FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
wwin je vankonkurencije,kakorekosae pouno viseod ovog,,,,? il je i to lfina,posto nema javne informacije?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ipak na pripreme u Antaliju i jeko ovaj Zilkić što nas od danas pojačava, zna li neko?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Otkud Antalija, zar niste pljuvali ovdje sto se ide u Ulcinj, sto su lagali da je Antalija uopste bila u opticaju i sl.? Sta sad?
Nad tobom sunce najljepše sja
Dobar potez koji se mora pozdravit. Makar će imati dobre uslove za rad s loptom.
pljuvalo se za ulcinj jel ko je god vidio kako je u ulcinju i kakivi su uslovi da je to katastrofa, cim je predsjednik otisao tamo i vidio gdje će fudbaleri boravit i kakave islove imat momentalno su se odlucili za antaliju.
Znaci otpada prijateljska s Pazarom ?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ziljkica cemo da vidimo, nadajmo se da je Vlado ubo. Posto realno ko je od nas cuo za njega, treba ga pustiti da odigra 5-10 utakmica pa suditi kao i o Tandiru.
Sve to stoji samo sto se islo predaleko i pisalo kako Antalija nikad nije bila ni u opticaju, kako samo lazu da zamazu oci navijacima i sl. Jel sad jasno na sta se misli kad nas nekoliko napise da se ovdje samo siri prevelika negativa?xeksor je napisao/la:pljuvalo se za ulcinj jel ko je god vidio kako je u ulcinju i kakivi su uslovi da je to katastrofa, cim je predsjednik otisao tamo i vidio gdje će fudbaleri boravit i kakave islove imat momentalno su se odlucili za antaliju.
Ja sam i dalje misljenja da je lokacija manje bitna, jedino sto cemo imati jace provjere u Antaliji. Antalija ima vrhunske terene ali sta ti znaci kad dodjes ovdje i po livadama igras.
druze prije par dana kad je objavljen ulcinj pisalo se da ULCINJ nije bila opcija već Antalija i istra i ljudi su se smijali, Ulcinj je samo jedno mjesto na jadranu koji zeli iskoristiti lijepo vrijeme, istra a pogotovo antalija pruza pored +20, odlicne smjestaje, teretane, terene sa reflektorima i sve sto treba jednom sportskom koelktivu za prišreme, a pogotovo odlicne utakmice za provjeru.
Polako pinoglavi sacekaj dan dva pa ce naci druge stvari da pljuju! Sad umjesto da pojedu sva g.ovna koja su izasrali u vezi Antalije (kako nije ni bila u opticaju, i kako su to price za malu djecu) oni ko misevi mekinjasi! Ali za par dana eto ih opet na svom pljuvackom nivou no sikiriki 

Sloboda Tuzla
Ti care moj opet po drugom udario. A nema veze nisam ni ocekivao da napises, jeste bezveze se od muhe slona pravi samo da bi se moglo jace pljuvati. Jedno je ismijavati Ulcinj kao destinaciju a drugo je pisati kako su od pocetka imali samo Ulcinj u vidu a Antaliju samo izmislili kako bi zamazali oci navijacima. Toliko od mene necu 10x ponavljati.
Solinas ovo je primjer one negative koju sam spominjao prije par stranica pa se ti nadovezao. Valjda je sada jasnije.
@fukaratz lijepe vijesti je jos sladje docekati kad ima onih koji se raduju losim vijestima
I jest najgore sto ovo nije prva stvar da su debelo pogrijesili kod pljuvanja, ali nema veze sutra ce se nova prica izmisliti da bi se pljuvalo.
Solinas ovo je primjer one negative koju sam spominjao prije par stranica pa se ti nadovezao. Valjda je sada jasnije.
@fukaratz lijepe vijesti je jos sladje docekati kad ima onih koji se raduju losim vijestima

pošto ovu individuo neću komentarista pinoglavi druze grijesisi, svo vrijeem je upravni odbor i vlado govorio da se treći dio priprema obaviti ili istra ili Antalija, kad se pojavio ulcinj i navodno odabaro onda je krenulo pljuvanje, a da je neko otisao dole da vidi hotele kakavi su i stadion na kojem bi se prišreme odvijale isto bi komentarisao. jos jednom pohvala za odabir nove destinacije i nadam se da če pojačanje biti dobro i da se dokaze
Ma cuj po meni je glupost ko god je napisao da Antalija je izmišljena bila jer prošle godine cijena Antalije i kopra gdje su trebali ić se razlikovala u 15 000 km. Zato kazem još jednom ja sam prvi pljuvao ulcinj jer tamo se ni klub iz ulcinja nepriprema:), a ja nikad nisam komentarisao da je Antalija izmišljena niti sam pisao i pravdao nečiji komentar da je Izmišljena jel to je glupo.
Od pocetka su tri destinacije bile.pinoglavi je napisao/la:Ti care moj opet po drugom udario. A nema veze nisam ni ocekivao da napises, jeste bezveze se od muhe slona pravi samo da bi se moglo jace pljuvati. Jedno je ismijavati Ulcinj kao destinaciju a drugo je pisati kako su od pocetka imali samo Ulcinj u vidu a Antaliju samo izmislili kako bi zamazali oci navijacima. Toliko od mene necu 10x ponavljati.
@fukaratz lijepe vijesti je jos sladje docekati kad ima onih koji se raduju losim vijestimaI jest najgore sto ovo nije prva stvar da su debelo pogrijesili kod pljuvanja, ali nema veze sutra ce se nova prica izmisliti da bi se pljuvalo.
Spekulisalo se Ulcinjem najvise i momci su to popljuvali jer su uslovi nula.
Nisam primjetio da neko pise da lazu za Antaliju vec se pljuvao prvobitni izbor. ..
Bilo bi lijepo da se ne svadjamo i ne napadamo i ne izvrcemo sta je ko reko i pisao.
Ako pak ima post gdje neko reko da lazu za Antaliju,postavite. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evo na prvu tebi za dusu solinas jer se pravis da ne kontas sta pisemTuzlak04 je napisao/la:. . .kakve bolan opcije, naivan si ko kuurac. . .SARS je napisao/la:Ne seri ni ti vise...Nemoj da svaku vijest ovdje iskrivljujes...Nije da nekoga branim al covjek od samog pocetka govori da imaju dvije opcije i da jos nije odluceno 100% gdje ce se ici i prema tome nemoj da seres vise jer vazda ti nesto pametujes i ovdje siris negativuTuzlak04 je napisao/la:.. najavi Senčo mnogo toga prije mjesec-dva (putovanje u Antaliju) . . . al kuurac, valja podmiriti razliku iz vlastitog džepa. . .
E moj sars, da znas koliko ne znas, kakve dvije opcije
Da ne misli @tuzlak da njega sta maksuz prozivam, on je samo jedan u nizu i bezveze mi je samo jednog prozivsti kad ima more istomisljenika sto izmisljaju scenarije kako bi se jace pljuvalo
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 jan 2017, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
u vladinom interviju sa drugog ili treveg treninga se pojavila informacija da je došla i treća ponuda iz Ulcinja, da bi na zadnjem treningu ili cak na onom interviju iz teretane, izjavio da je odabran ulcinj zbog cijene, koja je vjerovatno dosta niza od ove dvije destinacije, ja licno nisam procitao da je ko napisao da je Antalija iznmišljena al mozda sam preskocio a ako je ko izjavio glupo je zaista.
Nikad ovdje nece biti neke pozitive na duzi vremenski period.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Solinas nemoj i ti sad zayebavati. Znas dobro ko je pisao, sta su pisali, i koliko su negative iznosili oko odustajanja od Antalije! I evo sad ispade da idemo u tu istu Antaliju (mene iskreno boli qurac gdje cemo se spremati bitno je da spremni udjemo u proljetni dio) i padose im sve teorije u vodu! Nazalost morali smo njihovo trolanje teme trpiti danima 

Sloboda Tuzla
Ni ne treba pozitiva ako je nema, ali cemu izmisljanje jos vece negative, to je moja poentasamirr je napisao/la:Nikad ovdje nece biti neke pozitive na duzi vremenski period.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.