strasno, hajde da su interesantni pa da se ima i sta procitati i nasmijati, nego rasprava ko dva penzionera koji se svadjaju na tramvajskoj, jedino sto je sara izmislio za njih umno tabanje, ovo ostalo sve od zla oca i jos gore matere ...avenija je napisao/la:Bolje dodji preko dana jer koze nespavaju evo vec 14-15 danaHrasno87 je napisao/la:Jeste li se ispucali za veceras, da udjem na temu ko covjek, ili da sacekam jos?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
Pa bolje im je i u Banovoicima igrati PL nego da igraju cvajtaruprisonbreak je napisao/la:Svakim danom je izvjesninije da ce Smajicevi puleni preseliti u Banovice.tale07 je napisao/la:Jesul se ovi tuzlaci dogovorili ko ce igrati u tuzli a ko u banovicima?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:A K A D E M I J A
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
što jel vam kapiten planira odradit pumpu pa da tušne žesticu?prisonbreak je napisao/la:Ne seremo da prostiš.tuzlak1987 je napisao/la: Hajd ba sta serete, neka vam dodje ko hoce, sretno i vama i njemu. I to stalno vas dvojica. Imate para vise od nas, ako se mozete gore ugurati u borbu nama je svakako draze da vi uspijete nego oni ostali.![]()
Ma i mi ćemo se s vama boriti za opstanak, ne brini![]()
![]()
Al mi smješno kud će igrači Slobode u ovu našu provaliju kako vi Tuzlaci kažete, mi smo se ured ugasili po vama brate.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tale magare naše malo i ostale mutevelije vidi se iz priloženog ko spava ko ne spava. Puno se brinete o drugima imate vi svojih briga metar. Jesu vas izludili fudo od vakufa i Turčin buncate godinu dana, a zadnja 3 mjeseca kolektivno bjesnilo imate. @Bati jel ajdo jedan od vas?
Mute mutevelije.
Mute mutevelije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A K A D E M I J A
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:A K A D E M I J A
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona maraka
cova je tazak ko brod
eee moje fukare kakvog covjeka otjeraste
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona marakacova je tazak ko brod
tjesi te se sad koliko hocete , covjek je potvrdio da je ozbiljan kad je izveo slobodu iz prve lige da bi napravio paklen tim gdje je ispracao zelju i sarajeva na gostovanju sa tricama.Penaltiky je napisao/la:Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona marakacova je tazak ko brod
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Sloboda je bila beton u njegovoj eri. Da nisu kidisali na oba fronta, jedan bi uzeli.Konzerva je napisao/la:tjesi te se sad koliko hocete , covjek je potvrdio da je ozbiljan kad je izveo slobodu iz prve lige da bi napravio paklen tim gdje je ispracao zelju i sarajeva na gostovanju sa tricama.Penaltiky je napisao/la:Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona marakacova je tazak ko brod
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Tuzlu uhvatilo kolektivno ludilo ...

1921'
Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
- Osttribine
- Kontakt:
Malo po malo ti ovde ublehe bacas za ovo, a istina je da je prvu sezonu nakon povratka Slobode pod Azmirom Sloboda obje tekme izgubila od Sarajeva i na Tusnju i na Kosevu, slijedecu sezonu takodje prvu tekmu na Kosevu gubi, ali u proljece pobjedjuje na Tusnju, u medjuvremenu se igrao onaj kup u kojem Sloboda dobija obje tekme, na ligasku pobjedu na Kosevu Sloboda ceka od 1981. godine, a stvara se neki mit kako su oni nas "redovno" pod Azmirom pobjedjivali.Konzerva je napisao/la:tjesi te se sad koliko hocete , covjek je potvrdio da je ozbiljan kad je izveo slobodu iz prve lige da bi napravio paklen tim gdje je ispracao zelju i sarajeva na gostovanju sa tricama.Penaltiky je napisao/la:Karinu je on moju spreman gradit. Što nije do sad makar parcelu kupio? Laže ko ker. Otišo je sam jer je htio dovest SDA na vlast al nije mu uspjelo i onda napravio šou kad je vidio da će popušit i otišao.Konzerva je napisao/la:Azmir kaze da je spreman bio praviti stadion kojeg Bosna nema, od 50 miliona marakacova je tazak ko brod
Cestitam juniorima fks na osvajanju turnira!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sari ne bi, Čini je iz Rasovca, meni liči na neku ideju Salke Zildžića kako privuć glasove.VolimTz je napisao/la:Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
Sara jedino ako se odvalio sa zemljom, tada je na sve spreman, čak i zastavu Slobode na munaru da postaviVolimTz je napisao/la:Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
ali ovo jok, nije papak, mnogo toga je šljeglo u nase nekada lijepe i ciste mahale ...
1921'
Ma druže kažem ti, politička predizborna igra. Sad čija...Hrasno87 je napisao/la:Sara jedino ako se odvalio sa zemljom, tada je na sve spreman, čak i zastavu Slobode na munaru da postaviVolimTz je napisao/la:Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
ali ovo jok, nije papak, mnogo toga je šljeglo u nase nekada lijepe i ciste mahale ...
Kakve veze ima ako je iz Rasovca ? Čovjek je u forumskoj karijeri imao gore izjave od ovih natpisa. A Sariel je neuračunljiva osoba. Možda čak i tuzlak1987 kad bolje razmislim, lik je sve ovo shvatio preozbiljno.Penaltiky je napisao/la:Sari ne bi, Čini je iz Rasovca, meni liči na neku ideju Salke Zildžića kako privuć glasove.VolimTz je napisao/la:Zašto ne bi napisao Tuzlak ? Meni baš liči na Chinagliu, a može i Sariel.Penaltiky je napisao/la:Ovo Tuzlak piso nije, vrlo vjerovatno neki kelja iz SDA pravi malo predizborne, pa će stat u zaštitu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.