za bekica nista. druge su kombinacije
iskreno nije mi ni bio drag eto pitaj moje.. bio sam protiv njegovog dolaska kao i svakogdrugog koji je pobjego u sa klubove.stvar principa...
kao i salke.. ovog salke. slvake.
uceraj mu debelog.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bolje da je ostao kod vas, neko što će nama doći. Velikodušni smo prema vamaSariel1987 je napisao/la:jestel se morali svi uclanit u snsd? ovaj pda??
iskreno nije mi ni bio drag eto pitaj moje.. bio sam protiv njegovog dolaska kao i svakogdrugog koji je pobjego u sa klubove.stvar principa...
uceraj mu debelog.
Nismo bas svi,ostavili smo i nekoliko spavaca u bivsoj SDA,bitku treba voditi u neprijateljskom dvoristuSariel1987 je napisao/la:jestel se morali svi uclanit u snsd? ovaj pda??
uceraj mu debelog.
Nema potrebe.Vec imamo stadion u svom gradu,i kad budemo u Sarajevu placali porez i od tog poreza kad se bude odbijalo za odrzavanje Koseva,zasto nam nebi dopustili.Kad je Zeljo mogao igrati mogli bi i mi.sviunapad1010 je napisao/la:Al cuj da ne kvari sarajlicama![]()
![]()
Pitajte pite da igrate na lavoru kad su ti toliko dragi
Imate ko kaze da nemate.BosanacGorstak je napisao/la:Nema potrebe.Vec imamo stadion u svom gradu,i kad budemo u Sarajevu placali porez i od tog poreza kad se bude odbijalo za odrzavanje Koseva,zasto nam nebi dopustili.Kad je Zeljo mogao igrati mogli bi i mi.sviunapad1010 je napisao/la:Al cuj da ne kvari sarajlicama![]()
![]()
Imamo i tamo.sviunapad1010 je napisao/la:Imate ko kaze da nemate.BosanacGorstak je napisao/la:Nema potrebe.Vec imamo stadion u svom gradu,i kad budemo u Sarajevu placali porez i od tog poreza kad se bude odbijalo za odrzavanje Koseva,zasto nam nebi dopustili.Kad je Zeljo mogao igrati mogli bi i mi.sviunapad1010 je napisao/la:Al cuj da ne kvari sarajlicama![]()
![]()
Ali u S. Hanu
Al na Tušanj nećeteBosanacGorstak je napisao/la: Imamo i tamo.
Al nam malo hocemo jos jedan stadion da koristimo i jos treci cemo da napravimo![]()
A de mi reci ono vece kad vas macak pocasti s cvajom i baci cugu,jel i ovaj Admir Smajic bio?Ucini mi se da su jednog ovakvog na ledjima iznijeli,vjerovatno od uzbudenja jer ce postati trener,mozda ti znas nesto vise?
Obicno špijune regrutuju da dobro vide i čuju. Prijaviću te babuki da nisi za tog posla, ko te izabra?BosanacGorstak je napisao/la: Imamo i tamo.
Al nam malo hocemo jos jedan stadion da koristimo i jos treci cemo da napravimo![]()
A de mi reci ono vece kad vas macak pocasti s cvajom i baci cugu,jel i ovaj Admir Smajic bio?Ucini mi se da su jednog ovakvog na ledjima iznijeli,vjerovatno od uzbudenja jer ce postati trener,mozda ti znas nesto vise?
Taj je dnz the babo njihov maći.cadillac je napisao/la:Vidim azu zovu babuka, na nekog me to podsjeća![]()
Sad mi je jasnije.Ovo mu je definitivno posljednji stadij propadanja.Pred kraj zivota se odao kocki,drogi,alkoholu i Slobodi.Penaltiky je napisao/la:Al na Tušanj nećeteBosanacGorstak je napisao/la: Imamo i tamo.
A de mi reci ono vece kad vas macak pocasti s cvajom i baci cugu,jel i ovaj Admir Smajic bio?Ucini mi se da su jednog ovakvog na ledjima iznijeli,vjerovatno od uzbudenja jer ce postati trener,mozda ti znas nesto vise?, usput čobane, lik je igro za Partizan i reprezentaciju Jugoslavije, moš mislit jes ga imenovanje u Slobodu vinulo u nebesa.
Pa vi Amara Osima priželjkujeteBosanacGorstak je napisao/la:Sad mi je jasnije.Ovo mu je definitivno posljednji stadij propadanja.Pred kraj zivota se odao kocki,drogi,alkoholu i Slobodi.Penaltiky je napisao/la:Al na Tušanj nećeteBosanacGorstak je napisao/la: Imamo i tamo.
A de mi reci ono vece kad vas macak pocasti s cvajom i baci cugu,jel i ovaj Admir Smajic bio?Ucini mi se da su jednog ovakvog na ledjima iznijeli,vjerovatno od uzbudenja jer ce postati trener,mozda ti znas nesto vise?, usput čobane, lik je igro za Partizan i reprezentaciju Jugoslavije, moš mislit jes ga imenovanje u Slobodu vinulo u nebesa.
Sta se covjeku desi u zivotu,i koliko lose moras donositi odluke da pred kraj zivota kad podvlacis liniju o svemu skontas da si spao na ovo..strasno..vise mi nije ni smijesno
Jel i taj ćoro ćoravi ko gorstak špijaSariel1987 je napisao/la:gorstak
samo da znas reci ce meni njegov ahbab partijski sve.. sutra kad se zapijemo sve mi kaze...
nije druze bogami.ebeni su ovo igraci...sviunapad1010 je napisao/la:Jel i taj ćoro ćoravi ko gorstak špijaSariel1987 je napisao/la:gorstak
samo da znas reci ce meni njegov ahbab partijski sve.. sutra kad se zapijemo sve mi kaze...
Treba mu tutnut žuti karton, opomena pred crveni.sviunapad1010 je napisao/la:Muhamede slabo Beli u pravu si, ne benda raju sa svete teme. Pisemo minus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.