PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Hrasno87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Hrasno87 » 10 jun 2018, 01:11

avenija je napisao/la:
Hrasno87 je napisao/la:Jeste li se ispucali za veceras, da udjem na temu ko covjek, ili da sacekam jos?
Bolje dodji preko dana jer koze nespavaju evo vec 14-15 dana
strasno, hajde da su interesantni pa da se ima i sta procitati i nasmijati, nego rasprava ko dva penzionera koji se svadjaju na tramvajskoj, jedino sto je sara izmislio za njih umno tabanje, ovo ostalo sve od zla oca i jos gore matere ... :plac:
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 10 jun 2018, 01:18

prisonbreak je napisao/la:
tale07 je napisao/la:Jesul se ovi tuzlaci dogovorili ko ce igrati u tuzli a ko u banovicima?
Svakim danom je izvjesninije da ce Smajicevi puleni preseliti u Banovice.
Pa bolje im je i u Banovoicima igrati PL nego da igraju cvajtaru :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2018, 08:15

bihuzur je napisao/la:A K A D E M I J A
:cool: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 08:23

prisonbreak je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Hajd ba sta serete, neka vam dodje ko hoce, sretno i vama i njemu. I to stalno vas dvojica. Imate para vise od nas, ako se mozete gore ugurati u borbu nama je svakako draze da vi uspijete nego oni ostali.
Ne seremo da prostiš. :geek:
Ma i mi ćemo se s vama boriti za opstanak, ne brini :mrgreen: :urnebes:
Al mi smješno kud će igrači Slobode u ovu našu provaliju kako vi Tuzlaci kažete, mi smo se ured ugasili po vama brate. :urnebes:
što jel vam kapiten planira odradit pumpu pa da tušne žesticu?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jun 2018, 09:24

Tale magare naše malo i ostale mutevelije vidi se iz priloženog ko spava ko ne spava. Puno se brinete o drugima imate vi svojih briga metar. Jesu vas izludili fudo od vakufa i Turčin buncate godinu dana, a zadnja 3 mjeseca kolektivno bjesnilo imate. @Bati jel ajdo jedan od vas? :kafa:
Mute mutevelije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jun 2018, 15:54

A K A D E M I J A
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jun 2018, 16:01

Pantelija je napisao/la:A K A D E M I J A
:zviz: :opaopa: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 10 jun 2018, 16:04

Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona maraka :shock: cova je tazak ko brod :clap: eee moje fukare kakvog covjeka otjeraste
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 16:06

Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona maraka :shock: cova je tazak ko brod :clap: eee moje fukare kakvog covjeka otjeraste
Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 10 jun 2018, 16:12

Penaltiky je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona maraka :shock: cova je tazak ko brod :clap: eee moje fukare kakvog covjeka otjeraste
Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.
tjesi te se sad koliko hocete , covjek je potvrdio da je ozbiljan kad je izveo slobodu iz prve lige da bi napravio paklen tim gdje je ispracao zelju i sarajeva na gostovanju sa tricama.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 10 jun 2018, 16:14

Konzerva je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
tjesi te se sad koliko hocete , covjek je potvrdio da je ozbiljan kad je izveo slobodu iz prve lige da bi napravio paklen tim gdje je ispracao zelju i sarajeva na gostovanju sa tricama.
Sloboda je bila beton u njegovoj eri. Da nisu kidisali na oba fronta, jedan bi uzeli.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 10 jun 2018, 16:24

Tuzlu uhvatilo kolektivno ludilo ...

slika
1921'

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 16:25

Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 jun 2018, 16:34

Konzerva je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Malo po malo ti ovde ublehe bacas za ovo, a istina je da je prvu sezonu nakon povratka Slobode pod Azmirom Sloboda obje tekme izgubila od Sarajeva i na Tusnju i na Kosevu, slijedecu sezonu takodje prvu tekmu na Kosevu gubi, ali u proljece pobjedjuje na Tusnju, u medjuvremenu se igrao onaj kup u kojem Sloboda dobija obje tekme, na ligasku pobjedu na Kosevu Sloboda ceka od 1981. godine, a stvara se neki mit kako su oni nas "redovno" pod Azmirom pobjedjivali.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jun 2018, 16:47

Cestitam juniorima fks na osvajanju turnira!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 jun 2018, 17:19

Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 17:21

VolimTz je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
Sari ne bi, Čini je iz Rasovca, meni liči na neku ideju Salke Zildžića kako privuć glasove.

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 10 jun 2018, 17:26

VolimTz je napisao/la:
Sara jedino ako se odvalio sa zemljom, tada je na sve spreman, čak i zastavu Slobode na munaru da postavi :lol:

ali ovo jok, nije papak, mnogo toga je šljeglo u nase nekada lijepe i ciste mahale ... :puke:
1921'

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 10 jun 2018, 17:27

Hrasno87 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Sara jedino ako se odvalio sa zemljom, tada je na sve spreman, čak i zastavu Slobode na munaru da postavi :lol:

ali ovo jok, nije papak, mnogo toga je šljeglo u nase nekada lijepe i ciste mahale ... :puke:
Ma druže kažem ti, politička predizborna igra. Sad čija...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 jun 2018, 17:29

Penaltiky je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Sari ne bi, Čini je iz Rasovca, meni liči na neku ideju Salke Zildžića kako privuć glasove.
Kakve veze ima ako je iz Rasovca ? Čovjek je u forumskoj karijeri imao gore izjave od ovih natpisa. A Sariel je neuračunljiva osoba. Možda čak i tuzlak1987 kad bolje razmislim, lik je sve ovo shvatio preozbiljno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.