Pa ti zbog toga odlucio pojacati @Maroone na temi, vrlo mudro Vasvija...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:48Samo ti habaj, a Evropu ćemo vidjeti ako prošetamo ulicom Branilaca Sarajeva.Vanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:43Jaa sta se ovih @Maroona pojavilo na temi...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:55
Ne, nego da želi raditi u jačim ligama Evrope. A Al Shabab Al Ahly je u Evropi? Znači, laže.![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne kontam te bgmVanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:50Pa ti zbog toga odlucio pojacati @Maroone na temi, vrlo mudro Vasvija...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:48Samo ti habaj, a Evropu ćemo vidjeti ako prošetamo ulicom Branilaca Sarajeva.![]()
E jbga, na prethodnoj stranici post ispod posta,prvo @Maroon99, pa onda @Maroon Bjelave...Rekoh da i ti nisi poceo praviti duple nalogeMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:52Ne kontam te bgmVanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:50Pa ti zbog toga odlucio pojacati @Maroone na temi, vrlo mudro Vasvija...MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:48
Samo ti habaj, a Evropu ćemo vidjeti ako prošetamo ulicom Branilaca Sarajeva.![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bit ce cenerbordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:22Opet ocekujem bar 7-8 000 protiv sloge . Povratak hz ima još i dijaspore trebala bi biti ok posjeta. Nadat se da ce pronaći ozbiljnog trenera i da krenemo ka pozitivi.
Samo da ozvanice za Ajlu i krece masovan hajc
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bolja je atmosfera sa sjeverom i još 5 hiljada ljudi nego 20 hiljada bez sjevera. Jedva čekam Slogu da sve gori.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A nisam to skontaoVanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:55E jbga, na prethodnoj stranici post ispod posta,prvo @Maroon99, pa onda @Maroon Bjelave...Rekoh da i ti nisi poceo praviti duple naloge![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo i to završitiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:59A nisam to skontaoA bgm ne znam šta ću ni s ovim jednim. Haman da nije dobro za zdravlje imati nijedan nalog, niti bilo kakvu poveznicu sa značenjem tog naloga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma završi vala Morto, vidiš li udarnog naslova na portalu, a ti se Muzafere kupaj. Boli druže, boli.MortemHz je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:00Možemo i to završitiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:59A nisam to skontaoA bgm ne znam šta ću ni s ovim jednim. Haman da nije dobro za zdravlje imati nijedan nalog, niti bilo kakvu poveznicu sa značenjem tog naloga.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dobro jutro, lijep dan danas a bio bi još ljepši da AA dobije ispisnicu pa da krene mobilizacija 
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ja ocekujem do sutra novog trenera... Vremena nema za 7 dana tekma...
BIVŠI trener Dinama Ante Čačić jedan je od četvorice kandidata za klupu FK Sarajeva, piše portal ****. Ovaj niposto 

Ja ocekujem da Ajla dobije nogicu i da se konačno moze otici na utakmicu!
Hoce li taj mustukuk vise?
Hoce li taj mustukuk vise?
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Jos ako bude stranac,njemu trebju dani I dani da pogleda nase utakmice.
Da se upozna sa igrackom kadrom ,treninzima I to Sve to nece naleci do 3,4 kola prvenstva.
Drugo ni jedan ozbiljan trener nece ekipu prihvatiti 7 dana prije prvensva.Ne zna sta ce ga ceka ,kako su odradjene pripreme.
I kad se izabere taj novi trener pola ce ga ovde dizati u nebesa, pola biti razocarano.Sve je razjedinjeno,isfustrirano,pod nekim stresom, pritiskom, nema tog ko bi nam ugodio.
Ne znam nek mi je Bog na pomoci ko god bude.
Ne ocekujem nesto navijaca i pored povratka HZ .
Raja razocarana moglo se vise ,moralo se,ali sad je kasno.
Da se upozna sa igrackom kadrom ,treninzima I to Sve to nece naleci do 3,4 kola prvenstva.
Drugo ni jedan ozbiljan trener nece ekipu prihvatiti 7 dana prije prvensva.Ne zna sta ce ga ceka ,kako su odradjene pripreme.
I kad se izabere taj novi trener pola ce ga ovde dizati u nebesa, pola biti razocarano.Sve je razjedinjeno,isfustrirano,pod nekim stresom, pritiskom, nema tog ko bi nam ugodio.
Ne znam nek mi je Bog na pomoci ko god bude.
Ne ocekujem nesto navijaca i pored povratka HZ .
Raja razocarana moglo se vise ,moralo se,ali sad je kasno.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2023, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Bukvalno zadnja sansa da Mirvah pokaze da ima neke iskrene namjere a da nije najobicniji hostapler. Bude li neki fosil tipa Hadzibegica ili Cacica, nek on lagano kupi svoje milione i nek se tjera u tri lijepe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ajla manje vishe , nije bitna , neka se umiri i radi u ilegali
Treba nam trener sa autoritetom , Dala prodat kako znamo i umijemo , i lagano krenut kako bude bude …
Treba nam trener sa autoritetom , Dala prodat kako znamo i umijemo , i lagano krenut kako bude bude …
Hvala ti na odgovoru. LPFerrante071 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:21Majka se djevojački prezivala Ferrante, ali što se tiče Colnago Ferrante nije nam u srodstvueccehomo je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:39
Aferim ti za napisanoFerrante071 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 08:14Ljudi...
U subotu igra Sarajevo treba doći i dati podršku!
Pun mi je više klinac nekih raspada sistema teorija zavjere, tjeranja, mahalanja...
Samo kod nas ide priča od euforije do raspada sistema, dok svi drugi imaju probleme samo su kod nas problemi kataklizme.
Čitam forum i povraća mi se od sukoba između Pitara!
Dosta što nas raznorazni mediji željni senzacionalizma blate trebamo se mi međusobno svađati.
Problema ima i uvijek ih je bilo ali podrška ne smije izostati, to se vidjelo u četvrtak... Ne može tijelo bez duše!![]()
Nego, ne zamjeri, da te upitam za tvoj nik, šta znači? Nekada davno je bio jedan igrač splitskog Hajduka koji se zvao Ferante Kolnago. Ima li ovaj tvoj nik veze sa navedenim igračem. Samo me onako interesuje
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, HordasFks, Hrasno15, KarlMarx, kupus army, Napapijri, napoleon72, Proximic, samoSA, vedinjo98, zagorski i 92 gosta.