FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 19:25

Sabinho je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ako ce se igrati 4-2-3-1 onda je Ibro najidealnija moguca opcija za nas da igra iza Leonidisa. Sa strane Sevkica i Dulja a iza Cimi i Milos ili Samir. :tokralju: :tokralju:
Alispahic ? :)
A jbt zivot ja i zaboravio covjeka :urnebes: :urnebes: :urnebes: Aj jesmo beton sviju mi :clap: :clap: :clap: Pa ostali bi recenice spominjali sa Alispahicem ali mi smo toliko beton da ja kao navijaca najveceg naseg tima imam to pravo da zaboravim uvrstiti jedno takvo ime. :salut: :rol:
Hajde probaj sastaviti prvih 11, obecavam da ces se napatiti. :)
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2015, 19:28

Ibricic je majstor za ovu ligu i naravno da je dobrodosao :tokralju:

Nece ni nas vezni red dovjeka ostajati,to sto je Radovac sad produzio ugovor neznaci da ce ostati i nakon sezone vec da ce uzeti samo veca lova zbog jacine ugovora.Hocu reci na kraju sezone mozemo pustiti 3 igraca npr sumljam da ce se Bilbiji ugovor produzavati,Puricu itd itd to su vec neka mjesta otvorena za koje ces morati traziti zamjenu.I da u tom momentu pocnemo eventualno sklapati ekipu za Evropu i kao poceti traziti neke "super star" igrace.Problem je sto je nakon kraje sezone vrlo kratka pauza do pocetka nekih kvalifikacija za Evropska takmicenja,i nije ni blizu tako duga pauza kao sto je sada.Tako da je bolje sada ako se moze dovesti jedan takav igrac i uigravati ga nego ga dovesti 3 dana pred Evropu i napadati nesto.

Uglavnom moj zakljucak po pitanju kvalitetnih igraca je dobro poznat,uvijek su dobro dosli,oko plata se uopste ne sikiram nek ih 35 dovedu ako ih mogu isplatiti,i ako im je to u okviru onoga cega mogu pokriti.

Nebih ja puno potezao ovu pricu,ovo je jos sve prerano jos uvijek je na nekim upitima,i pitanje je koliko je realno da mi Ibricica dovedemo.Ibricic je jaci realno igrac od Alispahica,ako ovaga "vracamo u zivot" nebih imao nista ni protiv ovoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 19:28

Ja mislim da Ibricic nemoze igrati krilnog napadaca vec striktno ofanzivnog veznog (iza napadaca) jer ko se sjeca njegovih igara u Hajduku zna da je to njegova pozicija i da je sa te pozicije najubitacniji po gol protivnika!!! Kakvih se samo eurogolova nadavao u Hajduku :o :o :o :o

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2015, 19:29

@lampard nemam snage nekoga ostaviti na klupu bgm. :P :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 19:31

Sabinho je napisao/la:@lampard nemam snage nekoga ostaviti na klupu bgm. :P :plac:
Jadan Meho ... :think:
1946

FairBet

Post Postao/la FairBet » 20 jan 2015, 19:34

Dok vi naprdjujete o Ibricicu Sarajevo dobija novog golmana :)

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 20 jan 2015, 19:39

Povodom pomena Ibričićevog imena u kontekstu FK Sarajevo, kontaktirali smo sportskog direktora Bordo ekipe, Abdulaha Ibrakovića, koji nam je rekao sljedeće:

– Danas su agenti našem klubu ponudili Senijada Ibričića. Sigurno je pozitivno da on razmišlja o dolasku u Sarajevo. Jasno je da mi želimo imati dobar tim, ali istovremeno se moramo držati svoje strategije i finansijskih limita. Vjerujemo u trenutni igrački kadar i smatramo da je jako perspektivan i kvalitetan za ostvarenje naših ciljeva. Ipak, treba na kraju dodati da je svima u klubu čast da jedan takav igrač želi doći i igrati za nas. Postali smo prepoznatljivi po mnogo čemu u posljednje vrijeme, sa svima uspostavljamo korektan odnos i imamo jasan projekat koji želimo sprovesti u djelo. Jako je pozitivno što su to ljudi prepoznali.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/maria-luna-94.html]Maria Luna[/url] [url=https://****.com/girl/emmie-murray-aurora-130.html]Emmie Murray Aurora[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/alica-121.html]Alica[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Secret Local Dating [/url]

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 19:40

FairBet je napisao/la:Dok vi naprdjujete o Ibricicu Sarajevo dobija novog golmana :)
Moze nam se. :)
Milan Borjan :thumbup:
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jan 2015, 19:42

Svaka cas ibricicu al ja nisam bas nesto zainteresovan ako ce ko I Vranjes trazit 5x vecu platu od prosjecni igraca..to je tacno da ja nedajem platu al FCS ce je davat ..bolje cimirota produzit jos na cetiri godine pa njemu davat platu ibricica..I ocekujem od akademije u roku od 6 mjeseci izbacit jednog igraca kvaliteta koje ibricic ima trenutno ili bolji.u suprotnom treba preispretita te ljude koji to treniraju

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2015, 19:43

Ma to je jednostavno...
Ja bih igrao sa dvojicom napadača.

-------------Velkoski-----Benko-----------------

----Okić-----------------------------Stojčev-----
----------Radovac-----------Cimirot------------

Zašto ovako?

Benko je prema svim kriterijima bio najbolji napadač HNL-a prije, ja vjerujem da sa 50 % tog Benke on može razvaljivati u našoj ligi. Velkoski, jako inteligentan igrač, veoma koristan je bio u protekloj polusezoni tako da u trenutnom omjeru snaga i u ovoj formaciji treba igrati. Pitanje je jedino da li treba igrati pored ili malo iza Benke.

Okić, najbolji strijelac kluba u polusezoni i definitivno najbolje rješenje za lijevu stranu, brz... Stojčev, dok se Alispahić ne nametne i Duljević stasa u zrelijeg igrača on je najbojle rješenje na toj poziciji, možda neprirodnoj ali dobro je on odgovarao zadatku tu. Radovac i Cimirot, budućnost... "zlatne koke", reprezentativci i šteta bi bilo ne staviti ih u prvih 11, možda ne u svakoj ali u 90% utakmica. Po mom subjektivnom mišljenju najbolji dvojac sredine terena u ligi. Uz mogućnost konstantnog napredovanja, zato što su obojica mladi, zaista su fenomenalni igrači.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 19:58

Luis Ibanez vec odavno nepozeljan na Maksimiru, a dobar lijevi bek i ja bi ga rado vidio na Kosevu!!!

Sta vi mislite?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2015, 19:59

pepgvardiola je napisao/la:Luis Ibanez vec odavno nepozeljan na Maksimiru, a dobar lijevi bek i ja bi ga rado vidio na Kosevu!!!

Sta vi mislite?
Bocin igrac 95%. Izmedju ostalog taj iziskuje debele pare.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 20 jan 2015, 20:07

Samo da prokomentarisem moguci dolazak Ibricica posto vidim da ovdje mnogi su skloni reci kako nam nije potreban sto je po meni vise nego smjesno, Imam poprilicno godina pamtim jako dobro tekme i prije rata kad je to bila druga dimenzija za igre koje se danas gledaju ne kod nas vec i u regionu. Ibricic je igrac kakvi su se prije rata gledali kod nas. To nogu potvrditi nesto stari navijaci koji su na forumu. Smio bi se kladiti da smo imali Ibricica Alispahica da bi i doalazak Misketa bio mnogo laksi kako Misketa tako i svih buducih igraca o kojima smo do juce samo mogl sanjati. Ja na Ibricica gledam ovako nek uz njega stasa jedan akademac mi smo na konju. Taman ne odigrao minuute za nas volio bi ga vidjet u Bordo dresu.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 20:08

Sabinho je napisao/la:
pepgvardiola je napisao/la:Luis Ibanez vec odavno nepozeljan na Maksimiru, a dobar lijevi bek i ja bi ga rado vidio na Kosevu!!!

Sta vi mislite?

Sta "Bocni igrac 95%" ? Jel hoces da kazes da je vise krilni igrac nego bek?

FairBet

Post Postao/la FairBet » 20 jan 2015, 20:09

Ibricic je prekrizen,nudjen je Sarajevu.ali nije igrac zbog kojeg je vrijedno potegnut duboko u novcanik

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jan 2015, 20:09

Ibraka hladno zavrsi ovu pricu oko Ibrcica :thumbup:

Borjana i stopera (Vranjesa) i da ludilo pocne :opaopa: :opaopa:
Ti si opet šampion !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jan 2015, 20:10

Uzmimo predpostavku da ce doci Ibricic..

Zbog cega mi ne bi prodali Okica? Zamjenis igrace, dobijes pare od okica, a hvala okanu al Ibricic je za njega tata..
Mi ako imamo cilj da se plasiramo u Evropu, tj grupna takmicenjaa.. nama su igraci kao ibricic jako potrebni..
Nema vise emocija u ovom poslu, tu se gledaju finansije, ciljevi i uspjesi..
Brate, da mi babo,brat, najblizi igra u Sarsajevu, ako dolazi od njega 10 puta bolji igrac, usto nije presao 30, sta se tu ima pricati..

Zaboravite emocijee... nema vise toga, najjaci i najbolji opstaju..

Kad cujem da nam je nepotreban, a dan prije toga pisu kako nam trebaju igraci vrhunske klase s kojim mozemo napasti evropu ccc

To isto sad, u Arsenalu imas Ox i treba Ronaldo da ti dodje, i da kazes ma joj nije nam potreban..

Pusti te se djecijih igara s FM-a kad su nam miljenici uvijek igrali..

ja sam ZA Ibricica, iz mnostva visee razloga osim kvaliteta na terenu

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 jan 2015, 20:11

pepgvardiola je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sta vi mislite?

nije bolan , hoce da kaze da je od boce juniors vec igrac

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jan 2015, 20:12

pepgvardiola je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sta vi mislite?

Boca juniors, ever heard?! :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2015, 20:13

simon je napisao/la:Ibraka hladno zavrsi ovu pricu oko Ibrcica :thumbup:
Al ono diplomatski. :D :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.