Kad je pun stadion onda vjerojatno da, ali ja sam bio vise puta i nikad me nisu zezali, a sjedio sam cak i na zapadu, samo sto u tim slucajevima kad sam bio nije bio pun stadion.dinoo je napisao/la:Pozdrav,
jel se 100% gleda red,sjedište i to? ili sjeda ko gdje stigne samo da je na toj tribini?
hvala..
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
Nego nek Pjaca utrpa dva,pa gjde god mi sjedili,haha,sala mala. I hvala za odgovor;)
Nego nek Pjaca utrpa dva,pa gjde god mi sjedili,haha,sala mala. I hvala za odgovor;)
Samo na istoku su gledali kad su Boysi bili na istoku.Sad vjerojatno nece gledat.
S istoka je bolji pogled nego sa zapada, a sto si na visem redu to je bolje, barem menidinoo je napisao/la:Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
A Pjaca nek sam sebi noge polomi
Pu,pu,pu...neće on sebi noge lomit, nije budala...a morate nam vratit 23 miliona ako ga neki modri polomeSignore je napisao/la:S istoka je bolji pogled nego sa zapada, a sto si na visem redu to je bolje, barem menidinoo je napisao/la:Karta mi je za 38.red pa zato pitam,al hajd,neko rece da je s istoka ok,gdje god sjedis.
Nego nek Pjaca utrpa dva,pa gjde god mi sjedili,haha,sala mala. I hvala za odgovor;)![]()
A Pjaca nek sam sebi noge polomi
Vidjećemo sutra
@siamo, thx za odg...
- gerdmuller
- Kontakt:
Oko 1500 Juventina se ocekuje...proci ce jos vremena i vremena da nas netko nadmasiSignore je napisao/la:Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Doci ce 2.000 iz Italije, jos najmanje duplo toliko sa Balkana.gerdmuller je napisao/la:Oko 1500 Juventina se ocekuje...proci ce jos vremena i vremena da nas netko nadmasiSignore je napisao/la:Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema
A i najmanje 10.000 purgera ce doci zbog Juventusa, ne zbog Croatie.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Juventus ima najveću podrsku na gostovanju... pogledas gostovanja u minhenu, londonu, dortmundu itd... gdje nekoliko hiljada devastira desetine hiljada domacih navijača... najbolji navijači bez imalo sumnje...
I sutra ce sigurno biti dosta pravih italijana (oko 2-2,5 hiljade sto je 5% kapaciteta koliko dobiju gostujuci navijaci) i plus bruka nas iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije sto simpatisemo Juve... bas očekujem iznadprosjecnu podrsku za jedan strani klub...
I sutra ce sigurno biti dosta pravih italijana (oko 2-2,5 hiljade sto je 5% kapaciteta koliko dobiju gostujuci navijaci) i plus bruka nas iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije sto simpatisemo Juve... bas očekujem iznadprosjecnu podrsku za jedan strani klub...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Šta ima najveći.
Oplako.Peace je napisao/la:najbolji navijači bez imalo sumnje...
SiamoNoi je napisao/la:Oplako.Peace je napisao/la:najbolji navijači bez imalo sumnje...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Jeli ovo coric izbacen iz ekipe ?pa jesu normalni svega ti
Ne znam zasto je izbacen, al mali je svakako fizicki nespreman i u katastrofalnoj formi. Nije da su ostali u boljoj formi, ali ne zalim nesto za njim, ne vjerujem da bi donio neku prevagu na terenu. Cak vjerujem da ce Fiolic biti puno bolji od njega, jer je zreliji igrac, nosio se s cinjenicom da je nostelj igre Lokomotive, a Coric kao da je pokleknuo kada je trebao nositi Dinamo dok se Fiolic puno bolje snalazi.
Pod ovo puno bolji mislim na veceras i mozda ovu sezonu. Coric je veci talent, na njemu je da to iskoristi. Mozda je greska sto i on nije odradio godinu u drugom klubu kao i svi ostali.
Pod ovo puno bolji mislim na veceras i mozda ovu sezonu. Coric je veci talent, na njemu je da to iskoristi. Mozda je greska sto i on nije odradio godinu u drugom klubu kao i svi ostali.
http://www.vecernji.hr/nogomet/bbb-se-v ... mo-1116377

I još jednom,kao i mnogo puta do sada,su navijaci bili u pravu,ali neka...bolje se sprdatIz Dinama su zajamčili ukidanje crnih lista, što je i konačno priznanje da ih je sastavljao klub, iako je to godinama pokušao zataškati.
“Vraćamo se da bismo se izborili za promjene u našem klubu jer je to naša obveza. Vraćamo se i zato što je maksimirski stadion naša kuća, sjeverna tribina naš je dom, a svi drugi osim Dinama i nas su prolazni. Dinamo je klub koji pripada njegovim navijačima i naša će borba završiti tek onda kada se postave jasni kriteriji u odabiru vodećih ljudi kluba na zadovoljstvo većine navijača Dinama sa svih tribina”, objavili su Boysi nakon što su održali i međusobne konzultacije i donijeli ovu, kako sami kažu, tešku odluku.
Bome se opet hrpetina ulaznica podijelila.Da sam na mjestu juventina iz regije pisao bi im mail i pitao tko tu koga.Zašto jedni placaju,a s druge strane pola stadiona dolazi sa besplatnim?!
I kako to da sad ne treba dopuštenje policije da se otvore dodatne tribine,a za 12.7.2015. je trebalo!?
I kako to da sad ne treba dopuštenje policije da se otvore dodatne tribine,a za 12.7.2015. je trebalo!?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Juniori nadigrali Juventus, velika pobjeda
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šemper - Šitum, Sigali, Šifo, Pivarić - Jonas, Benković, Antolić - Soudani, Junior, Pavičić
LeBron James
- KingJamesMVP
- Kontakt:
LeBron James
Ovaj frajer izgleda mrtav pijan,a ne pretučen
Nema ni razbacanih stolica na slikama,razočaran sam.Nekad su bar znali umetnut video star par godina i kao evo tučnjave,a danas slabo.Uostalom kako su ih Boysi napali kad evo na vijestima nedavno placu nema Boysa još uvijek u blizini stadiona 

0:7 nakon 2 kola
2 udarca u okvir u 2 tekme
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.