Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
aj nek neko baci link?
Cvikeras nam je doso glave >>>>>
Postoji opcija, o tome smo vec davno pisali, da reklame iskljucite automatski, tako sto samo skinete jedan dodatak (npr. za chrome) i rijesite se tih "Belaja"...Neutral je napisao/la:http://atdhe.so/watch.php?id=641230
Isključite ove 100 reklame i ja sam ih isključivao.
Ps. Ja sam razocaran nakon 2-3 noci sto sam proveo do pola 6 a nije ulazio u igru, tacnije, da me ne bi odmah neko citirao, ulazio je ,al isto ko da nije jer se nije imalo sta vidjeti...tako da veceras ocekujem isto, pa cu povremeno "bacit" oko na stream. Pozz svima :ugeek:
Kindže, kindže...
Mozemo mi pricat sta god hocemo ali realno sad su Kump i redzi daleko ispred Mirze.Pa pogledajte Redzija covjek igra najbolju kosarku u zvotu Hump solidan od kad je u rotaciji tako da nije ni realno ocekivat Mirzu u igri.
Odoh ja spavati. Evans većć 4 poena, 2 sa slobodno i jedno iz igre. Čovjek je u velikom nizu tako da teško Mirza može dobiti priliku uzimajući u obzir da Kris ulazi prije njega.
Ako i bude igrao maksimalno 5 minuta i to je to, zavisno od rezultata.
Ako i bude igrao maksimalno 5 minuta i to je to, zavisno od rezultata.
Reginald zasluzuje , ne samo da igra, nego i da bude starter , da samo skace dovoljno je , ali poceo je i da poentira sto je jos veliki plus za njega .. Ali , Mirza je sigurno bolji od Humphriesa , to mi smeta , ali jbg , bit ce bolje , jer gore tesko da moze .
Sretno Mirza !
Sretno Mirza !
ma nista evans se dobro nadoziro neceg..podhitno doping kontrola 
Kad ovaj kreten Blache udje niko nemoze lopte dobiti
Ekrem Jevric Jevra
Jel jos kome drago sto gube, imal iko da je zavolio Netse 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Evo sad Kardashian radi ono sto je Mirza kad je bio u rotaciji trci po parketu ko muha bez glave tu je a kao da nije bas nikakve uloge nema !!!Blache puca ,Brooks puca
ko ce ih zavolit Bogte..ne voli ih ni trener njihovdziza_23 je napisao/la:Jel jos kome drago sto gube, imal iko da je zavolio Netse
Zavolio sam ih tako sto, jedinu pozitivnu stvar u svemu ovome vidim ovih -17...dziza_23 je napisao/la:Jel jos kome drago sto gube, imal iko da je zavolio Netse
Sve ove utakmice, sa imalo ozbiljnijim timovima pokazuju sta Netsi mogu, koliko su sposobni, ustvari. Nisu dzaba najpozeljnija ekipa u plej of-u...
Izdržati, to je temelj vrline!
- el-fighter
- Kontakt:
Ja mislim da ce ovdje biti svrsavanja kad ih neko razbije u POdziza_23 je napisao/la:Jel jos kome drago sto gube, imal iko da je zavolio Netse
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jesu rijetko gadljiva ekipa, mora se priznat, narocito druga postava 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
čitav tim je za plakati
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pogresan je tim Mirza odabrao to se mora reci,nisu Netsi nisu nikad bili za evropljanina.Neka vazno je da on uci odbranu od najbolji trenera a na ljeto se trejdat,a bilo gdje drugo ce imati bar 10 min po utakmici.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma ne mogu ovi redzini skokovi na dobro izac,mora se povrijedit on ili hump,zivi bili pa vidjeli 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tacno tako ko moze navijati za ov smece od tima,fuj gade mi se svaki put kad ukljucim stream,Lopez mi je najodvratniji

ajd bar je Sengeliju bacio na klupu da ima Mirza s kim razgovarati
malo sam pregledao Brooklyn Nets - The Association i kad vidim Avery Johnsona i ovog idiota sad nebo i zemlja razlika u svim segmentima,ov<aj cvikeras dobio ekipu koja se uspjela kao malo uigrati i sad ispade trener na racun A.Johnsona...

ajd bar je Sengeliju bacio na klupu da ima Mirza s kim razgovarati
malo sam pregledao Brooklyn Nets - The Association i kad vidim Avery Johnsona i ovog idiota sad nebo i zemlja razlika u svim segmentima,ov<aj cvikeras dobio ekipu koja se uspjela kao malo uigrati i sad ispade trener na racun A.Johnsona...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.