Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Moze li koja slika sa stadiona Grbavica sada kada je sva trava postavljena.
Nadati se sada da ce vrijeme se ustabiliti kako bi se trava mogla u podpunosti oporaviti.
Jos dok padne prvo pa drugo kosenje stim da ce se malo ravnati i nasipati odozgo po travi.
To ima da sija za 2-3 hefte ako Bog da....
Nadati se sada da ce vrijeme se ustabiliti kako bi se trava mogla u podpunosti oporaviti.
Jos dok padne prvo pa drugo kosenje stim da ce se malo ravnati i nasipati odozgo po travi.
To ima da sija za 2-3 hefte ako Bog da....
Trava nije toliko ni bitna koliko je bitna podloga ispod..nide je napisao/la:Moze li koja slika sa stadiona Grbavica sada kada je sva trava postavljena.
To ima da sija ja 2-3 hefte ako Bog da....
Ako je to dobro uradjeno primice se i paprat a kamoli trava..najvaznije je da je podloga ravna i da ima dobar propust vode.
Jedino malo me buni ovo postavljanje trave evo vec peti dan, jer kod nas je bilo drugacije, dosli austijanci poastavili za 1 dan jos mnogo vecu povrsinu i cao.
Nadam se da ce sve biti uredu, imaju idealne vremenske uslove, vlaga kisa sunce.
Da li Zeljeznicar vec ima kosilicu i ovo sto je potrebno za odrzavanje stadiona prskanje, cepiranje, alge ili ce to povjeriti Albi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma bit ce to redu, rade profesionalci, valjda mada siguran sam samo polako, nadam se, valjda
Pa u svakom slučaju ima garancija od 10 god. kako sam skontao, ako ne bude šta dobro bujrum popravi.
Pa evo i na video klipu od sinoć, baš je očito kako su dijelovi gdje je trava postavljena prije već sasvim ok. Šareno je ovo gdje je nova trava, koja je i prljava i svašta nešto. Mislim da će do kraja sedmice već to izgledati jednoobrazno i lijepo.
Trebalo bi ovdje jedno dvije,tri prikolice stajnjaka izvuci da malo potjera 
Ja koliko se sjecam u Zenici kad se radio teren bilo je upitno odigravanje utakmice reprezentacije jer su malo kasnili radovi i onda su uspjeli na vrijeme postaviti travu i vec za par dana je odigrana ta utakmica protiv Latvije mislim a teren je izgledao fantasticno. Za razliku od ovog gdje se vidi da je trava dosta losija al nije to toliko ni bitno ako je drenaza o ovo ostalo pripremljeno kako treba a dok se ova trava poprimi sa zemljom i pocne da raste posle par kosenja mislim da ce izgledati odlicno .
Nisam optimistican, ali valjda ce biti dobro, vidi se da je trava dosta losija od one u zenici
- rob do bagro
- Kontakt:
Bit ce to dobro, polahko. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ovo ce za 7 dana da bude fenomenalno, sve ce biti jednako zeleno 100%.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sinoc su do pola 3 radili,ovo ce biti super za 4-5 dana.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- prisonbreak
- Kontakt:
U Zenici je definitivno bila puno bolja trava

al za sedmicu dana na Grbavici će biti sve nromalno

al za sedmicu dana na Grbavici će biti sve nromalno
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Baš se vidi da je mnogo bolja trava, nisam optimističan, ali biće dobro valjda, nadam se
- prisonbreak
- Kontakt:
ma hoće sigurno, za 7 dana bit će drugi svijetnagibBeg je napisao/la:Baš se vidi da je mnogo bolja trava, nisam optimističan, ali biće dobro valjda, nadam se
genijalno!zizu1991 je napisao/la:nagibBeg je napisao/la:valjda ce dobro biti, mislim siguran sam, ali nadam se da ce biti valjda
tz tz tz tz tz tz
- JavierBosnia
- Kontakt:
O kakvoj kvaliteti trave pricate dok se ona tek postavlja, jeste li gledali slike dok se uzgajala?
Trava je u najmanju ruku iste, a prema najavama i bolji kvalitete od one u zenici, opusteno
Trava je u najmanju ruku iste, a prema najavama i bolji kvalitete od one u zenici, opusteno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- prisonbreak
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la:O kakvoj kvaliteti trave pricate dok se ona tek postavlja, jeste li gledali slike dok se uzgajala?
Pa eto ti slika iz Zenice kada se postavljala, u boljem stanju trava se puno nalazila kada se u Zenici postavljala, ne kažem da na Grbavici neće biti top, nego samo možemo doći do zaključka da firma koja je u Zenici radila je mnogo kvalitetnije i profesionalnije radila..
Pojedoše se zeničani što je trava kod nas bolja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.