Kako pogodi yebem tiwobly92 je napisao/la:Prije da je Rexepi, MVP naš nekadašnji.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako pogodi yebem tiwobly92 je napisao/la:Prije da je Rexepi, MVP naš nekadašnji.
To Solinašu Bravo!solinas je napisao/la:1.Koliko novca izdvaja svaki clan UO FK Sloboda na mjesecnom nivou i po kojem osnovu,znaci sponzorstvo,pozajmica i td.
2.Da li placaju one reklame na dresu,ili pisu pozajmice,a reklamiraju se dzaba...
3.Da li i koliko Sloboda isplacuje Karica,Dzidica koju su pod suspenzijom i da li im se duguje.
4.Koliki je sponzorski ugovor sa wiwinom....svugdje se u svijetu objavi,samo kod nas drzavna tajna.
5.Sta je sa reprogramom,i na koji nacin planiraju da to rjese....
6.Zasto se u Slobodi ne placa stolica u skupstini,jer skupstina nicim ne doprinosi funkcionisanju kluba godinama.
7.Hoce li uvesti clanstvo u klub i clanarinu,jer kazu da je klub svih nas...
8.gdje je taj najjaci odbor upravni Slobode svih vremena jer mi vidimo Senada i Alica samo.
9.kolika je transa grada mjesecno prema klubu.
10.kada ce podnijeti izvjestaj i biti transparentni,jer optuzuju Azmira,i bivse uprave,a odbor za hitnost,kao i UO mjesecima nikome ne polazu racune.
11.Da li ce poput Veleza,ukoliko je Sloboda nas klub,svih nas,podnositi mjesecni izvjestaj o prihodima i rashodima,i tako vratiti povjerenje gradjana..
https://s24.postimg.org/41xxs1f2d/FIN_I ... 2_2016.jpg
Vidis franto ova pitanja,i ovu sliku,kada dobijemo neke odgovore,i budemo radili poput Veleza,to ce biti nas klub,iza kojeg cemo stati...
ovo sada je Jasminova prcija i politicka igracka.
Ako ove stvari niko prije nije radio,zasto ovaj UO ne bude prvi,i udje u historiju.....
Sariel je napisao/la:ma bizi...
Nece da moze. Morali bi statut mijenjat hahaSariel je napisao/la:sta je veseli po nacionalnosti? mislim **** mi se i da je marsovac.al sinoc sanjo, otiso veseli u siroki![]()
Zar je prva "pipa"Soline adekvatan trenerRollingPaper je napisao/la:Ma ne možeš na osnovu jednog klipa presuditi kakav je ko golman. Erić nije imao adekvatnog trenera u Drini jbg
al da se primijetiti da je Azir tehnički najpotkovanijiRollingPaper je napisao/la:Ma ne možeš na osnovu jednog klipa presuditi kakav je ko golman. Erić nije imao adekvatnog trenera u Drini jbg
On je golman koji u ovoj situaciji može najviše dati, trebalo je momka progurati u prvu. Protiv Želje sam bio zadovoljan pokazanim, iznenadio me pozitivno lik.intercontinental je napisao/la:al da se primijetiti da je Azir tehnički najpotkovanijiRollingPaper je napisao/la:Ma ne možeš na osnovu jednog klipa presuditi kakav je ko golman. Erić nije imao adekvatnog trenera u Drini jbg
ih otkad ja vicem i za piriju vidi se da mu je deda trenersolinas je napisao/la:Zar je prva "pipa"Soline adekvatan trenerRollingPaper je napisao/la:Ma ne možeš na osnovu jednog klipa presuditi kakav je ko golman. Erić nije imao adekvatnog trenera u Drini jbg![]()
Joj kakvih je Deda primao golova sa 40 metara,ali mladi su mnogi da se sjete jbg.
(Malo sege dobar je Mirso)
mescini daj i ovaj eric mlad?jebga ne mos sve popamtit.Aerials je napisao/la:Ne znam koliko puta sam ovo rekla al' Azir će da bude strašan golman, samo ne treba dopustiti da ga neko klepi prije vremena
Trener Vlado Jagodić odredio je za ovaj dio priprema 26 igrača, među kojima nema iskusnih Ivana Fatića i Ivana Kostića.
- Želio bih da ovo bude zadnji put da komentiram situaciju s njima. Oni više nisu moj nego problem klupske uprave – kazao je Jagodić za .....
Postupio bi ti vala racku drugacije da ti se duguje 3-4 plate...Što se Fatića tiče, Jagodić ističe da je riječ o vaspitanom momku, ali ne prihvata njegovo opravdanje da se trener treba naći u njegovoj poziciji kad su interesi u pitanju.
- Ja bih upravo drukčije postupio. Pružio sam mu priliku da se vrati na teren i pokaže zbog čega je došao u Slobodu. Umjesto zahvalnosti, poremetio je neke moje planove i sada, umjesto njega, tražim drugog ofanzivnog veznog igrača – kaže Jagodić.
Napominje da niko nije nezamjenljiv i da će priliku, ako ne pronađe bolje rješenje, ukazati nekom od mladih igrača.
- Uostalom, vidjet ćemo koliko na tom mjestu mogu odgovoriti zahtjevima Ademin Hadžić ili junior Uroš Đukić. Zašto neko od njih ne bi popunio to mjesto u ekipi. Ako ništa drugo, na njih mogu računati na duže staze – zaključio je Jagodić u razgovoru za......
Sta je toSariel je napisao/la:ti si druze solinas cisti subverzivac osjeti se to..![]()
ovo zaplate se ne moze nicim opravdat ako je istinito...znaci nema tih zajebancija drzuga uprava potpisala,ugovorje ugovor...
i ako si iole ozibljan duzan si ispostovat...
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.