Dzemo bio spremniji od njega danas!
Četrdesetak dana priprema, ako kondicioni trener primjeni ono što je naučio u Njemačkoj neće tu biti velikih problema.
koliko sam primjetio puzigaća je jedini dobio koju kilu, ostali su fit...
posebno je lud bio kallasi
on sve u sprintu radi

posebno je lud bio kallasi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doveo bi se nekoHordeBL je napisao/la:Tariguz sport tvrdi da je Ibrak okupljenim novinarima objavio da postoji ponuda nekog turskog kluba za Dupovca. Nije htio reci koji klub je u pitanju ...plus dodao je da postoje svakodnevni upiti stranih klubova za nase igrace. Ako je ovo istina za Dupovca...ni malo mi se nevidja tim prije jer nikoga nismo doveli na tu poziciju![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi ti onaj sto je rekao ''Meho,samo titula dolazi u obzir'' ?pepgvardiola je napisao/la:Ja sam bio sa djetetom na treningu pa nisam ispratio kraj je je zahladnilo bilo pravo, ali sta mi je upalo u oko je to da je Benko spreman ko tenk i imam osjecaj da jedva ceka da istrci na teren, cini mi se da nije ovako bio spreman ni u Rijeci kad je igrao!
A nas kolega Benko sa foruma je dao dobar opis gore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Zamisli kakvi ce se tek vratiti iz Antalije kad su ovakvi danas bili
Majke mi ja da sam se pitao ovo bih snimio i pusto u javnost da se sjebu svi kad vide kako se trci na prvom treningu!!!
Majke mi ja da sam se pitao ovo bih snimio i pusto u javnost da se sjebu svi kad vide kako se trci na prvom treningu!!!
ja ne znam sto se uopste sumnja u Puzija, ako kazete da ima viska kila, bit ce on aBD tamam u Gradaccu... Drago mi je kad citam komentare vas koji ste bili na treningu, i da igraci odmah grizu, a Puzi u kost ide 
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ah, bila mu krsna slava, Bozic pa Pravoslavna Nova godina, treba shvatiti covjekahilmo je napisao/la:A dobro, duga je pauza, pa onda silni praznici, šta ćeš Puzi nije mogao da odolipepgvardiola je napisao/la: Sta bi jos dodao a to je da je Puzigaca ovu pauzu iskoristio vjerovatno da se ulijeni jer mi se cini da je i Dzemo bio spremniji od njega danas!![]()
![]()
Četrdesetak dana priprema, ako kondicioni trener primjeni ono što je naučio u Njemačkoj neće tu biti velikih problema.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma sta ima veze koja kilaBeSha1992 je napisao/la:ja ne znam sto se uopste sumnja u Puzija, ako kazete da ima viska kila, bit ce on aBD tamam u Gradaccu... Drago mi je kad citam komentare vas koji ste bili na treningu, i da igraci odmah grizu, a Puzi u kost ide
Svi u napad jedan je Hase!!
pepgvardiola je napisao/la:Zamisli kakvi ce se tek vratiti iz Antalije kad su ovakvi danas bili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego obratno. U javnost pustiti video da smo nespremni totalno pa neka nas olako shvate.
Jer ovako će se svi još bolje pripremiti, i onda ćemo imati puno teži zadatak
U svakom slučaju je pohvalno što su igrači došli tako spremni, znači da su radili na odmoru i nisu se opustili. Veoma profesionalno od njih i takvi nam trebaju.
@sabinho
- Burberry46
- Kontakt:
Ja dobih informaciju da je Kelava vrlo blizu, e sad vidjecemo!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: fks74, Laganini1986 i 19 gostiju.