FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
@majestic ah znas sto pricaju da bi magath i od panja napravio solidnog igrača (samo mu nabi kondicije i taktičke pripravnosti) a isto je to mogao i hitzfeld ...
- majestic24
- Kontakt:
Pa olic je pravi primjer za to.thulkazal je napisao/la:@majestic ah znas sto pricaju da bi magath i od panja napravio solidnog igrača (samo mu nabi kondicije i taktičke pripravnosti) a isto je to mogao i hitzfeld ...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bayer ... in_27.html
Nemoj me praviti mahnita kad znam da je otišao bez odštete
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Otisao je u Herthu a ne u Nirnbeg. A tu si svi free transferi a vecina otisla na posudbe.Klare je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bayer ... in_27.html
davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000 
Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Gledam nesto malo statistiku SP i u oci mi upade jedan podatak: igrac sa najvise tacnih dodavanja je Bastian Schweinsteiger. Do sad je imao tacno 200 uspjesnih pasova.
Drugi na toj listi je: pa ko drugi ako ne Philipp Lahm. Imao je 3 dodavanja manje od Schweinija.
Muller dijeli prvo mjesto najboljih asistenata prvenstva. Imao je dvije asistencije.
A ovo sljedece mi je najzanimljivije. Van Bommel je treci na listi igraca koji su pretrpili najvise prekrsaja. Na kapitenu je napravljeno 12 faula. Eto da ne ispane da samo on rusi protivnicke igrace.
Drugi na toj listi je: pa ko drugi ako ne Philipp Lahm. Imao je 3 dodavanja manje od Schweinija.
Muller dijeli prvo mjesto najboljih asistenata prvenstva. Imao je dvije asistencije.
A ovo sljedece mi je najzanimljivije. Van Bommel je treci na listi igraca koji su pretrpili najvise prekrsaja. Na kapitenu je napravljeno 12 faula. Eto da ne ispane da samo on rusi protivnicke igrace.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- moustapha
- Kontakt:
Bayern zainteresovan za nekog talenta iz Marseja, Chris Gadi. 18 mu je godina. Navodno su vec stupili u kontakt sa njim.
#divovi
Ako necete,onda ispada da neargumentovano govorite.geronimo je napisao/la:Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
spusti se malo bolan tek si doso...Klare je napisao/la:Ako necete,onda ispada da neargumentovano govorite.geronimo je napisao/la:Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Sta ako necu.
[/quote
Ako necete,onda ispada da neargumentovano govorite.
[/quote]
spusti se malo bolan tek si doso...
[/quote]
Samo trazim da mi pokazu da je Bayern dobio 500 000 od prodaje Lella
Ako necete,onda ispada da neargumentovano govorite.
spusti se malo bolan tek si doso...
Samo trazim da mi pokazu da je Bayern dobio 500 000 od prodaje Lella
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
pisalo je na sport.de da je bayern zaradio po miliona za njega
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery (27), zvijezda Bayern Münchena, uspješno je podvrgnut operaciji prepona...
Zahvat je obavljen u Münchenu, a da je trajao pola sata i da je prošao bez ikakvih komplikacija izvjestio je medije glasnogovornik bavarskog kluba Markus Hörwick.
Ribery će ostati u bolnici do nedjelje, nakon čega mu slijedi deset dana potpunog mirovanja. Potom će započeti s laganim trčanjem i lakšim treninzima.
Očekuje se da bi se Francuz nakon odmora trebao pojaviti ponovo u Münchenu 15. srpnja kada Bayern započinje s pripremama za sljedeću sezonu.
Povlacim ono sto sam rekao prije nekoliko dana o Contrau, mali je fenomenalan zaista, maicon i Alves se skoro i ne vide na desnoj strani
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
''Ne davaj'' ni za zivu glavu.geronimo je napisao/la:Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pa normalno da je fenomenalan brate. Momak je dobar i u defanzivi i prema naprijed. Treba ga sto prije kupiti, jer mislim da ce se sve vise klubova poceti interesovati za njega.HuX je napisao/la:Povlacim ono sto sam rekao prije nekoliko dana o Contrau, mali je fenomenalan zaista, maicon i Alves se skoro i ne vide na desnoj strani
Dan kada je izasla informacija da bi Lell mogao preci u berlinsku Herthu, renomirani minhenski dnevni list TZ je objavio ovu vijest.Klare je napisao/la:Ako necete,onda ispada da neargumentovano govorite.geronimo je napisao/la:Sta ako necu.Klare je napisao/la:davaj stranicu gdje piše da je Bayern dobio 500 000![]()
Kada je sluzbeno potvrdjen ovaj transfer(čić), isti list prenosi da je presao ablösefrei.Lell vom FC Bayern zu Hertha BSC
Die tz erfuhr: Lell soll schon am Mittwoch in Berlin landen und einen Medizincheck absolvieren. Im Anschluss soll es letzte Verhandlungen in der Geschäftsstelle geben. Weil Lell noch einen Vertrag bis 2011 bei Bayern hat, soll er etwa 500 000 Euro Ablöse kosten. Der gebürtige Münchner soll einen Vertrag bis 2013 erhalten, der sich nach dieser Saison aber nur verlängert, wenn Hertha aufsteigt.
Bayern-ova oficijelna stranica prenosi sljedece:
Da zakljucimo: Tebi, meni i ostalima nit` u dzep niti iz dzepa. Bezveze dizes tenzije oko necega gdje ja i ti necemo nikad saznati sta je prava istina. A jakog mi igraca, pa da me cudi i da je otisao besplatno.Über die Ablösemodalitäten vereinbarten beide Seiten Stillschweigen
Vom Jäger zum Gejagten
U pravu si Gero,a vidiš da sam ja cijelo vrijeme bio u pravu,zamrla atmosfera na ovom forumu,sve je zafrkancija bila

Coentrao je tip igraca kao i Evra.Dakle prisilno pomeren nazad jer je karijeru poceo kao krilo sto mu daje odlicnu tehniku i veoma dobru igru prema napred.Odbranu je tek poceo igrati prosle godine tako da jos nije usavrseo sve detalje ali kada to usavrsi bice jedan od najboljih levih bekova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- moustapha
- Kontakt:
To i jeste najbolja stvar kod njega. Mlad je i ocekuje se da napravi ogroman napredak u karijeri. Kao sto kazes, tehniku vec ima, a odbrambeni zadaci ce se popraviti sticanjem iskustva u jakim utakmicama.Devil je napisao/la:Coentrao je tip igraca kao i Evra.Dakle prisilno pomeren nazad jer je karijeru poceo kao krilo sto mu daje odlicnu tehniku i veoma dobru igru prema napred.Odbranu je tek poceo igrati prosle godine tako da jos nije usavrseo sve detalje ali kada to usavrsi bice jedan od najboljih levih bekova.
Sigurno ga je u ovom trenutku tesko dovesti, ali sam isto siguran da ce napraviti odlican posao klub koji ga uspije dovesti ovog ljeta, jer cijena ce mu sigurno rasti.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.