AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sve ok al nama treba zamjena za Benasera jer svi oni u nekoj varijanti mogu igrati pored njega al kad on nije tu nema ko iznijeti loptu
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zamjena za Thea, zamjena za Ismaela, RW, napadač koji može zabiti 20+ golova i ovaj Milan bi bio fenomenalan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Realno govoreći treba nama svašta nešto, makar 3-4 igrača, neki za prvu postavu a neki kao zamjene za prvotimce. Doduše imamo u rosteru makar 4-5 igrača koji trebaju otići jer nemaju šta tražiti ovdje. Koliko će teško biti dovesti pojačanja vjerujem da će isto tako teško biti riješiti tih igrača.
Sad ovako kako je ja bih bio zadovoljan sa top 4, ako čvaknemo Superkup još bolje. Za Coppa Italiju mi je manje više svejedno, dok ovu nokaut fazu u Ligi prvaka smatram šlagom na tortu i moram se nekako natjerati da uživam u dvomeču protiv Spursa bez obzira na rezultat
Sad ovako kako je ja bih bio zadovoljan sa top 4, ako čvaknemo Superkup još bolje. Za Coppa Italiju mi je manje više svejedno, dok ovu nokaut fazu u Ligi prvaka smatram šlagom na tortu i moram se nekako natjerati da uživam u dvomeču protiv Spursa bez obzira na rezultat
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napoli je zijanio:D
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nagurat ce na 9M kako je krenuloAC Milan have put forward their latest bid to Rafael Leao in the hope of getting him to renew his deal, and it involves some sizeable bonuses.
Gianluca Di Marzio (via ACMilan.pl) gave the latest update on the situation related to Leao’s renewal, after the winger put in yet another impressive performance in the first game of 2023 yesterday, scoring the opening goal in the 2-1 win over Salernitana.
The Rossoneri have offered Leao €6.5m net per season in fixed salary plus €1.2m in potential bonuses. The club believe the player will extend his contract, so there is confidence that a positive outcome will be reached.
In terms of the other ongoing negotiations, Milan also think that Oliver Giroud and Ismael Bennacer will agree to extend too, while Sergio Rico has said yes to the idea of a loan move but PSG are waiting for developments on Keylor Navas. If he were to leave, the Spaniard could stay as the new deputy to Donnarumma.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije bitno kolika će mu plata biti, Leaova vrijednost je preko 100M. Takav igrač, koštalo koliko koštalo, ne smije napustiti klub za siću, a pogotovo ne kao bosman. Milanov mercato je već više godina parodija zbog propuštenih 200M+ na Dollarboyu, Kessie, Romagnoli, Šabanoglu. Zbog toga neka mu nude i 10M ako treba, pogotovo jer je Leao jedini (?) fudbaler koji ima ogroman dug bivšem poslodavcu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da Maldini traži još jednog golmana a vječiti problem desnog krila ne dolazi u obzir
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa normalno da trazi, kad ce da lete Tata i Mirante...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Šteta da Salernitance nismo napunili do vrha, neozbiljno se bilo pred golom a vrlo lako da na kraju gol razlika može i konačnog osvajača scudetta presuditi.
Što se Leaoa tiče, ima 9-10 mjeseci već govorim da će ovo otići minut do 12 jer je sve podsjećalo na situaciju sa Hakanom/Gigiem/Franckom. Čovjek je jedan od najboljih lijevih krila današnjice ali je nerealno očekivati da te klub koji te ustvari stavio na nogometnu mapu poveća platu sa 1.5 na recimo 10+ milki. A gdje je tek onaj dug sa Sportingom. Valja malo respekta moj Rafa.
Što se Leaoa tiče, ima 9-10 mjeseci već govorim da će ovo otići minut do 12 jer je sve podsjećalo na situaciju sa Hakanom/Gigiem/Franckom. Čovjek je jedan od najboljih lijevih krila današnjice ali je nerealno očekivati da te klub koji te ustvari stavio na nogometnu mapu poveća platu sa 1.5 na recimo 10+ milki. A gdje je tek onaj dug sa Sportingom. Valja malo respekta moj Rafa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Milan have never been so confident about the renewal of Leao after receiving very encouraging signs from the player. Their offer is €6.5M+€1.2M add-ons per year
Leao's father is in Milan. He will attend the Roma game, he will also be joined Leao’s lawyer. Starting next week, every day can be good for the decisive meeting. Milan want to define his contract extension as soon as possible, as well as for Bennacer and Giroud
Kako bi bilo dobro da sad unovce na Benu i dovedu brazilca i jos 2-3 djece iz malo boljih pogona. Ali jok, ovaj ce produziti i eventualno se vratiti na 20-30m sto mu je i realna cijena.
Zao mi je samo Vranksa koji i vise nego dobro iskoristava ovaj kusur minuta koje dobija.
Zao mi je samo Vranksa koji i vise nego dobro iskoristava ovaj kusur minuta koje dobija.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Druže jel se šališ, Benaser je jedan od najbitnijih kotačića u timu (ako ne i najbitniji ove sezone). Igrač koji pravi razliku na sredini terena i bez kojeg stvari ne funkcionišu na terenu jer su svi ostali veznjaci drugačijeg profila.
Nije poenta prodavati prvotimce koji su dobri, poenta je nadodati im druge igrače na ostale pozicije koji su dostojni prve postave.
Nije poenta prodavati prvotimce koji su dobri, poenta je nadodati im druge igrače na ostale pozicije koji su dostojni prve postave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kakvo je stanje igrača u vašoj momčadi, ima li netko nedostupan za LP? 
Kako je počelo, ne bi me čudilo da tad omladinci zaigraju.
Kako je počelo, ne bi me čudilo da tad omladinci zaigraju.
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Bennacer, hajde Leao sad još ti 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ostala klauza od 50m, to će prosječan tim iz EPL-a lagano keširati bez po muke.
Ali hajde makar je garancija da neće otići za dž i da ćeš zaraditi na njemu 30-ak miliona.
Ali hajde makar je garancija da neće otići za dž i da ćeš zaraditi na njemu 30-ak miliona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Najbitniji u prodavanju lopti i trcanjem u prostor u kojem ne treba bit. Ne treba zaboravit i da su najgori nizovi rezultata prosle sezone bili za vrijeme Bena-Sandro i Bena-Krunic/Bakajoko tandema. Da ne pricam o njegovim izdanjima u UCLu gdje nestane u bukv svakoj tekmi.rope11 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:06Druže jel se šališ, Benaser je jedan od najbitnijih kotačića u timu (ako ne i najbitniji ove sezone). Igrač koji pravi razliku na sredini terena i bez kojeg stvari ne funkcionišu na terenu jer su svi ostali veznjaci drugačijeg profila.
U Austriji ga pojele megazvijezde poput Kameria i Seiwalda. U Londonu jos gori, a prosle sezone je bukv u svakoj UCL tekmi bio slab. Iznadprosjecan igrac koji nije za najveci nivo i koji ne vrijedi 50 komada. Nismo City i Real, takve prilike moras iskoristit.
Jedini "bitni kotacici" u ovoj ekipi su lijeva strana, sandro i majk. Ostalo nit smrdi, nit mirise. Zirokopter isto donekle.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ni meni nije jasno zasto je ostala ta klauzula od 50m? Al hajde de, neka je produzio. Jos Rafu svezati pa se baciti na pravi posao...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma da li je ostala ili ne nije ni bitno, realno 50mil i to odjednom je za Benasera dobra cifra, a mozda su to samo nagadjanja medija, kako god pozitivna stvar je da se ponakelo sa mrtve tacke sa ugovorima ovim bitnijim igracima. Sad Rafu rijesiti i onda treba napokon zaganjati desno krilo i napadaca
Navodno ta klauzula važi samo za inostrane klubove i to u prvom dijelu ljetnog mercata,sto je svakako bolje već da ti neko ponudi zadnji dan pa nemaš kad naći zamjenu
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.