I mene zanima ?SarajlijaTM je napisao/la:Ima li treninga danas??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
garant su mu roditelji bili pohlepni i odmah poletili za parama kao vecini nasih talenatasmaram je napisao/la:Momak je bio ogroman talenat, čini mi se bio i kapiten kadetske repke, trenirao sa mnom u nekim mladim danima (čini mi se u pjetlićimabhsport je napisao/la:Jel ovo onaj nas otpadak, koji je otiso u Zlinu, pa se potuco po Velezu i jos negdje?bagrcavi je napisao/la:
Treningu u srijedu je prisustvovao još jedan bivši omladinac našeg kluba, Eldar Hasanović (22), koji je trenutno slobodan igrač, prenosi fkzeljeznicar.ba.) i uvijek bio za 5 klasa iznad ostalih iako sam bio starija generacija. Nikad mi neće biti jasno kako je ovakav dragulj propao, možda nedovoljan i nestručan rad s njim ili neke njegove bubice u glavi...

.
Zadnja izmjena: duck, dana/u 27 sep 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Keep it simple! ;)
- SarajlijaTM
@direkt -brisi ovo jbt,nisi normalan
Kad je trening,zna li ko?
Kad je trening,zna li ko?
- champions1921
moguće je, nisam upoznat stvarno, ali mnogo je talenata propalo, za uspjeh se jednostavno mora poklopiti puno više stvari pored sirovog talenta3r0X je napisao/la:garant su mu roditelji bili pohlepni i odmah poletili za parama kao vecini nasih talenatasmaram je napisao/la: Momak je bio ogroman talenat, čini mi se bio i kapiten kadetske repke, trenirao sa mnom u nekim mladim danima (čini mi se u pjetlićima) i uvijek bio za 5 klasa iznad ostalih iako sam bio starija generacija. Nikad mi neće biti jasno kako je ovakav dragulj propao, možda nedovoljan i nestručan rad s njim ili neke njegove bubice u glavi...
Zadnja izmjena: smaram, dana/u 27 sep 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Ma, normala sam ja vjeruj michampions1921 je napisao/la:@Direkt
Pod hitno trazi uputnicu za psihijatra..

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- champions1921
Vjerovatno nisi svjestan da ovaj snimak moze kod nekih izazvati napad epilepsije.. Ponekad je za promjenu pozeljno koristiti mozak..Direkt je napisao/la:Ma, normala sam ja vjeruj michampions1921 je napisao/la:@Direkt
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 27 sep 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Direkt je napisao/la:Ma, normala sam ja vjeruj michampions1921 je napisao/la:@Direkt

ČELIK-ŽELJEZNIČAR
Sudija:
Vukasović Radoslav-Trebinje
Zenica, 29.09.2012 18:30
A 1:
Udovičić Sreten-Prijedor
Delegat: Martinović Lazar-Čapljina
A 2:
Bečirević Zlatan-Mramor
Posm.suđenja: Prtvar Dragan-Ist.Sarajevo
4:
Skakić Dragan-Gradiška
Sudija:
A 1:
Udovičić Sreten-Prijedor
A 2:
Bečirević Zlatan-Mramor
4:
Skakić Dragan-Gradiška
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
Imamo izuzetno dobru statistiku kada nam sude Vukasovic i Stakicbagrcavi je napisao/la:ČELIK-ŽELJEZNIČAR
Sudija:
A 1:
Udovičić Sreten-Prijedor
A 2:
Bečirević Zlatan-Mramor
4:
Skakić Dragan-Gradiška

BUDI ŽELJO !!!
Ovo BABO nam nastelio sudije, jer drugacije nismo u stanju da pobjedimo.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Direkt jel ovo iz onog filma pirana 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- pintol_TM87
- Kontakt:
i to 2 najmanjeViper je napisao/la:docekacemo ga na najbolji moguci nacinljozeTM je napisao/la:kad ga adil da u subotu![]()
![]()

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Podrška Manijaka
"Uvjeren sam da će u Zenicu doći na stotine naših navijača, a mi ćemo im se pokušati odužiti dobrim rezultatom. Protiv Radnika su nam itekako nedostajali. Osjećali smo se kao da igramo termin. Nije imao ko da nas pogura naprijed. Zaista je bilo užasno i nadam se da, nakon što istekne kazna, nećemo više morati igrati bez naših navijača, koji će, vjerujem, na Bilinom polju pokazati zašto su najbolji u našoj državi", nada se Jamak.
Ocekivani alibi za ocajnu igru. **** ti to kad ti njih moras tjerati i dizati u nebesa da bi oni igrali.
"Uvjeren sam da će u Zenicu doći na stotine naših navijača, a mi ćemo im se pokušati odužiti dobrim rezultatom. Protiv Radnika su nam itekako nedostajali. Osjećali smo se kao da igramo termin. Nije imao ko da nas pogura naprijed. Zaista je bilo užasno i nadam se da, nakon što istekne kazna, nećemo više morati igrati bez naših navijača, koji će, vjerujem, na Bilinom polju pokazati zašto su najbolji u našoj državi", nada se Jamak.
Ocekivani alibi za ocajnu igru. **** ti to kad ti njih moras tjerati i dizati u nebesa da bi oni igrali.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Tačno prije 40 godina na Grbavici je počela plava priča u Ligi prvaka
Poslije osvojene titule prvaka Jugoslavije 1972. godine, uslijedio je prvi nastup Željezničara u Ligi prvaka, tadašnjem Kupu šampiona, a Plavi s Grbavice odigrali su dvomeč sa Derby Countyjem, te su poraženi u obje utakmice.
Željezničar je prvu utakmicu sa Derbyjem odigrao 13.09.1972. godine u Engleskoj, a poražen je sa 2:0 golovima Roya McFerlanda i Archibalda Gemmilla. Zanimljivo, karte za pomenuti susret koštale su jednu funtu (za sjedenje), te 50 (za odrasle) i 25 centi (za djecu) za stajanje.
Revanš je uslijedio upravo na današnji dan, a Plavi su na Grbavici još jednom poraženi. Za Derby pogađali su Alan Hinton i John O'Hare, dok je za Željezničar bio strijelac Edin Sprečo. Pomenute sezone najbolji strijalac u Kupu šampiona bio je Gerd Muller sa 12 pogodaka, a u finalu Ajax je savladao Juventus sa 1:0, golom Johnnyja Repa.
Za Željezničar 1972. godine igrali su: Slobodan Janjuš, Dragan Kojović, Velija Bećirspahić, Blagoje Bratić, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branislav Jelušić, Božo Janković, Josip Bukal, Edin Sprečo, Avdija Deraković, Slobodan Kojović, Fahrija Hrvat, Džemaludin Šerbo, Nusret Kadrić, Hajrudin Saračević, Miloš Radović i Željko Rodić, dok je ekipu vodio Milan Ribar.
Poslije osvojene titule prvaka Jugoslavije 1972. godine, uslijedio je prvi nastup Željezničara u Ligi prvaka, tadašnjem Kupu šampiona, a Plavi s Grbavice odigrali su dvomeč sa Derby Countyjem, te su poraženi u obje utakmice.
Željezničar je prvu utakmicu sa Derbyjem odigrao 13.09.1972. godine u Engleskoj, a poražen je sa 2:0 golovima Roya McFerlanda i Archibalda Gemmilla. Zanimljivo, karte za pomenuti susret koštale su jednu funtu (za sjedenje), te 50 (za odrasle) i 25 centi (za djecu) za stajanje.
Revanš je uslijedio upravo na današnji dan, a Plavi su na Grbavici još jednom poraženi. Za Derby pogađali su Alan Hinton i John O'Hare, dok je za Željezničar bio strijelac Edin Sprečo. Pomenute sezone najbolji strijalac u Kupu šampiona bio je Gerd Muller sa 12 pogodaka, a u finalu Ajax je savladao Juventus sa 1:0, golom Johnnyja Repa.
Za Željezničar 1972. godine igrali su: Slobodan Janjuš, Dragan Kojović, Velija Bećirspahić, Blagoje Bratić, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branislav Jelušić, Božo Janković, Josip Bukal, Edin Sprečo, Avdija Deraković, Slobodan Kojović, Fahrija Hrvat, Džemaludin Šerbo, Nusret Kadrić, Hajrudin Saračević, Miloš Radović i Željko Rodić, dok je ekipu vodio Milan Ribar.
Ma nije frka što mi njih trebamo gurat naprijed, za to i služe navijači, ali meni je frka da se Radnik ne može dobit bez navijača. Razumijem da im trebamo protiv Maribora, al Radnik se dobija sa drugim timom na neutralnom terenu ako se mislimo izvuć iz prosjeka lige...Al nema veze, novo kolo, nova nafaka. Pobjeda u Zenici za priključak!Buu je napisao/la:Podrška Manijaka
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.