Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 nov 2023, 21:39

Miljacka je napisao/la:
16 nov 2023, 21:25
KONTRASVIH je napisao/la:
16 nov 2023, 16:09
Najbolji fudbaler BiH svih vremena!

slika
Wow
Babo
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 nov 2023, 21:49

Jedino gdje se čovjek može složiti s vama.
Edin Dzeko je najveći fudbaler ikad u Bosni. I to niko ne spori.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 nov 2023, 21:51

16 nov 2023, 21:39
Miljacka je napisao/la:

slika
Wow
Babo
slika
Blago njemu
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 16 nov 2023, 21:59

Anex je napisao/la:
16 nov 2023, 19:37
zeljovolimte je napisao/la:
16 nov 2023, 18:24
@Anex nadam se da cete sestric vise tuci.
Sve ti **** umobolno!!
Probaj ti mater ti u pichku yebem,fino pročitaj šta sam napisao mater ti nepismenu yebem
**** i ja tebi sve sto ima picku u familiji!!

Jado jadni, ubij se covjece kad ti je domet da spominjes mrtve ljude. Po cemu si bolji od onog sto je slike vasih navijaca postavljao?

Ubijte se svi kojima je to jedini nacin.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 16 nov 2023, 22:03

jurisicduska je napisao/la:
16 nov 2023, 21:49
Jedino gdje se čovjek može složiti s vama.
Edin Dzeko je najveći fudbaler ikad u Bosni. I to niko ne spori.
Najbolji*

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 nov 2023, 22:06

Miljacka je napisao/la:
16 nov 2023, 21:51
Miljacka je napisao/la:

Wow
Babo
slika
Blago njemu
Imate i vi Mujakica, bez brige.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 nov 2023, 22:22

Evo arapski trener i u Zelezniku,ugovor sa ministarstvom,profa fizickog isto.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2023, 22:40

mosarajvosa83 je napisao/la:
16 nov 2023, 11:31
avenija je napisao/la:
16 nov 2023, 10:40
holyman je napisao/la:
16 nov 2023, 00:29
slika
Svakog navijaca koji prati Bosnu dovoljno dugo barem od Hibica, Konjica, Bolica ova slika mora da zaboli.

Kakav sunovrat nečeg sto bi trebalo biti sveto, reprezentacije.
Ova slika govori više od hiljadu riječi. Devastacija reprezentacije.

Luksemburg je favorit protiv Bosne, godina 2023.
Sta govori slika de nas prosvlijetli?

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 nov 2023, 22:54

avenija je napisao/la:
16 nov 2023, 22:40
mosarajvosa83 je napisao/la:
16 nov 2023, 11:31
avenija je napisao/la:
16 nov 2023, 10:40

Svakog navijaca koji prati Bosnu dovoljno dugo barem od Hibica, Konjica, Bolica ova slika mora da zaboli.

Kakav sunovrat nečeg sto bi trebalo biti sveto, reprezentacije.
Ova slika govori više od hiljadu riječi. Devastacija reprezentacije.

Luksemburg je favorit protiv Bosne, godina 2023.
Sta govori slika de nas prosvlijetli?

slika
Bice vam ovako sve dok vam je Vicko na celu saveza,ja odavno ni ne upalim tv da gledam tekme,Vicina repka. Igraci tu nisu bitni jer svakako dolaze preko veze

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 16 nov 2023, 22:55

...ali Bosna se nije kvalifikovala... Pa onda za 'rvatsku , malo pomezetimo i tako ...

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 16 nov 2023, 22:56

Miljacka je napisao/la:

slika
Wow
Babo
slika
Taj tvoj babo i kojeg si otjerao nazivajucii ga klocem lize supak Vici i nece nista da progovori o savezu. Ima autoritet i kredita da pokrene sve, ali draze je sjesti i pojesti popiti sa cetniko i Misketom, nek ne puca, g.ovno.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 16 nov 2023, 23:00

Salu na stranu, zbog divljanja na tribini cete samo naskoditi i ovako uzdrmanoj reprezentaciji. Krivce opet tražite na pogresnom mjestu i totalno pogresne stvari radite. Trebaju vas tamo pohapsiti i udariti po dzepu. Zbog divljaka mogu i klubove izbaciti iz evrope, odnosno zabraniti takmičenje. Sve mi se cini da to i rade navijači ciji klubovi nece ove sezone vidjeti Evrope i frustrirani gastarbajteri. Ne igraju Vico i kompanija, njih ne možete bakljom na terenu pogoditi (Indijanci jedni maloumni).

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 16 nov 2023, 23:04

slika
🇵🇸

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 16 nov 2023, 23:12

Maradona10 je napisao/la:
16 nov 2023, 23:00
Salu na stranu, zbog divljanja na tribini cete samo naskoditi i ovako uzdrmanoj reprezentaciji. Krivce opet tražite na pogresnom mjestu i totalno pogresne stvari radite. Trebaju vas tamo pohapsiti i udariti po dzepu. Zbog divljaka mogu i klubove izbaciti iz evrope, odnosno zabraniti takmičenje. Sve mi se cini da to i rade navijači ciji klubovi nece ove sezone vidjeti Evrope i frustrirani gastarbajteri. Ne igraju Vico i kompanija, njih ne možete bakljom na terenu pogoditi (Indijanci jedni maloumni).
Tvoje rezonovanje i zakljucivanje je u skladu s time za koga navijas tako da mi i nije toliko cudno kakve glupe zakljucke donosis, izgleda da kolektivno gluposti pisete. Vico Zeljkovic je cirkus napravio sa terenima, pokusao napraviti cirkus sa odigravanjem prijateljske utakmice sa Rusijom, cirkus napravio sa ovim mjenjanjem selektora kako mu je kur.cu cejf, cirkus napravio od lige gdje se evo 4 sezonu konstantno gura Borac koliko god tebi tesko to bilo priznat, odigrane su najgore kvalifikacije u historiji i mogu tako u nedogled pisati njegove poduhvate, potrajalo bi. Nikad ne igra predsjednik ni kompanija pa ovo nije ni prvi ni posljednji put da se tjera predsjednik saveza ili kluba, trenutno isto to imas u Bugarskoj a za klubove je suvisno i komentarisati.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 16 nov 2023, 23:19

nastrojeni21 je napisao/la:
16 nov 2023, 23:12
Tvoje rezonovanje i zakljucivanje je u skladu s time za koga navijas tako da mi i nije toliko cudno kakve glupe zakljucke donosis, izgleda da kolektivno gluposti pisete. Vico Zeljkovic je cirkus napravio sa terenima, pokusao napraviti cirkus sa odigravanjem prijateljske utakmice sa Rusijom, cirkus napravio sa ovim mjenjanjem selektora kako mu je kur.cu cejf, cirkus napravio od lige gdje se evo 4 sezonu konstantno gura Borac koliko god tebi tesko to bilo priznat, odigrane su najgore kvalifikacije u historiji i mogu tako u nedogled pisati njegove poduhvate, potrajalo bi. Nikad ne igra predsjednik ni kompanija pa ovo nije ni prvi ni posljednji put da se tjera predsjednik saveza ili kluba, trenutno isto to imas u Bugarskoj a za klubove je suvisno i komentarisati.
Opravdanje ovoga večeras je takodje i u skladu sa navijačima kluba za koji ti navijas.**** mi se za Vicom, vise je loseg nego dobrog napravio za moj klub, ali hoćeš li ga otjerati na nacin da ti kazne reprezentaciju i da i ako uspijete otjerati na ovaj nacin dodje neko drugi, koja je poenta ako ce reprezentacija biti suspendovana?!?! Razmišljanje ljudi koji rade to ili podržavaju je totalno maloumno. Kao da gomili narkomana das po koji dinar i kazes to ne valja ajde mjenjajte, ma da mislim da bi i oni drugačije... Vico ovo Vico ono, pa otjerajte ga ali na nacin na koji necete sami sebi nastetiti.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 16 nov 2023, 23:23

Zavrsio bih raspravu jer mi puca ona stvar da se raspravljam oko ovih desavanja. Za mene to jednostavno nije normalno, vise stete nego koristi. Ali ako ste toliko pametni da tako radite onda vam srecno, za bolje i niste. Sportski pozdrav

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 16 nov 2023, 23:24

Torino je napisao/la:
16 nov 2023, 23:04
slika
Nije vam smetao Vico kad ste titulu dobili zbog njegovih odluka vec ste Zelji dzenazu klanjali. Uzivajte u ovom sad.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 nov 2023, 23:34

Zvornicka je napisao/la:
16 nov 2023, 23:24
Torino je napisao/la:
16 nov 2023, 23:04
slika
Nije vam smetao Vico kad ste titulu dobili zbog njegovih odluka vec ste Zelji dzenazu klanjali. Uzivajte u ovom sad.
Ne smeta vam pokrasti Velež za Europu, skandirati “saveze stidi se, sluga si politike” a kasnije od tog istog saveza uzeti pozajmicu da se ne ugasite. Qrac bi mi uzeli titulu tad da Borac nije bio na mjestu koje vodi u kvalifikacije. Nismo vam mi krivi što ste izgubili od Veleža na Grbavici i pali na drugo mjesto i tu i ostali. A slobodno priznaj da bi slavio titulu da ste vi tad bili umjesto nas.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 16 nov 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 16 nov 2023, 23:35

16 nov 2023, 23:19
Opravdanje ovoga večeras je takodje i u skladu sa navijačima kluba za koji ti navijas.**** mi se za Vicom, vise je loseg nego dobrog napravio za moj klub, ali hoćeš li ga otjerati na nacin da ti kazne reprezentaciju i da i ako uspijete otjerati na ovaj nacin dodje neko drugi, koja je poenta ako ce reprezentacija biti suspendovana?!?! Razmišljanje ljudi koji rade to ili podržavaju je totalno maloumno. Kao da gomili narkomana das po koji dinar i kazes to ne valja ajde mjenjajte, ma da mislim da bi i oni drugačije... Vico ovo Vico ono, pa otjerajte ga ali na nacin na koji necete sami sebi nastetiti.
Opravdanje ovoga večeras je takodje i u skladu sa navijačima kluba za koji ti navijas, - Šta je pisao htio reci? :urnebes:

To da je Vico vise loseg nego dobrog napravio za Borac, ni ti sam ne vjerujes u to ali ok, to je vasa standardna prica, pisanje gluposti i branjenje neodbranjivog i tako u krug, nista neocekivano. :twisted:

Sta ce ovo tjeranje na kraju donijeti to cemo vidjeti i vrijeme ce pokazati da li je bilo dobro ili ne, tjeralo se i prije petnestak godina pa su ti ljudi na kraju otisli, savez nam je bio suspendovan ali to je donijelo boljitak nasem fudbalu i reprezentaciji, malo poslije toga smo se plasirali na SP.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 16 nov 2023, 23:45

16 nov 2023, 23:35
16 nov 2023, 23:19

Opravdanje ovoga večeras je takodje i u skladu sa navijačima kluba za koji ti navijas, - Šta je pisao htio reci? :urnebes:

To da je Vico vise loseg nego dobrog napravio za Borac, ni ti sam ne vjerujes u to ali ok, to je vasa standardna prica, pisanje gluposti i branjenje neodbranjivog i tako u krug, nista neocekivano. :twisted:

Sta ce ovo tjeranje na kraju donijeti to cemo vidjeti i vrijeme ce pokazati da li je bilo dobro ili ne, tjeralo se i prije petnestak godina pa su ti ljudi na kraju otisli, savez nam je bio suspendovan ali to je donijelo boljitak nasem fudbalu i reprezentaciji, malo poslije toga smo se plasirali na SP.
"Prije 15ak godina". Zakoni su drugačiji, kazne drastično veće, kamere u i oko stadiona. Za Borac neću komentarisati, pojma ti oko Borca i Banja Luke nemaš. Da nije ušao Vico u klub, ušao bi neko treci i bilo bi vam samo još gore. Kao što sam gore napisao, zavrsavam raspravu do početka lige. Sportski pozdrav

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.