FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne vidim nigdje Melunovica, proslavljenog golgetera naseg voljenog kluba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel bilo ono sudjenje u vezi butmira ? znam da je pasic nesto spominjao cetvrtak a sad ne znam koji 
i ti vjerujes svakomeHeraklitMracni je napisao/la:Jel bilo ono sudjenje u vezi butmira ? znam da je pasic nesto spominjao cetvrtak a sad ne znam koji
kakav pasic i suđenje ...
mi dok ovo vrijeme se popravi pocinjemo sa gradnjom a oni neka se sude do jutra
-
farukzidane
- Kontakt:
stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo 
Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
farukzidane
- Kontakt:
nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opustenoAdo76 je napisao/la:Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Ma znam,zezam se ja malofarukzidane je napisao/la:nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opustenoAdo76 je napisao/la:Kada vise?I valjaju li stafarukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
Svi u napad jedan je Hase!!
-
farukzidane
- Kontakt:
Kada vise?I valjaju li sta
[/quote]
nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opusteno[/quote]
Ma znam,zezam se ja malo
[/quote]

nije to lako brate,,,u tome je poenta,,,neradi se vise ko prije,,valjda to vise svi znamo,,,Alispahica dovodimo skoro godinu dana....bitno je da ce biti,,,samo opusteno[/quote]
Ma znam,zezam se ja malo
stoper ce doci i ako Dupovac ostane ??farukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
-
farukzidane
- Kontakt:
Zizou je napisao/la:stoper ce doci i ako Dupovac ostane ??farukzidane je napisao/la:stoper i golman ce jos doci,,,vezano za butmir,,,danas smo dobili rjesenje,,,sve je gotovo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji gospodin
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci ako nam treba godinu da dovedemo igrace moraju biti dobri,sad smo zvali igrace pa ce doci onda sljedece sezone

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi ih možemo dovesti barem za godinu dok drugi u BiH mogu samo da ih sanjaju 
SRETAN BROJ - 1725
http://www.fcsarajevo.ba/bs/galerija/do ... rajevo/317" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Golman bi trebao doci.. ostalo je upitno...
vidim "nalupalo" se neka bruka tema, al cini mi se da fali jedna o nasem jednom i jedinom amidzi..
tu bi mogli pratiti njegove ostale akvizicije, poduhvate, zutu stampu itd. Negdje sam procitao da nam je nas jedini kupio kartu za 250 milja sa virgin galacticos da se malo provoza po svemiru. Vidi se da je covjek avanturista, ali moglo se i pretpostaviti kad se sa nama upustio u posao.
Neka nam amidza dozivi stotu ako Bog da.
vidim "nalupalo" se neka bruka tema, al cini mi se da fali jedna o nasem jednom i jedinom amidzi..
tu bi mogli pratiti njegove ostale akvizicije, poduhvate, zutu stampu itd. Negdje sam procitao da nam je nas jedini kupio kartu za 250 milja sa virgin galacticos da se malo provoza po svemiru. Vidi se da je covjek avanturista, ali moglo se i pretpostaviti kad se sa nama upustio u posao.
Numquam Desistemus!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slazem se,sigurno je to zasluzio,ziv nam bioEx1t je napisao/la:Golman bi trebao doci.. ostalo je upitno...
vidim "nalupalo" se neka bruka tema, al cini mi se da fali jedna o nasem jednom i jedinom amidzi..![]()
tu bi mogli pratiti njegove ostale akvizicije, poduhvate, zutu stampu itd. Negdje sam procitao da nam je nas jedini kupio kartu za 250 milja sa virgin galacticos da se malo provoza po svemiru. Vidi se da je covjek avanturista, ali moglo se i pretpostaviti kad se sa nama upustio u posao.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Covjeku, kojeg Forbes procjenjuje na 1.6 milijardi dolara ...investicija u nas klub dodje kao lijepa avantura i zanimacija. Kada je mogao u Cardiff uloziti za pocetak 67 mil funti i tako ih spasiti bankrota i sudbine Glasgow-a onda mu ulaganje u FCS dodje bas kao dobra .ajebancija. Naravno , gledace da sta i zaradi ali jos je rano za takve price. Za sada on ulaze....
-
pepgvardiola
- Kontakt:
I burazer mu je bilioner