" onclick="window.open(this.href);return false;

za tvoje smo londoncii parizani u jednom..bjele carapice,.prst u uho i poceraj... malo gange malo bacanje kamena s ramena[/quote]
poceraj ga u bijelim carapicamaa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
za tvoje smo londoncii parizani u jednom..bjele carapice,.prst u uho i poceraj... malo gange malo bacanje kamena s ramena[/quote]BeSha1992 je napisao/la:pa kad ste uvijek kulturna raja bili
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije ni moderatoru mrsko voditi ove dubokoumne i argumentovane rasprave, tako da svako ko želi pročitati nešto korisno ili učestvovati u normalnim diskusijama ostaje uskraćen za isto.Mancini je napisao/la:Vrijeme je da neko od moderatora izbriše ove gluposti.
poćeeeeeeeeerajzrinja05 je napisao/la:Krmak,krmak:D:D:D:D joge je meni kralj ,yebo ga cep!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
krmak, ti zastopa ovu temu. Dokle su dosli radovi na stadionu?krmak je napisao/la:poćeeeeeeeeerajzrinja05 je napisao/la:Krmak,krmak:D:D:D:D joge je meni kralj ,yebo ga cep!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
izvlačenje je tek krajem 7. mjeseca ako sam dobrotarikhordas je napisao/la:Kada ce se znati raspored Premier Lige BiH za sezonu 2014/15 ?
ima i Zvijezda Gradacac i oni bi mogli nogu dobiti noguAsharaK je napisao/la:Hmmm, tipujem na ispadanje Radnika iz Bjeljine i Drina bi se mogla vratiti nazad...
Ma nije kod njih loša situacija kao što se priča. Od jačih otišo samo onaj sušić, al iskreno gledo sam, on nešto bog zna nije ni pokazao, više ih je mlatio sa lovom. Prije bih reko da će Slavija i Mladost pa tek onda oni...fukarezv je napisao/la:ima i Zvijezda Gradacac i oni bi mogli nogu dobiti noguAsharaK je napisao/la:Hmmm, tipujem na ispadanje Radnika iz Bjeljine i Drina bi se mogla vratiti nazad...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.